Hirdetés
Aktív témák
-
Hali!
Android-ra létezik olyan sw ami monitorozza a gsm hívásokat? Az érdekelne, h ha pihen a teló, hallgatnak-e?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
válasz molnarpeter #8694 üzenetére
Aszondod, h ha "hallgatnak" (és nincs aktív hívás), azt is mutatja?
-
válasz hodostamas #8696 üzenetére
köszi, ezt a "módszert" ismerem
(#8697) Sir Sparrow: mér ne tudnák hallgatni ha akarják?
Amúgy megvan a cucc, Network Monitor Pro
-
válasz default. #8702 üzenetére
Csak annyit, h ha nem beszélek a telón van-e gsm forgalom. Vagyis, h lehallgatják-e a telót...
(#8705) llaszlo: Nem rólam van szó, én színtiszta becsület vagyok De azért az n900-amon fent van egy ilyen monitor progi... Akinek meg kell, üldözési mániás, mit csináljak vele? Én csak kíváncsi voltam, h erre a zöld robotra van-e ilyen cucc, de mint kiderült (találtam), van.
-
válasz philoxenia #8724 üzenetére
Na ez most nem világos... Most az android-ra érted vagy úgy általában a gsm lehallgatásra? Mert én úgy gondolnám, h fogja magát az a szerv aki hallgatózna és "megkéri szépen" a szolgáltatót, h hadd hallgassa már a vonalat.
-
válasz philoxenia #8750 üzenetére
Köszi, így már világos
(#8736) Z0C!: hasznos cikk, köszi
(#8771) dokee78: lentebb leírtam, h nem engem érdekel a téma, én "csak" meg kérdeztem...
-
Hali!
Androidon, h tudom megoldani, h egy kepeket tartalmazo mappa tartalma ne jelenjen meg a kepnezoben? Maemo-n annyi, h csinalok egy "Private" nevu konyvtarat es az abban levo file-ok nem jelennek meg, de ez itt nem mukodik...
-
Sziasztok!
Új vagyok android terén. Tudtok nekem ajánlani egy "listát" ahol össze van szedve mit érdemes feltenni egy új készülékre? SmartQ Ten3-ról lenne szó. Nem szeretném végig próbálgatni a marketet, h megtaláljam a "normálisabb" programokat
-
-
Sziasztok!
Mitől tud beállni egy rendszer mint a gerely? Alig reagál, le van lassulva mint szél... Nyomom neki az adv. task killer-t és a kill-all widgete-et de csak a reboot segít rajta
2 magvas 1 gb ram-os a tabletta de meghal 2-3 napontaMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
-
válasz Polllen #39457 üzenetére
& hackeeeee: márcsak azt mondjátok meg mivel szűrhetem ki, h mi fogja a rendszert mondjuk mikor "beáll" elég nehéz megnyitni bármit is de szenvedek vele kicsit, h megtudjam...
RBJ: ez nem teló, tabletta
[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok,
Van nekem ez a rendszer "szét akadásom" -> a gép olyan szinten lelassul, h használhatatlan
Néztem több féle task manager-el de olyat nem láttam mint linux-on a top parancs terminálba, h kilistázza a process-eket cpu használat szerint. Tud nekem ilyet "mutatni" valaki? Ez szerintem egy teljesen alap funkció egy "task manager"-nek de miért nem látom sehol? Vagy ne várjak linux szintű rendszer adminisztrációt androidon?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Sziasztok!
Ket androidos eszkoz kozott, hogy tudom atjuttatni (sync) a contactokat? Persze nem csak a gmail-esre gondolok hanem ugy ahogy osszerendezgettem (googli, face, skype, etc egy contacton belul)Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
válasz punky10 #43706 üzenetére
és Probert75: Hát én vmi progira gondoltam volna... ami pl.: felteszi felhőbe, tárhelyre, akárhova. De ezek is jó megoldások, mindjá hozzá is látok
A másik: Hogy tudom elhitetni a market-al, h a készülékem kompatibilis az app-al?
-
Sziasztok!
- Androidra keresek a maemo-n használt autodisconnect-hez hasonló progit.
- Azt be tudom állítani (megint maemo-hoz hasonlóan), h adott időközönként keressen wifi-t, ha talál csatlakozzon és nézzen mailt, ha végzett -> autodisconect szétkapcsol.Még új nekem a droid (így telón) lesz még kérdésem, az bizonyos
-
sziasztok!
azt, h tudom beallitani tableten (4.1 rendszer), h mikor elsotetul a kepernyo (sleep) ne bontsa a wifi kapcsolatot es megkapjam (jelezze) az IM uzeneteket? gondolom azert bontja a wifit mert alszik de nekem eleg lenne ha csak a kepernyot kapcsolna le. megoldhato ez?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Sziasztok!
Nézem itt a task managert (system tuner pro). Egy kill all parancs után szépen sorba "jönnek elő" (indulnak el megint) a progik. Mi az égért??? És, h tudom ezt megszüntetni? A fél giga ramomból alig van vmi mert teleszarják az általam el se indított progik...Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Sziasztok!
A market-en nem tudok mindent telepíteni ezért szeretném átírni a telóm adatait. Galaxy SII vagy 3ra ha lehet
Gondolom a build résznél nézzem a system tuder pro-ba. De van ott olyan, h:
ro.board.platform
ro.build.description
ro.build.id
ro.build.productezeket kell átírni? de mire?
-
válasz body007 #49720 üzenetére
Akit érdekel:
ro.product.model=GT-I9300
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=d2uc
ro.product.device=GT-I9300
ro.product.board=MSM8960
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product_ship=true
# Samsung Specific Properties
ro.build.PDA=I747UCALEM
ro.build.hidden_ver=I747UCALEM
ro.build.changelist=599060
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=msm8960
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=GT-I9300Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest