- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
313313
addikt
Valakinek ötlete, hogy beépített időjárás progi miért nem tölti le adatokat? Egyik napról a másikra behalt. Hiába állítok be neki új helyet, nem találja/ill nem tölt le infót, se wifin se gprs-en. Ha aktív a gps és az alapján szedetem le az infókat úgy talál...
-
313313
addikt
válasz
bubi92 #46379 üzenetére
Trés a wifis net is, lehet náluk van a hiba?
FriendCaster nem igazán jön be, lassú, első ránézésre túlkomplikált...
Várható, hogy megjavul a gyári FB kliens, vagy kilőve a telefon ezen része?Szerk: Képeket wifis nettel se jeleníti meg a FriendCaster, számomra kuka, nem megfelelő alternatíva...
Szerk2: ha van GPRS neted akkor azon kommunikál, hiába vagy wifin is... (legalábbisz úgy veszem észre...) -
313313
addikt
2 napja behalt a facebook a telefonomon. Nem talál net hozzáférést, így csak tölt és tölt és tölt. Se gprs nettel, se wifivel nem hajlandó netre menni. Már leszedtem és újraraktam, volt telefon restart is, de semmi.
Valakinek valami ötlete van, hogy mi lehet a bajSzerk: állapot sorban jön az infó, ha valami történik facebookon, de megnyitni/megnézni nem tudom
-
313313
addikt
Ha bemegyek a marketba saját alkalmazásaim közt az összes fülön megjelenik az összes olyan alkalmazás, amit valaha használtam. Kérdésem az, hogy ezt a listát nem lehet valahogy takarítani? Törölnék belőle ezt-azt, persze csak ha lehet...
-
313313
addikt
Tud valaki valami programot ajánlani, ami kijelzi a futó programokat(rendszert is) és azok mennyire terhelik a processzort?
Valami elszállt telefonba, 2-2,5 napos készenlétből lett 10-12 órás o.O
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest