Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #24636 üzenetére
gondolom a sima ADW mert az ADW EX fizetős és az warez lenne.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25312 üzenetére
2. Kapcsold ki a gyáriban az értesítést.
(#25314) toth_janika:
Bemész az alkalmazások menüpontba --> Alkalmazások kezelése/Összes, ott megkeresed az Üzeneteket, ráböksz, és kiveszed az alapértelmezést (Alapértelmezések törlése).[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #25312 üzenetére
csinálsz az app drawerben egy új katalogust és abba csak azokat rakod be amiket látni akarsz
szerk: talán ne az alapot indítsd el hanem a Gosms appot rakd ki a homescreenre és azt indítsd el ha smst akarsz irni.
[ Szerkesztve ]
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #25314 üzenetére
Az alapértelmezett beállítást töröld a gyárinál, lehet egyszer megadtad neki és így nincs újrválasztási lehetőséged, illetve az is lehet a régi ikont/notification-t használod még...
Látom azóta TRob1 írta is
TRob1:
- milyen sebességgel tudsz wifin keresztül fájlokat másolni pc/Droid közt és melyik alkalmazással?Kérdeztem már, de lehet elkerülte a figyelmed...
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #25320 üzenetére
Hm... és alapértelmezett programot is csak "gányolással" lehet megoldani....
ezt hogy érted?
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25320 üzenetére
Miért lehetne gányolással. Miért nem olvasod el amit írtam neked?
(#25316) xSide :
Nemtom, nem szoktam mérni, de most is mikor NFS-hez szedett le 150Megát, viszonylag gyorsan megtette. Nem viszem túlzásba a nagy fájlok másolását wifi-n, ezért meg sem fordult még az életben a fejembe, hogy ez alapján válasszak Romot (de még ha fulltetű is lenne a wifi, ami amúgy nem igaz, akkor se ez lenne a döntő szempont)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25324 üzenetére
Ja hogy arra értetted. Az más. (Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel. )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
A go sms-t nem csak a go launcher alatt lehet rögtön alapértelmezetté tenni a telepítés után, hanem bármelyik home felület alatt.
"nincs rá lezsóidő"
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25491 üzenetére
És miért a CM7.1 "Stable" van rajta, mikor azóta már van vagy 20-30-40 stabilabb, jobb CM?
(#25487) doddencs:
Nekem oly mind1, úgyis a GoKeyboard-ot használom (Igaz, megvettem a SlideIt-et, de csak talonba, ahogy az ADW-t is, de valszeg sosem fogom őket használni)Még 1 occsóság:
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25493 üzenetére
Penge? Vagy milyen telefon? De itt vannak, ez mind jobb.
(#25494) doddencs:
Go is kitalál mindent (Igaz én nem írkálok sokat telefonról, de eddig minden ment neki) Váltani biztos nem fogok, mert elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #25498 üzenetére
Azzal nemtom mi a szitu.
(#25496) hunfatal:
Ne írjatok ilyeneket hogy ez a legjobb meg az a legjobb, mert úgyse igaz. Mondd úgy, hogy neked az a legjobb, vagy szerinted az a legjobb. (Ha már a legjobbról van szó, akkor meg már sztem eleve az a legjobb, amit a legtöbben használnak, és a legtöbben 5csillagra értékelnek. Ha mindenképp a legjobbat keressük )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #26403 üzenetére
tud, csak ott katalógusnak hívják. kvázi egy új app draert csinálsz. új katalógus, adsz egy nevet neki, bepakolod azokat amiket abban látni akarsz és kész. az nyílik meg auotomatikusan mikor az app drawert nyitod meg, amelyiket utoljára nézegetted (vagy az eredeti vagy amit csináltál). egymás mellett több ilyen új app drawert is csinálhatsz, pl játékok, alkalmazások, sport, stb. és váltogathatod is őket menet közben.
-
sssz
őstag
válasz toth_janika #26405 üzenetére
nem kell újra szerkeszteni csak hozzáadni azt az egy programot
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #26530 üzenetére
Szvsz PC-n meg kib. hatalmas játék, és az irányítással sincs semmi gond. Az elsőt 2szer végig is játszottam... (persze telefonon meg ki sem fogom próbálni)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
atillaahun
veterán
válasz toth_janika #27647 üzenetére
Melyik programmal? 800m az elég durva azért, lásd a fentebbieket.
(#27649) toth_janika
Szerintem azt inkább a hálózati adótornyok alapján méri, 800m-es pontosság GPS-nek csúnya volna.[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #28304 üzenetére
Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
Ki kell tapasztalni miként működikJavaslat:
- én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
- amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
- amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményemui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni
(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter).[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #28345 üzenetére
Nyomd meg ott a telód menü gombját, a feljövő lehetőségeknél válaszd a Minden térkép pont megjelenitését...
-
sittes79
addikt
válasz toth_janika #28353 üzenetére
Beállításokon belül kell engedélyezni, persze miután installáltad a hozzá való térképet a marketről.
-
sittes79
addikt
válasz toth_janika #28358 üzenetére
beállítások/kísérleti dolgok/android helyzet lekérdezés
tudtok olyan NOTE progit, amit sz.gépen is lehet szerkeszteni, szinkronizálni?
-
Liar
tag
válasz toth_janika #28358 üzenetére
menü-beállítások-kísérleti dolgok-android helyzet lekérdezés
ez be van kapcsolva nálad?
szerk: lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #28364 üzenetére
Na azért csak meg van az a térkép
El is felejtettem, hogy aktiválni is kellett a kisérleti funkcióknál...Azt tudtátok, hogy ki lehet tenni bármit parancsikonként a Llama-ból?
Alapképernyő hosszan nyomva, parancsikon, llama és amit csak akartok! -
Spenike
tag
válasz toth_janika #28411 üzenetére
Úgy látom nem tudsz a sorok között olvasni....
-
atillaahun
veterán
válasz toth_janika #28427 üzenetére
Mondjuk ES File Explorer-rel. Persze csak ha ugyanazon a WiFi-n van mindkét készülék.
-
atillaahun
veterán
válasz toth_janika #28431 üzenetére
Szerintem 3G-hez vagy FTP server klienst kell akkor telepítened a PC-re, és azzal megosztani a fájljaidat, vagy csinálni egy Dropbox account-ot (2 GB-ig ingyenes), amire a PC automatikusan felszinkronizálja a kiválasztott cuccaidat. A Dropbox pedig hozzáférhető az ES-ben is 3G-vel.
De gondolom nem kell mondanom, hogy a zene/videó streamelés mennyi adatforgalmat eszik mobilneten. Egyébként valóban hasznos ha valami fájl sürgősen kell, főleg dokumentumoknál, képeknél jön jól nálam.
Android-ra is lehet egyébként automatikusan szinkronizálni a fájljaidat a Dropbox accountról Dropsync alkalmazással. De az fizetős. Bár nem drága, és jól teszi a dolgát.Nekem is mániám egyébként, hogy az összes létező fájlom bárhonnan bármikor bármivel elérhető legyen. Nem volt kevés munka kitesztelni és beállítgatni mindent, főleg hogy nem egy program kell hozzá, de mostanra már azért elég frankón működik, nagyon kényelmes és hasznos dolog.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz toth_janika #28438 üzenetére
Persze.
Nekem úgy van beállítva DropSync-kel, hogy naponta este mikor töltőn van a telefon leszinkronizálja az SD-mre az aznapi változásokat WiFi-n, és így megnyitáskor nem kell letöltenem a fájlokat. -
Fauno
tag
válasz toth_janika #28554 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor már csak egy kérdés merül fel: Lehet fizetni virtuális (Internetes) VISA kártyával?
Így lehet, hogy ennél bekavarna ez a leemelés és visszarakás? -
Fauno
tag
válasz toth_janika #28557 üzenetére
Ha a program ára 9.99$, akkor elég ha 12$ teszek rá?
-
Fauno
tag
válasz toth_janika #28557 üzenetére
Ha megvettem az alkalmazást, idővel valamilyen okból telefont váltok, újból meg kell vennem, vagy átvihető az új készülékre is ?
-
toth_janika
őstag
válasz toth_janika #28840 üzenetére
Közben rájöttem
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
pengemetal
aktív tag
Adw ex: témát letöltesz és beállítod az Adw beállítasainál. Vagy ha a home képernyőn akarsz ikont cserélni: hosszan nyomod az ikont, aztan szerkesztés és ott is az ikonra nyomsz és akkor kivághatsz, beilleszthetsz képet vagy téma ikonkészletét használod
Másik dolog: megoldást nem tudom, de nekem egy másik telefonról exportált (.vcf) névjegyeket importált be hasonlóan és ráadásul nem is az összeset. Némi nézegetés után azt logikáztam ki, hogy a 06-osokat csinálta így, a +36-osokat nem. Esetleg próbáld meg +36-tal felvinni hátha....
[ Szerkesztve ]
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
r4z
nagyúr
Hol akarod lecserélni az ikonokat? Az app drawerben vagy a főképernyőn? Egyesével, vagy együtt az összeset ikonpackkal?
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz toth_janika #28856 üzenetére
Valószínűleg nem kompatibilis a téma az ADW-vel.
-
petipetya
nagyúr
válasz toth_janika #28856 üzenetére
Adw beállítások / sablonok l sablonok letöltése.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz toth_janika #28871 üzenetére
Rájöttem arra, hogy neked sima adw van, nálam pedig az ex található.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz toth_janika #28883 üzenetére
Hol akadsz el, a téma le van töltve hozzá a Marketből?
"nincs rá lezsóidő"
-
TRob1
veterán
válasz toth_janika #28871 üzenetére
Amit letöltöttél és a Témaválasztóban tudod aktiválni, azok a témák a telefon beállítások menüjét, az értesítési sávot (ahogy írtad is), és ha gyári launchert használsz, azokat változtatja meg.
ADW-hez meg marketről tudsz ADW témákat letölteni, és akkor az ikonjaid változnak meg a háttér...(#28888) toth_janika:
Hehe, pont most válaszoltam meg.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Mercutio_
félisten
válasz toth_janika #29062 üzenetére
Azt a 4 kattintást leírnád?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sunahunter
senior tag
Kizarolag Zeam, ez eszik a legkevesebbet
-
St3ven
addikt
Ízlések és pofonok: sokáig használtam a GO Lancher EX-et, nagyon jó volt, csak a kis Optimusom alig bírta erőforrásokkal. Most a romommal kapott sima ADW-t használom, teljes megelégedettséggel.
Azt a katalógust meg csak egyszer kell létrehozni, és csak egyet, aztán mehet a pipálgatós módszerrel, hogy akkor mi is legyen benne.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
xSide
őstag
Mindennel egyetértve a Go-nál nincs jobb...
Megvettem az STB Shell 3D-t sok pénzért.
Olyan alapvető problémák vannak hogy csak na!
Elfelejti a beállitásokat stb.
A Go-t innentől kezdve ingyenes profi launcher-ként kezelem és nincs nála jobb...
A go kiegészítők pedig mégjobbak ingyenesen ![ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz toth_janika #29077 üzenetére
Pontosan , eredetit feloldom és utána még a go lockereset is felkell hogy a home screen re jussak.
-
xSide
őstag
válasz toth_janika #29081 üzenetére
Ezaz béta és fizettem érte
-
xSide
őstag
-
Mirman
őstag
válasz toth_janika #29085 üzenetére
Be és semmi nem változott, kb miden harmadik feloldásnál csak a Go-s van, de a maradéknál mind a kettőn keresztül kell mennem.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz toth_janika #29073 üzenetére
pnauser: Neked is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F-ECT$
titán
válasz toth_janika #29100 üzenetére
Én már próbáltam, kiírta, hogy nem megfelelő a verzió, vagy valami hasonlót, és leállt a frissítés. A progi használható maradt.
Dive ever, work never.
-
r4z
nagyúr
válasz toth_janika #29109 üzenetére
A PH!-n virágbolt kapcsán csak a kertészeti topikban szabad beszélni
-
frensys
tag
válasz toth_janika #29879 üzenetére
................ok...értelek,de mondjuk hogy frissitik ha nincs neten a készülék,azaz se 2g-3g se wifi,kikapcsoltam őket és nincs netük,akkor meg azért fogyasztanának mert mindig próbálnának felmenni infókért..?
+Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva,igenis fontos hogy minél tovább birja egy telefon,mivel tudjuk 1 nap az átlag,de valakinek megy kettőt is igy ez lenne a cél,ugyanis az ember nem akar remegni hogy már hivni se tud rajta vagy hivást fogadni mert lemerül jaj délután 5 körülés már alig van rajta üzemidő,azt az ember rohan haza hogy töltse fel..na mindegy
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest