Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Lehet fura kérdés de:
Hogyan lehet Android telókon beállítani egyéni csengőhangot? Jelen esetben egy mp3 fájlt az SD kariról? Nézelődtem a menükben mindenfelé, fájlkezelőben stb., de csak az alap hangokat tudom használni.. Tudtok segíteni?
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok!
Lenne egy problémám. Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket
Zsolti -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz. Most ismerkedek az Androidokkal és az okostelefonokkal.
Letöltöttem az Android Assistant-ot ami diagram szerűen felvázolta, hogy mennyi hely van a RAM-on, a ROM-on és a SD kártyán. Na már most, amikor töltök le egy appot az melyikbe kerül? Mert valamiért folyton pofázik, hogy kevés a hely, pedig a RAMban van még 45 mega kb., viszont a ROMban tényleg csak 10 MB körül van. Arra már rájöttem, hogy átlehet pakolni appokat az SD karira, de vajon a ROMot kilehet takarítani? Van valami normális takarító progi? Mert ez az Andro Assistant se a legtökéletesebb..Valaki segíteni tisztázni a dolgokat?
Köszii
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Boya BY-M1 mikrofon
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest