- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
laleeee
őstag
-
punky10
addikt
Sima Play-en is működik.Két gmailes cimem van,egy régi,és egyet csináltam a tablettnek.A tablettel felléptem mindkettőre.Belépek a Play-re,kiválasztom a telepiteni kivánt appot,alul már ki is irja,hogy mindkét készülékkel kompitibilis-e a program,vagy csak az egyikkel.Ha mindkettővel,akkor a telepités gomb megnyomása után felugrik egy ablak,ahol kiválasztom,hogy melyik készülékre telepitse.Ja,és azért kellett mindkét cimmel bereggelni,mert bankszámla csak a régihez van rendelve,és nem akartam az ujjat is bevonni.Viszont vettem már a tabhoz is alkalmazást.
46791:Xside:nem csak a widgettel kell vigyázni.Launcherek,ébresztő,file-kezelők...ezekkel ovatosan,mert nem mind szeret kártyárol dolgozni.Én még az X10Minis időben majdnem leiéstem a vonatot emiatt...
-
blt.62
őstag
Igen ilyesmi gond lehet,mert a játékot folytathattam,de a pontjaimat nem írta jóvá,így 10 hónapnyi játék 91 millió pontja ugrott. Szerintem az is a gond,hogy mivel nem kellett jelszó,csak egy választható név,így biztos a telefont azonosította a játék. Mivel lecseréltem a mobilt,így már hiába folytattam a játékot a megváltozott mobil azonosítója miatt,nem írta tovább a pontokat. Kezdem elölről.
-
vadkörte
addikt
No. Kipróbáltam. Semmi...
Elolvastam RootRulez ES FileExplorer-es leírását is. Semmi eredmény. Akárhogy is próbálom, nem csatlakozik. Feladom. Marad az USB, a BT, vagy az SD adapter...macilacus #42937:
Dettó. A különbség annyi, hogy nekem még az új megosztott mappát sem látja. (W7) Én feladtam. -
-
wiggen123
senior tag
Nem fogom rootolni más telefonját. (sajátomat se tartottam fontosnak) Így ez a lehetőség ugrott. Egyéb AD blokkoló létezik, amihez nem kell rootolni?
Ahogy a keresésből látom, csak a Handcent konvertálja át az ékezetes karaktereket tökéletesen 160 hosszú SMS-ekhez való formába. Így marad az a lehetőség, hogy a reklámokkal kell kezdjek valamit.
-
xSide
őstag
Az bizony még akkor volt
A kezdet kezdetén...
Pajoz? Te sem ezen a néven kezdted, jól gondolom?ui.: a gsmplanet.hu-ért meg is büntetettek nem kis összegre a feltöltött mintegy 500 saját készítésű csengőhangért és kaptam figyelmeztetést a symbian cuccok miatt
A vendégkönyv rendszer php átírásom meg tán még most is fut a tvn rendszerén, az meg tuti amit fzr-éknek írtam
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest