Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
spiritex
üzenetére
Akkor ebben 1:1
Már nem emlékszem pontosan. Egy ideig párhuzamosan használtam a kettőt, de végül az Apex mellett döntöttem. A Nova akkor (talán 1.1.2) használt verziójánál időnként nem jelenítette meg a könyvtárakat az appdrawerben és az Apex gördülékenyebb volt akkor, úgyhogy ment a levesbe a Nova. Azóta nem próbáltam.(#46644) batai15: azt tudom, hogy a Nova is tud egyedi ikonokat használni. Szerintem rakd fel mindkettőt és használd párhuzamosan pár napig (hétig). Úgy könnyebb dönteni. Én is így használtam (1 napig Nova, 1 napig Apex egy héten át
).
Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Már nem emlékszem pontosan. Egy ideig párhuzamosan használtam a kettőt, de végül az Apex mellett döntöttem. A Nova akkor (talán 1.1.2) használt verziójánál időnként nem jelenítette meg a könyvtárakat az appdrawerben és az Apex gördülékenyebb volt akkor, úgyhogy ment a levesbe a Nova. Azóta nem próbáltam.