- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #49085 üzenetére
"Ez nem GB kernelre épül, hanem Froyo-ra" - nem front van, csak a kérdésedre adott válaszom után kicsit érdekes reakciónak éreztem... (rémlett, hogy korábban Neked segítettem Defy/DefyPlus témába, de megszokásból, DefyPlus tulajként a GB kernel verziót írtam. rosszul tippeltem...) de ne menjünk bele
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48990 üzenetére
ok. akkor, ha sima defy-d van, nyílván az a verzió froyo alapú...
még a végén képes lennél hülyének nézni? miko emlékezetből és visszaolvasás után kell összeszednem, milyen telefonod van, mert lusta vagy kiírni! erről ennyit...ha már ilyen okos vagy, segítségért menj a telefonod topicjába. ott szokás romokat kibeszélni.
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48986 üzenetére
amennyiben a WIUI v4-re gondolsz: az kérlek CM9 alapú (GB kernelre épülő) rom, mely tartalmaz néhány portolt ICS funkciót...
és tele van bug-okkal, amolyan beta verzió még. ez nyílván egy ilyen bug.
ez a topic viszont nem klasszikus "szakmai" topic, itt alkalmazásokat szokás kibeszélni
-
darvinya
titán
válasz
toth_janika #48926 üzenetére
khm…khm
data/data mappa -
csmat
senior tag
válasz
toth_janika #48632 üzenetére
Nekem is defyn van a cm10, és nem rossz
csak mint említettem a widget és wifi megosztás nem működik
Egyébként hogyan tudnék egy cm9 stbalel-t feltenni? A defy updaterrel nem lehet? -
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48641 üzenetére
elolvastad azt a részt, amit linkeltem? ha nincs kék led...vagy ha nem tudsz belépni Custom Recovery-be, akkor marad az RSD Lite...meg aztán a rootolás, stb...
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48636 üzenetére
úgy érted, hogy Defy+ra való romot akartál feltenni sima Defy-ra? (fordítva már találkoztam ilyen balesettel...)
na de tökmindegyvan egy jó hírem: szabof1 Kolléga jóvoltából van egy jó kis leírás, mely meg fogja oldani a problémádat: a lap alja környékén keresd ezt a pontot: "Az esetleges rendszerindulási problémák megoldása"
-
klayton#1
tag
válasz
toth_janika #48357 üzenetére
Köszi a tanácsot, a probléma csak az, hogy htc one x jelly bean kombóra nem engedi (még?) feltenni.
-
darvinya
titán
válasz
toth_janika #47043 üzenetére
Egy próbát megér, de ne fűz hozzá nagy reményt.
Mert biztos, hogy van benne védelem, csomagolási védelem.
És a szignózás már ezen változtat. -
darvinya
titán
válasz
toth_janika #47036 üzenetére
Ha a szignója HTC-s addig soha nem is fog települni.
-
Jarod1
veterán
válasz
toth_janika #47036 üzenetére
nézd meg a Gplayen kompatibilis e defyvel .
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #46602 üzenetére
Telefon (vagy tárcsázó, ki hogy hívja) -> Menü gomb/Beállítások és ott keresgélj (Nálam ezen belül a További beállításokban van)
-
ncc1701
veterán
válasz
toth_janika #46391 üzenetére
ES-el megy, root jog kell neki, plusz vmi write módban kell mountolni a /system-et.
-
bubi92
őstag
válasz
es-ben állítsd be, hogy legyen root jogosultsága és akkor fog menni.
-
válasz
Átnevezgetni?
ES File Explorer, Root Explorer...
-
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #46022 üzenetére
Ha telefonról írok ide, nekem is sűrűn beduplázza.
Nem értem én sem.. -
Necc
addikt
válasz
toth_janika #46021 üzenetére
A szerviz menu jelenleg nekem azt irja ki, hogy a bootloaderem zarva van, pedig ugy tolom fel a custom kerneleket meg a romokat mint a fene
szoval elhiszem hogy van valami flag, de ha csak nem valami dedikalt PROM IC van hozzarendelve, ami egyszer beeg, akkor biztos megvan a modja annak hogy eltuntetheto legyen.
De szerencsenkre mar nem az a mai tendencia, hogy mind a gyarto mind a szolgaltato egyfajta boszorkanyuldozest tart, ha a juzer rootolja vagy feloldja a bootloadert a telefonjan, a nemzetkozi torvenykezes is ebbe az iranyba mutat, es nehany esetben a felhasznalo csak szoftvergaranciat veszit (pl. nem kap tobbet szoftverfrissitest).
Amugy +1 ok arra hogy nem szabad szolgaltatofuggo telefont venni
.
#46014: kapcsold ki a BT-t, hatha segit.
Nagyon sok esetben sajnos fizikailag ugyanaz a BT es a WIFI antennaja, es egyszeruen interferencia keletkezik.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz
toth_janika #46021 üzenetére
Amire te gondolsz az az S-OFF lehet, (esetleg locked,unlocked,relocked) amit szintén vissza lehet állítani gyári értékre. HTC sensation esetén van rá mód gondolom más készüléknek is. Üdv.
-
mipityu
tag
válasz
toth_janika #45904 üzenetére
A szinkronizálás menüben kattints az accountodra és a felnyíló újabb menüben kattintsd be a naptárat is.
-
mipityu
tag
válasz
toth_janika #45895 üzenetére
Gondolom több google account-tal használod.
Válaszd a középső menüt és add meg azt az account-ot amelyikkel használni akarod. -
mipityu
tag
válasz
toth_janika #45883 üzenetére
Nem kell külön (nem is lehet csak az alap gmailes címtől eltérővel) bejelentkezni a naptárba. Kapcsold be a naptár szinkronizását.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz
toth_janika #45855 üzenetére
A gyári launcherek ezt az opciót jellemzően nem tudják. Viszont a legtöbb alternatív launcherben (GO, Apex, Launcher Pro) van erre lehetőség. Az ADW az egyetlen kivétel, ott fordítva működik. Saját drawer hozható létre, amibe egyesével bepakolható amit látni akarsz.
-
-
válasz
toth_janika #45852 üzenetére
Szia.
1: Titanium Backup-pal az ikonokat is el lehet(de akkor nincs is értelme a proginak, törölhető/fagyasztható)
2: Úgy tudom nem lehet
3: Igen -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
toth_janika #40731 üzenetére
hardveres gyorsítás
-
barnam_
nagyúr
válasz
toth_janika #40723 üzenetére
Na meg nem ártana a Defy topicban érdeklődni...
Amúgy még RC sincs CM9-ből, szóval van még min dolgozni gondolom. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
toth_janika #40723 üzenetére
a kereső a barátod!!!
-
Z0C!
őstag
válasz
toth_janika #40716 üzenetére
Battery Dr saver+a task killer
-
VD
őstag
válasz
toth_janika #40498 üzenetére
Amit egy sima fájlkezelővel ki lehet törölni, ha nagyon bántja az ember szépérzékét...
-
Necc
addikt
válasz
toth_janika #40498 üzenetére
Még egyszer se botlottam ilyenbe, legfeljebb alig pár KB-os config fálj maradt hátra vagy a user által elvégzett mentések a programon keresztül.
-
gtamate2
veterán
válasz
toth_janika #40315 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
toth_janika #34165 üzenetére
Volt rajta? Szimplán csak reseteltem.
Ez mond valamit? :Firmware változat: 2.1
Kernel változat: 2.6.29
Build azonosító: LR845 1.9 exoticMert nekem nem.
-
tomy86
addikt
válasz
toth_janika #33829 üzenetére
Már írtam a fejlesztőnek és elküldtem a módosított beállításokat. Azt írta, hogy a hét végén feltölti a módosított verziót.
-
punky10
addikt
válasz
toth_janika #33824 üzenetére
Ha a MédiaMánia S dijcsomagban vagy,akkor igen.Habár tomy86 rájött valami hiányosságra,nem tudom a javitása belekerlt-e.
Ha nem a MM S csomagban vagy,akkor át kell alakitanod.Pl Mozaik csomagoknál kell hálozaton kivüli SMS is,mert külön dija van... -
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32227 üzenetére
Az LG Optimus Pro C660-omra meg jó...?
A market nem engedi letölteni?Ha jól tudom, a system/app mappában vannak a telepített alkalmazások?
Ha kimásolom onnan, és elküldöm lehet jó?szerk: hmmm, 4 sor,4 kérdőjel... tudok!
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32220 üzenetére
[Market]
Animated analog clock, de nézd meg a fejlesztő többi cuccát is, mert van még két skin-pack hozzá. -
St3ven
addikt
válasz
toth_janika #31111 üzenetére
Mert az Eszközkezelőknél nem vetted ki a pipát a Widgetsoid mellől.
-
meko1
tag
válasz
toth_janika #31117 üzenetére
hát jó,sorban: 31099=kérdésem a /nekem/hasznavehetetlen qr-kód általam nyilván
rossz használatáról>>>>válasz 31100,olvasható....
reagáltam 31102,továbbra is választ várva....
31109 thermo letöltés>>>>pc-re próbáltam,vírusos/tartalmazza 31110/,
a többiért persze nem haragszom,hátha mégis tud és akar válaszolni is
valaki eredeti felvetésemre,számomra ez nem volt megterhelő üdv meko1 -
flash-
veterán
válasz
toth_janika #30000 üzenetére
Végre sikerült.
A theft aware-t uninstalláltam,majd a 2.0 1732 változatot feltettem,és jelentem magától bekpacsolja a telefon a gps-t smsben elküldi a gps poziciót weblinken térképen bejelölve 15 méteres pontossággal.Nem kell hozzá internet,sem regisztráció.neked is javaslom próbáld ki.
a legjobb ilyen téren. -
frensys
tag
válasz
toth_janika #29882 üzenetére
Jó rendben,oké.Köszönöm.Akkor marad a naponta töltés. ::-/
-
frensys
tag
válasz
toth_janika #29879 üzenetére
................ok...értelek,de mondjuk hogy frissitik ha nincs neten a készülék,azaz se 2g-3g se wifi,kikapcsoltam őket és nincs netük,akkor meg azért fogyasztanának mert mindig próbálnának felmenni infókért..?
+Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva,igenis fontos hogy minél tovább birja egy telefon,mivel tudjuk 1 nap az átlag,de valakinek megy kettőt is igy ez lenne a cél,ugyanis az ember nem akar remegni hogy már hivni se tud rajta vagy hivást fogadni mert lemerül jaj délután 5 körülés már alig van rajta üzemidő,azt az ember rohan haza hogy töltse fel..na mindegy
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #29109 üzenetére
A PH!-n virágbolt kapcsán csak a kertészeti topikban szabad beszélni
-
F-ECT$
titán
válasz
toth_janika #29100 üzenetére
Én már próbáltam, kiírta, hogy nem megfelelő a verzió, vagy valami hasonlót, és leállt a frissítés. A progi használható maradt.
-
Mercutio_
félisten
válasz
toth_janika #29073 üzenetére
pnauser: Neked is
-
Mirman
őstag
válasz
toth_janika #29085 üzenetére
Be és semmi nem változott, kb miden harmadik feloldásnál csak a Go-s van, de a maradéknál mind a kettőn keresztül kell mennem.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #29081 üzenetére
Ezaz béta és fizettem érte
-
Mirman
őstag
válasz
toth_janika #29077 üzenetére
Pontosan , eredetit feloldom és utána még a go lockereset is felkell hogy a home screen re jussak.
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #29062 üzenetére
Mindennel egyetértve a Go-nál nincs jobb...
Megvettem az STB Shell 3D-t sok pénzért.
Olyan alapvető problémák vannak hogy csak na!
Elfelejti a beállitásokat stb.
A Go-t innentől kezdve ingyenes profi launcher-ként kezelem és nincs nála jobb...
A go kiegészítők pedig mégjobbak ingyenesen ![ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz
Ízlések és pofonok: sokáig használtam a GO Lancher EX-et, nagyon jó volt, csak a kis Optimusom alig bírta erőforrásokkal. Most a romommal kapott sima ADW-t használom, teljes megelégedettséggel.
Azt a katalógust meg csak egyszer kell létrehozni, és csak egyet, aztán mehet a pipálgatós módszerrel, hogy akkor mi is legyen benne.
-
sunahunter
senior tag
válasz
Kizarolag Zeam, ez eszik a legkevesebbet
-
Mercutio_
félisten
válasz
Azt a 4 kattintást leírnád?
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #28871 üzenetére
Amit letöltöttél és a Témaválasztóban tudod aktiválni, azok a témák a telefon beállítások menüjét, az értesítési sávot (ahogy írtad is), és ha gyári launchert használsz, azokat változtatja meg.
ADW-hez meg marketről tudsz ADW témákat letölteni, és akkor az ikonjaid változnak meg a háttér...(#28888) toth_janika:
Hehe, pont most válaszoltam meg.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28883 üzenetére
Hol akadsz el, a téma le van töltve hozzá a Marketből?
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28871 üzenetére
Rájöttem arra, hogy neked sima adw van, nálam pedig az ex található.
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #28856 üzenetére
Adw beállítások / sablonok l sablonok letöltése.
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #28856 üzenetére
Valószínűleg nem kompatibilis a téma az ADW-vel.
-
r4z
nagyúr
válasz
toth_janika #28840 üzenetére
Hol akarod lecserélni az ikonokat? Az app drawerben vagy a főképernyőn? Egyesével, vagy együtt az összeset ikonpackkal?
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
pengemetal
aktív tag
válasz
Adw ex: témát letöltesz és beállítod az Adw beállítasainál. Vagy ha a home képernyőn akarsz ikont cserélni: hosszan nyomod az ikont, aztan szerkesztés és ott is az ikonra nyomsz és akkor kivághatsz, beilleszthetsz képet vagy téma ikonkészletét használod
Másik dolog: megoldást nem tudom, de nekem egy másik telefonról exportált (.vcf) névjegyeket importált be hasonlóan és ráadásul nem is az összeset. Némi nézegetés után azt logikáztam ki, hogy a 06-osokat csinálta így, a +36-osokat nem. Esetleg próbáld meg +36-tal felvinni hátha....
[ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
válasz
Közben rájöttem
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28557 üzenetére
Ha megvettem az alkalmazást, idővel valamilyen okból telefont váltok, újból meg kell vennem, vagy átvihető az új készülékre is ?
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28557 üzenetére
Ha a program ára 9.99$, akkor elég ha 12$ teszek rá?
-
Fauno
tag
válasz
toth_janika #28554 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor már csak egy kérdés merül fel: Lehet fizetni virtuális (Internetes) VISA kártyával?
Így lehet, hogy ennél bekavarna ez a leemelés és visszarakás? -
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28438 üzenetére
Persze.
Nekem úgy van beállítva DropSync-kel, hogy naponta este mikor töltőn van a telefon leszinkronizálja az SD-mre az aznapi változásokat WiFi-n, és így megnyitáskor nem kell letöltenem a fájlokat. -
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28431 üzenetére
Szerintem 3G-hez vagy FTP server klienst kell akkor telepítened a PC-re, és azzal megosztani a fájljaidat, vagy csinálni egy Dropbox account-ot (2 GB-ig ingyenes), amire a PC automatikusan felszinkronizálja a kiválasztott cuccaidat. A Dropbox pedig hozzáférhető az ES-ben is 3G-vel.
De gondolom nem kell mondanom, hogy a zene/videó streamelés mennyi adatforgalmat eszik mobilneten. Egyébként valóban hasznos ha valami fájl sürgősen kell, főleg dokumentumoknál, képeknél jön jól nálam.
Android-ra is lehet egyébként automatikusan szinkronizálni a fájljaidat a Dropbox accountról Dropsync alkalmazással. De az fizetős. Bár nem drága, és jól teszi a dolgát.Nekem is mániám egyébként, hogy az összes létező fájlom bárhonnan bármikor bármivel elérhető legyen. Nem volt kevés munka kitesztelni és beállítgatni mindent, főleg hogy nem egy program kell hozzá, de mostanra már azért elég frankón működik, nagyon kényelmes és hasznos dolog.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #28427 üzenetére
Mondjuk ES File Explorer-rel. Persze csak ha ugyanazon a WiFi-n van mindkét készülék.
-
Spenike
tag
válasz
toth_janika #28411 üzenetére
Úgy látom nem tudsz a sorok között olvasni....
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28364 üzenetére
Na azért csak meg van az a térkép
El is felejtettem, hogy aktiválni is kellett a kisérleti funkcióknál...Azt tudtátok, hogy ki lehet tenni bármit parancsikonként a Llama-ból?
Alapképernyő hosszan nyomva, parancsikon, llama és amit csak akartok! -
Liar
tag
válasz
toth_janika #28358 üzenetére
menü-beállítások-kísérleti dolgok-android helyzet lekérdezés
ez be van kapcsolva nálad?
szerk: lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
válasz
toth_janika #28358 üzenetére
beállítások/kísérleti dolgok/android helyzet lekérdezés
tudtok olyan NOTE progit, amit sz.gépen is lehet szerkeszteni, szinkronizálni?
-
sittes79
addikt
válasz
toth_janika #28353 üzenetére
Beállításokon belül kell engedélyezni, persze miután installáltad a hozzá való térképet a marketről.
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28345 üzenetére
Nyomd meg ott a telód menü gombját, a feljövő lehetőségeknél válaszd a Minden térkép pont megjelenitését...
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #28304 üzenetére
Igen van térkép, le kell tölteni a Map addon for Llama kiegészítőt hozzá...
Előhozni pedig a Cellák fülön a készüléked Menü gombját megnyomva a Minden térképpont megjelenítése opcióval lehet.
Ha itt ráböksz valamelyik kék cella közepére, piros lesz, majd szintén Menü/Egyebek választhatsz mi legyen vele.
Eltávolíthatod (nem tudom mi hatása van egyenlőre), vagy új helyként hozzáadhatod egy területhez a hatókörét módosítva!
Világos kékkel egy kereszttel a saját helyzeted látszódik (több cella=nagyobb pontosság)
Ki kell tapasztalni miként működikJavaslat:
- én minden cellát töröltem és csak a terület maradt meg a Helyek fülön egy 1000m sugarú körben (ehhez figyeltem az engem érintő 6 db 2g/3g cella háromszögeléses helymeghatározását)
- amelyik cella (cellák) ebbe "beleér (bele érnek)" aktiválódik az "Otthon" területre lépésem
- amennyiben kilépek ebből az 1000m sugarú körből életbe lép az Otthonról el eseményemui.: soha nem gondoltam volna fogok ilyet használni
(#28320) evitiguF: a google térkép, egész pontosan a Koordináták része tud ilyet.
Ehhez a weben a be kell állítani az engedélyezést, a tegnapi videóm egy része erre is kitér...
a megosztás is működik annak függvényében mi van a készülékre telepítve (facebook, twitter).[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz
toth_janika #27647 üzenetére
Melyik programmal? 800m az elég durva azért, lásd a fentebbieket.
(#27649) toth_janika
Szerintem azt inkább a hálózati adótornyok alapján méri, 800m-es pontosság GPS-nek csúnya volna.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #26530 üzenetére
Szvsz PC-n meg kib. hatalmas játék, és az irányítással sincs semmi gond. Az elsőt 2szer végig is játszottam... (persze telefonon meg ki sem fogom próbálni)
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26405 üzenetére
nem kell újra szerkeszteni csak hozzáadni azt az egy programot
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #26403 üzenetére
tud, csak ott katalógusnak hívják. kvázi egy új app draert csinálsz. új katalógus, adsz egy nevet neki, bepakolod azokat amiket abban látni akarsz és kész. az nyílik meg auotomatikusan mikor az app drawert nyitod meg, amelyiket utoljára nézegetted (vagy az eredeti vagy amit csináltál). egymás mellett több ilyen új app drawert is csinálhatsz, pl játékok, alkalmazások, sport, stb. és váltogathatod is őket menet közben.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25498 üzenetére
Azzal nemtom mi a szitu.
(#25496) hunfatal:
Ne írjatok ilyeneket hogy ez a legjobb meg az a legjobb, mert úgyse igaz. Mondd úgy, hogy neked az a legjobb, vagy szerinted az a legjobb. (Ha már a legjobbról van szó, akkor meg már sztem eleve az a legjobb, amit a legtöbben használnak, és a legtöbben 5csillagra értékelnek. Ha mindenképp a legjobbat keressük)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25493 üzenetére
Penge? Vagy milyen telefon? De itt vannak, ez mind jobb.
(#25494) doddencs:
Go is kitalál mindent (Igaz én nem írkálok sokat telefonról, de eddig minden ment neki) Váltani biztos nem fogok, mert elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25491 üzenetére
És miért a CM7.1 "Stable" van rajta, mikor azóta már van vagy 20-30-40 stabilabb, jobb CM?
(#25487) doddencs:
Nekem oly mind1, úgyis a GoKeyboard-ot használom(Igaz, megvettem a SlideIt-et, de csak talonba, ahogy az ADW-t is, de valszeg sosem fogom őket használni)
Még 1 occsóság:
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
toth_janika #25324 üzenetére
A go sms-t nem csak a go launcher alatt lehet rögtön alapértelmezetté tenni a telepítés után, hanem bármelyik home felület alatt.
-
sssz
őstag
válasz
ezt még mndig nem értem egészen, mivel a GoSms az egy sms app míg az adw pedig egy launcher.a Go launcher elképzelhető hogy magában foglalja a gosmst-id, de a go sms-t launchertől függetlenül bárki használhatja. semmi köze nincs az adw-hez.
én pl adw ex-et használok és mellé handcent sms appot, amit szintén alapértelmezetté tettem ugy ahogy te a gosms-t és nekem se jön fel a gyári és nem jelez. ennyi.de mindegy is. a lényeg hogy működik neked.[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
Ja hogy arra értetted. Az más.
(Azt meg nem is értem, ha a Go-ban minden frankón müxik, minek próbálkozol a xarabb ADW-vel.
)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Miért lehetne gányolással. Miért nem olvasod el amit írtam neked?
(#25316) xSide :
Nemtom, nem szoktam mérni, de most is mikor NFS-hez szedett le 150Megát, viszonylag gyorsan megtette. Nem viszem túlzásba a nagy fájlok másolását wifi-n, ezért meg sem fordult még az életben a fejembe, hogy ez alapján válasszak Romot (de még ha fulltetű is lenne a wifi, ami amúgy nem igaz, akkor se ez lenne a döntő szempont)[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25320 üzenetére
Hm... és alapértelmezett programot is csak "gányolással" lehet megoldani....
ezt hogy érted?
-
xSide
őstag
válasz
toth_janika #25314 üzenetére
Az alapértelmezett beállítást töröld a gyárinál, lehet egyszer megadtad neki és így nincs újrválasztási lehetőséged, illetve az is lehet a régi ikont/notification-t használod még...
Látom azóta TRob1 írta is
TRob1:
- milyen sebességgel tudsz wifin keresztül fájlokat másolni pc/Droid közt és melyik alkalmazással?Kérdeztem már, de lehet elkerülte a figyelmed...
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
csinálsz az app drawerben egy új katalogust és abba csak azokat rakod be amiket látni akarsz
szerk: talán ne az alapot indítsd el hanem a Gosms appot rakd ki a homescreenre és azt indítsd el ha smst akarsz irni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #25312 üzenetére
2. Kapcsold ki a gyáriban az értesítést.
(#25314) toth_janika:
Bemész az alkalmazások menüpontba --> Alkalmazások kezelése/Összes, ott megkeresed az Üzeneteket, ráböksz, és kiveszed az alapértelmezést (Alapértelmezések törlése).[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz
toth_janika #24636 üzenetére
gondolom a sima ADW mert az ADW EX fizetős és az warez lenne.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #24578 üzenetére
Aktív témák
- World of Warships
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topic
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- További aktív témák...