Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
engine88
aktív tag
Igen messze van tőle, de mondom utánaolvastam és olyan tabletet amilyet szeretnék 80.000-ért kapnék kb, én meg 45-öt szánok rá.
Egyébként 1024x600-as kijelzővel menni fog minden android program?
Olvastam egy két helyen a marketről letöltött programok 30%-a jó ha fut egynémely tableten. -
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8902 üzenetére
Nem feltétlenül fog menni vele minden. De Market sincs az Archoson.
De pontosítani kéne, hogy akkor melyik Archost is nézed, és hogy itthon, vagy külföldön, mert nagyon nem mindegy, hogy angliában 150 gbp, vagy itthon 45 ezer huf| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, a G2-t első körben elhagytam, de ugye pont ezért nem mindegy.
Mert olyan, hogy archos 10" g2 nincs, 101, vagy 101 g9 van. Utóbbi újabb, másabb speccel. A leírtak az elsőre viszont illenek.
Az arnova meg bár archos brand, de ha arnova, akkor nem archos.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
engine88
aktív tag
Angliában élek, ebay-ről rendelném.
300-ba számolom a fontot, tudom hogy már 360 felett van.Ő róla lenne szó: (bocsi kevertem Archos-t Arnovával)
Arnova 10 G2 8GB
Erről vélemény?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8906 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy, hogy itthon, vagy Angliában veszed, ahogy az sem, hogy eBay-en is honnan rendeled, milyen valutában.
Egyébként ezzel a készülékkel tapasztalat még nem igazán van. Az Rockchip 2918 nem teljesített rosszul nekem a Prestigio 5080B-ben, viszont ott kisebb volt a felbontás.
Viszont az tudni kell, hogy az Archos általában jó ár/érték arányt szeretne eltalálni, főleg az árral.
Az Arnova viszont még általában ennél is olcsóbb, de nem feltétlenül olyan jó...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
engine88
aktív tag
Gyárilag 2.3-al jön ez a tablet, fel lehet frissíteni 2.3.6-ra, vagy nem is tudom melyik a legfrissebb.
Vagy ezek nem úgy működnek mint a telefonok? -
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8914 üzenetére
A hardver nem feltétlenül kevés (ha lecsupaszítjuk az infókat odáig, hgy 1 GHz/ 512 MB RAM, akkor a Nexus S is ezt tudja.)
Inkább amiatt kérdéses számomra, mert nem nagyon hiszem, hogy a Rockchippet támogatja a 4.0, bár nem biztos. Ennek ellenére ahogy mondták, ha elkészíti rá valaki, akkor lesz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
mutyi
senior tag
Haverom most egy Transformer Prime-ot akar venni, kíváncsi leszek az erejére, meg úgy egyáltalán a használhatóságára.
Sajnos még mindig nincs készleten senkinek. -
tjb007
nagyúr
"nem nagyon hiszem, hogy a Rockchippet támogatja a 4.0"
Dehogyisnem támogatja, a Rockchip és a Telechips a két legnépszerűbb chipgyártó a "másodosztályban", már a forráskód megjelenése után egyből nekiálltak dolgozni rajta, január végére már ki is lesz adva (amúgy mindketten OHA tagok).
-
petipetya
nagyúr
Akció van, frissül az a100!
"nincs rá lezsóidő"
-
z0d1AK
nagyúr
válasz petipetya #8928 üzenetére
A javítócsomag letöltése után újraindult. Gépeztem, majd megijedtem, mikor két nagy áthúzott piros kört láttam hirtelen.
Aztán olvastam, hogy szimplán ne nyúljak semmihez.
Eddig újdonságot nem találtam benne. hátha az akksit jobban pihenteti| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
engine88
aktív tag
Most nézem van ugye ez az Arnova 10 2G 139fontért.
(10", 1024x600, 1GHz, 512RAM, 8GB, 0,3MP kamera,De akcióba van egy üzletbe a Blackberry Playbook is 169 fontért.
(7", 1024x600, 16GB, 5MP és 3MP kamera, 1GB RAM, Dual Core 1GHz ,TI OMAP 4430)Lehet megérné egy sokkal erősebb hardwer, és 3 collal kisebb.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8931 üzenetére
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy mekkora kijelzőre is van szükség.
Én úgy látom, otthoni használatra a 10" az ideális, míg útközben a 7"-os a kényelmesebb.A PlayBook valóban nagyon jó, viszont egyelőre nagyon kevés alkalmazás van rá, hiányoznak a BB szolgáltatások, mint pl. a levelezés.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
engine88
aktív tag
tejóég most nézem ez nem androidos
akkor szerintem kilőve, pedig 169-ért jó vétel lenne.
akkor marad arnova 10, de félek hogyha futtatok rajta skypot, megy zene és böngészek akkor az 512mb ram nagyon kevés lesz neki az 1024x600-as megjelenés mellett.. és nem akarok a lassúsága miatt bosszankodni. -
consono
nagyúr
válasz engine88 #8931 üzenetére
Ha a telefonod is BB, akkor megér(het)i a PlayBook, főleg, hogy a 2.0-s szofttal (most még csak dev. béta van!) futtat egy rakás Androidos alkalmazást is ... Gyakorlatilag kapsz egy nagy képernyőt a meglévő BB-s cuccaidhoz (pl. levelezés) meg persze standalone is használható.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
rtom
senior tag
A desktop gépemről próbálkoztam, azon is volt némi akadás, párszor újraindítottam a kábelmodemet és a routert, de a telefont párhuzamosan nem teszteltem.
petipetya: még a te tanácsodra volt gyári beállítások betöltése, mivel a 12 Gb-ből csak pár száz Mega tárat látott a rendszer.
Arra gondoltam, hogy megpróbálom a wifi-ről IP alapján elérni a routert és a kábelmodemet, ezzel talán ki tudom zárni a lehetőségét annak, hogy a gép vagy a router hibázik.
A UPC sajnos párszor szórakozott már velem, úgyhogy remélem, csak ennyi gond lesz, mostanában volt csomagváltás.
-
Luissimo
veterán
B U J É K !!
Érdekes, ujszerű formája van[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan link-et adni ahol többé-kevésbé össze vannak szedve a különböző tab.ok,meg lehet nézni és techn. leírásukat össze lehet hasonlítani?Attila
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Luissimo #8940 üzenetére
Szerintem azért a Notion Ink Adam formájából merítettek egy keveset.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Már készül a magyar.
Egyébként ez is hasznos.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
CHIPman
nagyúr
Aprón van 65-ért Archos 80 G9, de az 512MB RAM miatt parázok. Szerintetek?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest