Aktív témák
-
kymco
veterán
Végül is találtam: betterbatterystats (XDA editions)
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #47581 üzenetére
Én csak fizetőset találtam a betterbatterystats-ból. Van ingyenes próbaverziója?
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46733 üzenetére
Nagyon sok okosságot tud, szvsz ezt nem. De pld becenévre is tud keresni, többféleképpen abc sorrendbe rakni a kontaktokat. Egészen korrekt a facebook integrációja. Pld a feleségem exdialeres telefonján egy facebook-ból berántott kontakttal nem tudott mit kezdeni. A névjegy nem hozta elő, ugyanakkor híváskor a számhoz betette a nevét, és a híváslistán névvel szerepelt. Mikor szerkeszteni akartam a kontaktot, akkor meg nem engedte. Nos ez a dw-vel kereshető és szerkeszthető is volt.
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46727 üzenetére
DW contact Én az ingyenes verzióját használom..
-
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46615 üzenetére
Köszi, megnézem...
-
kymco
veterán
Két billentyűzet között vívódom. Megvettem anno a swiftkey-t akcióban. Gépeléshez ideális, kitalálja a gondolataim, kézreálló a kiosztása. De letöltöttem swype beta-t, aminek fantasztikus az audio része, nagyon profin kezeli a diktálást.
Két erősség, két beviteli mód. Jó lenne nem a menü-settings-nyelv és bevitel-Alapértelmezett bill.. útvonalat bejárni a váltáshoz. -
kymco
veterán
válasz
atillaahun #46598 üzenetére
Az sem lenne rossz...
-
kymco
veterán
Létezhet olyan alkalmazás, ami widgetben (vagy parancsikon) képes a billentyűzet váltás funkcióját előhozni egy kattintással?
-
kymco
veterán
Tudtok esetleg olyan alkalmazást, ami hasonló a 360 white spot-hoz?
-
kymco
veterán
Mostanában rászoktam a 360 launcherre, tetszik a white spot-ja, de a legutóbbi frissítés után (mai) meghülyült. Folyamatosan töltögeti az aktuális lapot. Le kellett szednem, ment vissza a qq. Remélem hamar javítják.
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Ez a swype beta nekem is bejön. Nem gondoltam, hogy lehet alternatívája a swiftkey-nek...
-
kymco
veterán
Akkor még nem volt net-es bankkártyám. Én nagyon szeretem ezt a billentyűzetet. Kitalálja és felajánlja a szokásos szófordulataim alapján a következő szavakat, időnként kényelmesebb vele írni, mint a PC billentyűzetemmel.
43894 Narxis
: szvsz a go-t használja...
[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
válasz
RootRulez #39297 üzenetére
Nem értelek, de sebaj. Remélem nem vagyok érthetetlen. Nekem nincs ilyen remlámokat szemetelő programom, és nem is szeretnék telepíteni. Ha valaki beleszalad egybe, írja meg. Szerintem jobb ezeket a progikat elkerülni, mint hogy telepítek egy plusz alkalmazást, ami erőforrásokat zabál, és ezeket szűri.
-
kymco
veterán
válasz
hodostamas #39273 üzenetére
Olvastam, de ott nem látok programokat, amik okozzák, csak amik elhárítják...
-
kymco
veterán
Ha valaki rájön, hogy milyen progik raknak az értesítési területre reklámokat, kérem írja be a fórumba. Jó lenne megismerni ezeket a szutyok programokat.
-
kymco
veterán
Az új play, (verziószám az angol szövegben) képes kezelni a státusz módosítást, amennyiben jól olvastam...
-
kymco
veterán
Korábban írtam, hogy leveleztem a google-lel, mert a purchased állapotot nem tudtam átállítani, hogy megvegyek egy olyan alkalmazást, ami a google play-en fizetős, de más helyen ingyen, de support nélkül juthattam hozzá.
Most kaptam a friss megoldást a problémámra, közzéteszem:Hi there,
Thanks again for contacting us and for your patience while we've been working on a resolution to the issue you reported.
We've recently rolled out some changes to the newest version of the Google Play Store app (version 3.5 and higher) that should fix the issue you reported. Once you're running version 3.5 or higher of Google Play, you should be able to update apps if you were having trouble, or if your apps were incorrectly listed as "Purchased" on Google Play, this status should be cleared, allowing you to buy those apps.
Please note that the "Purchase" status is cleared because the app(s) in question were never bought on Google Play in the first place, which is why you'll be asked to buy the app again. To confirm the app(s) were never purchased on Google Play, you can visit wallet.google.com/manage to see a complete purchase history.
If you have version 3.5 or higher of the Google Play Store app and you're still experiencing issues with a "Download declined" error, please let me know, and I'm happy to investigate further.
Not sure what version of Google Play you're running? Launch Google Play on your device, tap Menu > Settings > Build version.
Warm regards,
The Google Play Support Team
-
kymco
veterán
válasz
cyberNetIQs #36790 üzenetére
A google sem tud rá más megoldást mint a másik account használata. Egyelőre lehetetlen szabadulni ettől a státusztól. Elkeserítek mindenkit, de még a rom csere sem segít, mert ez a google accounthoz tartozó információ, nem a telefonhoz.
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36609 üzenetére
Örülnék, ha lenne ilyen app...
-
kymco
veterán
Getjarról leszedtem néhány nem ingyenes alkalmazást ingyen. Azóta, ha frissítés érkezik a marketre, kiabál, hogy frissítené, de nem teszi, mert nincs megvásárolva. A getjar nem frissít olyan gyorsan, ezért már hetek óta teleszemeteli az értesítési területet a market/play. Hogyan tudnám szelektíven tiltani az értesítést, elrejteni a frissítésre szóló felhívást ezen termékeknél?
-
kymco
veterán
válasz
CoolBoy323 #36436 üzenetére
Én több, mint 200 mega képet upload-oltam, de nem adott plusz tárhelyet a második 100 után.
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Wiui alatt hogyan tudom a device id-t elővarázsolni? A tárcsázóba pötyögött: *#*#8255#*#* nem működik.
Rossz helyre ment... bocsi[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
válasz
F-ECT$ #35430 üzenetére
Nekem olyat csinált a market régebben, hogy a saját alkalmazásoknál is kiírta, hogy frissíthető az alkalmazás, de rábökve az alkalmazásra nem engedte magát frissíteni... egy óra múlva viszont már igen...
Amióta play lett, nem csinált ilyet...
Tudom, hogy neked nem ez volt, nem is válasznak szántam, csak a hsz-ról jutott eszembe ez. -
kymco
veterán
válasz
kavics325i #35336 üzenetére
Pedig az csak az időjárás hibája lehet, azt kéne ez esetben törölni nem az alkalmazást
-
kymco
veterán
Írtam levelet a problémámmal a google-nak. Azt válaszolták, a probléma ismert, egyelőre nincs megoldás rá, dolgoznak rajta, és javasolják, hogy addig is másik account-tal vásároljak, amennyiben muszáj.
A problémám az volt, ha valaki nem olvsta, hogy meg akartam vásárolni egy progit, amit korábban már használtam, de még nem volt megvásárolva. A státusza alapból "purhased", pedig nem vettem meg, és amikor telepíteném, kiírja a google play, hogy nem lehet letölteni, mert nincs megvásárolva. Tehát meg nem tudom venni, le nem tudom tölteni....
Voltak ötletek, (titanium backup pro, maerket fix és társai, sőt factory reset is), de nem működnek. Olybá tűnik, hogy ez az accounthoz kötődő információ, a telefon oldaláról nem lehet megoldani... -
kymco
veterán
Teljes kudarc. A google accountomba be van égetve, hogy megvettem a paper camera-t. Az androidos telefonomon hiába mókolok, nem tudom ezt az accounthoz tartozó infót kiszedni. A web-es felület sem teszi lehetővé a törlést, és a google.hu sem a barátom a keresésben.
A paper camera még nem is olyan nagy gond, de tervezek megvenni egy másik alkalmazást, amit hasonlóan "ki akartam próbálni először".[ Szerkesztve ]
-
kymco
veterán
Feltettem korábban a paper camera-t. Nem fizettem érte. Most szeretném 56 ft-ért megvenni, de nem tudom úgy leszedni, hogy ne írja ki, megvásárolva. Próbáltam titaniummal leválasztani. így sem megy... Tudnátok segíteni?
-
kymco
veterán
Én nem használok adfree jellegű programokat. Egyszer egy program telepítéskor problémázott, hogy reklámblokkolóm van, és az neki nem jó, ezért a korábban telepítettet leszedtem, mert kellett a progi. Így most elviselem a nem túlzottan zavaró reklámokat...
-
kymco
veterán
Sziasztok!
Olyan bevásárló lista érdekelne, amibe nem kell minden alkalommal bepötyögni, hogy pld kenyér stb... hanem megjegyzi, és képes szinkronizálni net-en keresztül. Nem baj, ha nem tud magyarul, de a termékneveket tudja megjegyezni.... -
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárban hogyan lehet résztvevőket rendelni egy-egy eseményhez?
Tetszik a naptár, de ez nekem elég fontos, de nem találom sehol...
Aktív témák
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből