Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8902 üzenetére
Nem feltétlenül fog menni vele minden. De Market sincs az Archoson.
De pontosítani kéne, hogy akkor melyik Archost is nézed, és hogy itthon, vagy külföldön, mert nagyon nem mindegy, hogy angliában 150 gbp, vagy itthon 45 ezer huf| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8906 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy, hogy itthon, vagy Angliában veszed, ahogy az sem, hogy eBay-en is honnan rendeled, milyen valutában.
Egyébként ezzel a készülékkel tapasztalat még nem igazán van. Az Rockchip 2918 nem teljesített rosszul nekem a Prestigio 5080B-ben, viszont ott kisebb volt a felbontás.
Viszont az tudni kell, hogy az Archos általában jó ár/érték arányt szeretne eltalálni, főleg az árral.
Az Arnova viszont még általában ennél is olcsóbb, de nem feltétlenül olyan jó...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8914 üzenetére
A hardver nem feltétlenül kevés (ha lecsupaszítjuk az infókat odáig, hgy 1 GHz/ 512 MB RAM, akkor a Nexus S is ezt tudja.)
Inkább amiatt kérdéses számomra, mert nem nagyon hiszem, hogy a Rockchippet támogatja a 4.0, bár nem biztos. Ennek ellenére ahogy mondták, ha elkészíti rá valaki, akkor lesz.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #8931 üzenetére
Elsősorban azt kell eldönteni, hogy mekkora kijelzőre is van szükség.
Én úgy látom, otthoni használatra a 10" az ideális, míg útközben a 7"-os a kényelmesebb.A PlayBook valóban nagyon jó, viszont egyelőre nagyon kevés alkalmazás van rá, hiányoznak a BB szolgáltatások, mint pl. a levelezés.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
consono
nagyúr
válasz engine88 #8931 üzenetére
Ha a telefonod is BB, akkor megér(het)i a PlayBook, főleg, hogy a 2.0-s szofttal (most még csak dev. béta van!) futtat egy rakás Androidos alkalmazást is ... Gyakorlatilag kapsz egy nagy képernyőt a meglévő BB-s cuccaidhoz (pl. levelezés) meg persze standalone is használható.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
DJGABI
addikt
válasz engine88 #9030 üzenetére
100%-os soha nem lesz, van bug benn bőven [link], mondjuk még csak alpha 3-nál tart, szóval dolgoznak még rajt. Videók alapján egész használható, gyors, inkább stabilitással vannak gondok. De melyik custom romnál nincs ez így?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
Trava
tag
válasz engine88 #10317 üzenetére
Szia.
A baj az hogy utoljára ics rom volt rajta. Az pedig átír valamit a boot részben és visszatenni régi romot csak parancssoros mahinálással lehet. Nekem acer a500 van és ott olvastam ezért nem is próbálom ki az ics-t.Az is érdekes, hogy nem mindenkinél van ez így.
HP-re nem tudok segíteni, de itt egy leírás acernél hogyan kellene visszacsinálni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1516012[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz engine88 #21189 üzenetére
Igazából súlyban az a 20 gramm nem tudom, hogy mennyit számít, véleményem szerint nem sokat. Méretre nincs gond vele, nekem tetszett fogásra a készülék. Az, hogy a kamerája milyen, az nem érdekel, mert eddig egyik tabletemen sem használtam a kamerát.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Air (4. generációs) 64GB Wi-Fi + cellular space gray asztroszürke ajándék tok
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest