Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
2 dologra keresek megoldást. az egyik az hogy ha nemfogadott hívásom van vagy nem olvasott sms a telefon bizonyos időközönként pittyen egyet. A másik pedig, hogy külön szeretném választani a sima értesítés és az sms hangerejét.
előre is köszönöm a segítségeteket!
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
(jan)
őstag
Mielőtt kiakadsz azért gondolj abba bele hogy nem kötelező minden android mobilon a külön hívás és sms kezelő. Én pl a gyárit használom. De most hogy mondtad feldobok valamit, esetleg valami ajánlat ?
canniball:
elérni szeretném
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Launcher pro plus nál csak nekem tűnik el a home-ra kihelyezett parancsikonok gyári kinézete ?
-
-
(jan)
őstag
Miért nem találom a marketben a skyfire-t ?
-
(jan)
őstag
vodafone 845 fzf 5.1-es főzött rom 2.1 az alapja.
Ha esetleg valaki át tudná dobni vagy megmondja hogy tudom leszedni annak megköszönném
-
(jan)
őstag
A 2.2 még nem tökéletes 845-re viszont helyette ajánlom ezt.
Mindkettő garanciavesztéssel jár!
Feldobtam ezt a skyfire-t engem nem győzött meg, opera mini sokkal gyorsabb...
viszont a flash videó konvertálása az ügyes ficsör, valamint a desktop mode- is az lenne ha működne.
csak nekem nem megy a desktop mode ?
-
(jan)
őstag
Csak nekem nincs marketen a Hungarian epg ?
-
(jan)
őstag
válasz Kakumix #7367 üzenetére
Műsorújságról sok rosszat olvastam, de a tv24 remekül működik! köszi a segítséget!
Használ valaki netrádiót ébresztésre ? Én próbáltam a tune in-t de sajnos reggel nem indítja el a rádiót csak csipog... gondolom nem tudja a wifit életre bírni vagy túl kevés a várakozási idő... esetleg valakinek ötlet ?
Vodafone 845-re kijelzővédőt vennék...
-
(jan)
őstag
válasz TazLeacher #7399 üzenetére
Szerintem 8gb bőven elegendő
8giga esetén még bőőőven marad hely filmnek zenének
-
(jan)
őstag
azért azt nem mondanám hogy semmire...
leginkább még mindig telefonról beszélünk, ez se nem média lejátszó se nem mobilvinyó
egy átlag usernek átlag felhasználásra szerintem 4 giga tökéletesen megfelel...
pár kép videó meg némi mp3 és pár app
na de ízlések és pofonok
-
(jan)
őstag
Használ valaki Anti Glare Screen Protector -t ?
ha igen mik a tapasztalatok? menyibben jobb ez a matt felület mint a fényes ?
-
(jan)
őstag
válasz TazLeacher #7433 üzenetére
Akkor a 8 gigába többször is beleférsz
-
(jan)
őstag
Vodafone 845 topikból, Steve1207 tollából:
Írok már egy kicsit programokról, hátha talál valaki benne kedvére valót. Egyébként is sokak újak az androidban
Ha ezek között nem találsz használhatót számodra, akkor kb nincs is
A programok a marketen megtalálhatóak és kipróbálhatóak.Legnépszerűbb "alapvető" alkalmazások vegyesen:
Launcher Pro - Ablakkezelő, eléggé ajánlott, rengetegen használják.
(természetsen van még sok, ami szintén jól használható, kinek mi jön be... ADW Launcher, GoLauncher, Helix, Zeam stb)
Handcent SMS - SMS kezelő, szintén a legnépszerűbb és leghasználhatóbb.
Extended Controls - Elektromos vezérlés leváltására, módosítható gyorsindítók, kinézetváltoztatás stb
Documents To Go - Dokumentum olvasó/kezelő (doc, xls, ppt stb)
ShootME - Képernyő mentő
Ringo Pro - Hívás és üzenet hang beállító (normálisan, nem úgy, mint az alap rendszerbeli) Személyekhez külön rendelhetünk gyorsan egyedi csengőhangot.
Youlu Address Book - Híváskezelő program, sokkal jobb, mint a gyári.
TouchPal - csak, hogy legyen billentyűzet is, mivel jobb, mint a gyári ez is.Zene és videó lejátszók:
Winamp - Béta változat még, de egyszerű és sokoldalú, mint megszokhattuk. EQ nincs jelenleg.
RockPlayer - Videó lejátszó felirat kezeléssel. (divx és xvid is, de nem érdemes erőltetni ezt a részt benne)
PlayerPro - Elég jó zenelejátszó. EQ nincs benne még, de nálam a 2. legjobb zenelejátszó a telóra.
Real Player - Képnéző, zene és videólejátszó. All in One programnak elmegy, de nem használom.
PowerAMP - EQ meg minden ami kell, kellemes felületű jó kis zenelejátszó.Óra és időjárás:
DigitalClock Widget - Digitális óra, dátum kiírás, ébresztő kijelzés (indítás) egyszerűen
SiMi Clock - Egyszerű és sokoldaló idő/dátum kiíró és programindító manager rész
Fancy Widget - Óra, időjárás, ébresztés stb (Nálam az új nem tetszetős, de az 1.3-as nagyon szép és jól használható még mindig)
PalmaryWeatherPro - Nagyon szép, sok widgetes időjárás program.
clockr Evolution - Az óra kiírása szövegesen, sok helyen látni
Transparent Clock - Átlátszó óra. Egyszerű és szép.
Retro Clock - Retró óra és dátum widget. Sokat fogyaszt sajnos, de szép.Vegyes programok:
FrameME - Fénykép widget, sok keret stb, ha rábökünk kinagyítja a képet.
DolphinBrowser HD - Kiváló és kényelmes böngésző.
Pure Calendar - Egyik legnépszerűbb naptár program, rengeteg funkcióval és beállítási lehetőséggel.
AppSaver - Alkalmazás manager. Menthetjük az app-okat, uninstall stb.
Barcode Scanner - Vonalkód olvasó. Neten fellelhető kis kockákat leolvashatjuk és szedi is a programot.
Call Recorder 1.0 - Hívás felvétele, nagyon egyszerű program.
Maverick - GPS program. Ahogy látom a gmaps dolgait használja, de szerintem sokkal felhasználóbarátabb. Élesben nem teszteltem, mindenesetre vannak hasznos funkciói.
Compass - Egyszerű iránytű, bár már a Maverick-et használom, mert abban is van.
StopWatch & Timer - Stopper program és időzített jelzés.
TuneIn Radio - Online rádió, magyarok is benne vannak. Eddig a legjobb amit használtam.
RealCalc - Nagyon jó számológép program.
MAXDroid - Magyar fejlesztő általi hírprogram (Hírek, időjárás előrejelzés, traffipax)
News and Weather - Hír és időjárás widget és program. Magyar hírek természetesen. Ha jól láttam az újabb Android rendszerekben alapból rajta van.
Runstar Free - Futáshoz GPS tracker
Scrollable News Widgets - RSS widget
Smooth Calendra - 3 soros kis naptár widget.
SMS Backup & Restore - SMS üzeneteinket menthetjük le vele fájlba, később visszaállíthatjuk.
Solo - Gitár programSzórakozás:
Angry Birds - Nem hittem volna, hogy ilyen jó! (Kikapcs gombbal párszor zárolni kell a kijelzőt, hogy elinduljon rendesen, mert addig nem mutat semmit)
Chess Free - Sakk program
SheepRun - Érdemes kipróbálni, bár a kijelző kicsi a normális kezeléséhez sajnos.
Abduction! World Attack 1 - A bárányugrálós, nem kell bemutatni. A 2. rész szaggatós sajnos.
City Jump - Városban ugrálós, ezzel is ellehet szórakozni.
Pandas Vs Ninjas - Mint az Angry Birds, nagyon jó játék ez is.
Buka HD - Űrben golyóval lövöldözős, robbantgatós. Jól fut a HD verzió a telón.
Everlands HD - Körökre osztott RPG szerű kis állatkákkal. Kisebb akadások voltak, de jól futott. Szép is, de majd még rájövök a lényegére.
Bistro Cook - Jönnek a tányérok és el kell készíteni az ételt, amit a vevők kérnek. Nagyon jó!
Klondike Solitaire - Legjobb pasziánsz program.
Bonsai Blast - "3 egyszínű labda egymás mellett eltűnik" féle játék.
Guitar Hero 5v - Jól megy, aki szereti a stílus elszórakozik vele.
Unblock Me Free - Logikai, szintén nagyszerű. 3. favorit játék.
Raging Thunder 1 - Eldöcög egy custom rom-on viszonylag futtathatóan (pár lényegtelen kép hiba esetleg van)GPS programokat nem említettem, a telóra van futóképes Sygic, Navigon, 3betűs, NDrive. Sygic Aura nem megy rajta. Ha ezekre van szükséged akkor utána járhatsz, de a warez és hasonlók nem fórum téma!
Én jelenleg ezeket használom a vodafone 845-ön:
abduction
adobereader
angrybirds
astro
barcode scanner
bubble
color flaslight
connectbot
convertpad
documents to goo
electrodorid
handcent
igo
logmein
missedcall 2.x
msn talk pro
notes
operamini
realcalc
rocklite
speedtest
stopwatch timer
titanium backup
tunein
wifianalizer
winamp
silent moda jammer
task managerKombat: Nálad mit jelent a jól beálított task killer ?
Elnézést a tetemes hsz-ért
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
válasz TazLeacher #7452 üzenetére
Szívesen!
a saját listámban lévő programokkal kapcsolatban még segíteni is tudok majd ha kell
-
(jan)
őstag
Mindig rácsodálkozok mennyi app van androidra... ftp szerver hát pff eszem megáll
ZiaN: Szerinted jobb minta fényes fólia ? Mennyire siklik rajta könnyen az ujj? Csábított nagyon az a matt cucc de aztán végül is ez lett belőle (elég barátságos az ára
-
(jan)
őstag
Valaki amúgy megtudja nekem magyarázni mi értelme az időjárás widgetnek ? Én pl inkább kinézek az ablakon és látom milyen az idő
-
(jan)
őstag
Hogyan tudok egy "parancsikont" létrehozni a home-ra a,mi pl a wifibelításokra mutat ?
-
(jan)
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
(jan)
őstag
Ezzel a programmal sikerült megoldani a Tunein internetes rádió ébresztés hibát!
-
(jan)
őstag
Valaki tud valami ügyes gyorsulásmerőt?
Motort fogok holnap tuningolni najo nem motort hanem simsont es kivancsi vagyok mennyi lesz a javulás
hasonlóra gondoltam mint az alvós progi csak ugye részletesebbre.
-
(jan)
őstag
válasz canniball #7830 üzenetére
Az Nmag fórumon levan irva a megoldás ha jól emlékszem... amúgy nálam is csak a notin akar menni, de a sulis gépeken meg mindegyiken megy.
Viszont tud valaki olyan taskmanagert mondeni ami az egyes taskoknak a memória és procihasználatát is jelzi ?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Adott egy se x8 ami nem akar market-ra belépni, cserébe ezt a hibaüzenetet adja:
This could be a temporary problem or your SIM card may not be
provisioned for data servicesA telefon Angliában lett vásárolva, o2 függő, esetleg nemtudja valaki hogyan lehet orvosolni a problémát ?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Nézegettem tablet videokat és láttam rajta egy olyan menünt mint ami a windowsban az "alt+tab" hatására ugrik elő!
ez csak a tabletek kiváltsága vagy előlehet csalni telefonokon is ?
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Adatforgalom mérésre (3g) ki mit használ ?
Hozott a jézuska mobilnetet de sajna csak 40 megát
-
(jan)
őstag
3g watchdog eléggé jó kis cucc!
viszont jól jönne nekem valami az apn droidhoz hasonló cucc ami tud olyat ha kikapcsolom a netet akkor visszakapcsolja a telefont only 2g üzemmódba. ismer valaki ilyet?
-
(jan)
őstag
válasz elfelejtette #11437 üzenetére
Igen ezt én írtam
Viszont operaminivel az van hogy akad olyan hálózat amin nem működik, olyankor a protokollt át kell kapcsolni socket-röl http-re... meg így talán gyorsabb is valamivel wifin.
-
(jan)
őstag
Létezik olyan zseblámpa app amit lehet indítani lockscreenröl ?
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Eddig ez az egyetlen program ami képes nézhetően lejátszani a divx-et vodafone 845-ön
-
(jan)
őstag
Uraim!
Ezt honnan tudnám beszerezni ? vagy esetleg e helyett valami olyat ami ha fut akkor van felül ikonja ?
-
(jan)
őstag
Megtudná valaki mondani Ennek a billentyűzetnek a nevét ?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest