Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz urban racer #86449 üzenetére
Málnára is van Android. A Gugli szerint Play Store is telepíthető.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz urban racer #86450 üzenetére
Egyébként léteznek ilyen kütyük akku nélkül is. Pl. Pipo. Persze, az itthoni beszerzés erős korlát.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz helixP #86453 üzenetére
Ahhoz okosnak sem kell lennie elég egy időzítős. 5k körül vettünk a cégnél Silvercrest (vagy mi, Lidl-s cucc). Este 6-tól reggel 6-ig állítottuk ON-ra, hogy a céges udvarban csak éjjel menjen a nyestriasztó (nem a kocsiba raktuk, hanem a parkolót pakoltuk körbe a sípolókkal)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni ismerősnek, Xiaomi tab 5-ön kívül van valami jó ajánlat most ilyenre?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Nem ez a lényeg az illetőnek, de inkább 10. (Nyilván mást is meghallgat, ami ésszerű)
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Németország, ha lehet, de ha itthon valami jobb áron van, az se kizáró ok.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Midenképp szeretne valami pent hozzá, jegyzetelésre, valamint billentyűzetet. Ezen felül amire használná, szerintem mindent kielégítenek az ennyi pénzért kapható tabok (böngészés, filmezés, alkalmanként valami kis játék)
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150-200k.Köszi !
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Fiam lenovo tablet beállítással kapcsolatban szeretném segítségeteket kérni. Hiába van benne 32 gigás jófajta memória kártya, ha új játékot akar letölteni, csak a belső memóriát ajánlja fel, ami viszont tele van...
Hol a nyavalyában tudom beállítani, hogy használja a külső kártyát? Már mindent is próbáltam de semmi siker... -
Beni2360
félisten
válasz kerlac #86456 üzenetére
Hogyan lett megformázva a tabhoz?
Az SD kártyára nem fog telepíteni de ha hozzá formázod a belső tárhoz akkor át fogja azt írni az SD-re ami lehetséges.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Somatom #86458 üzenetére
Írhatnám, hogy légy szíves ne káromkodjál mivel nem tudok angolul és magyarra van állítva a tabom. De a leírod, hogy hol találom ezt a faturét megnézem, habár amikor kivettem az SD kártyát kérdezte, hogy másra akarom-e használni mert akkor vissza írja a dolgokat a belső részre és formázza. Na ezért mert azt írni, hogy oda is ment. Most amikor beletettem egy új SD-t és hozzá formáztam rögtön írt is rá dolgokat. Fature nem fature ez a tapasztalat.
Ui: fordító: átvehető tárolási funkció[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
őstag
Amazonon most akciós az ajánlott Lenovo M8 FHD. 48k lenne totál, szállítással, ÁFA különbözettel. Annyi gond van vele, hogy ez is a 3 GB RAM-os modell, amit az Alza árul.
Holnap megpróbálok megnyomkodni néhány modellt. Aztán nagy nehezen el kellene döntenem, hogy mi legyen. -
Dr.NX
Topikgazda
Nem rossz ár.
Viszont most az Alzán is olcsóbb, 51 490 Ft.Elfogadom a sütiket.
-
LSM
csendes tag
Sziasztok!
5 évesnek szeretnék tablet-et vásárolni, hogy ne Anya ipad 8-át haszálja. Ebben a méretben kellene. youtube kids és néhány primitív app(gyurmás, random run játékok, kinder app, stb ).
chromecast kompatibilis legyen, sim nem kell, wifi only elég. Magyar beszerzés kellene újonnan(bf vásárlás lesz valószínűleg). Olyat szeretnék, amihez lehet normális tokot(amit lehet így-úgy hajtogatni, hogy asztalon megálljon magától, stb) fóliát venni.
Korábban próbáltuk ilyen 4 magos 1 GB RAM-os valamit, amit találtam itthon, de az távolról sem tudja élvezhetően futtatni a dolgait.Előre is köszönöm!
edit.: saját tippem szerint 50 körül ez megvalósítható, így ezt lőttem be., illetve lehetőleg bírja az akksi az egésznapos nyúzást. sokszor csak megy rajta a video, ledobva a kanapéra.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
Összefoglalóból a 10"-osok közül
Huawei MediaPad T5 10
Lenovo M10 Plus
Samsung Galaxy Tab A7
közül valamelyik, amelyik beesik erre az árra.
Ha 8" is elég lenne, akkor a Lenovo M8 FHD.Elfogadom a sütiket.
-
csongi
veterán
Teclast T10-re tud valaki értelmes romot?
A gyári eléggé optimalizálatlan. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Volt már valakinek dolga Chuwi hi9 pro érintőképernyő cserével? Útmutatót, videót leginkább a Hi10-hez találok, és sajnos az az igazság, hogy érintőképernyőt is emberi áron AHi9 pro-hoz sajnos aránytalanul drága az amit találtam. Ebay-en 12e + 5e Ft szállítás Ez majdnem fele annak mint amennyiért vettem zsír újonnan a tabletet Alin- is találtam 1db-t egy 10-esért, de olyan sekélyes, semmilyen nem volt a termék leírása és rossz az eladó értékelése, hogy meg sem merném rendelni.
Köszi a segítséget előre is!
-
Prinz Eugen
tag
válasz Prinz Eugen #86455 üzenetére
Ezek szerint nincs mas jo opcio?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Prinz Eugen #86455 üzenetére
Lenovo Pad Pro-hoz és Huawei Matepad Pro-hoz is van billentyűzet és toll.
Elfogadom a sütiket.
-
meri
aktív tag
válasz Prinz Eugen #86479 üzenetére
Német Amazonon a Samsung Galaxy Tab S7FE (fekete) jelenleg 449 € (Snapdragon 750G, 12.1 inch, 4 + 64 GB, pen, IPS kijelző).
uff
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Netflix-re, youtube-ra szeretnék szép kijelzőjú tabletet. Samsung S5E felett mennyire járt el az idő? Tudnátok másik amoled panelest ajánlani, ami esetleg kicsit újabb és hasonló árban van (140-150k)?
Vagy pedig erre tökéletesen megfelel a fent említett. Black friday alkalmával szeretnék behúzni valami tabot jobb áron.
Köszönöm!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz oliwwer #86482 üzenetére
S5e bőven elég Netflixezni.
Ha nagyobb és újabb kell, akkor Banggoodról
Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2021 Snapdragon 870 6GB RAM 128GB ROM 11.5" 2560x1600 OLED Android 10 8600mAh 264*171*5.8mm 485 g - 150 ezer FtElfogadom a sütiket.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Megérkezett az új 50ezer ft alatti ár-értèk aràny bajnok tablet:
[link] -
csongi
veterán
válasz Trk.Adam87 #86484 üzenetére
És kb erre sem fog soha frissítés érkezni.
-
Jarod1
addikt
Nos a Samu Tab A7 hez már 2. frissítés érkezett 2 hónap alatt.Well done
-
batai15
félisten
Sziasztok minnel olcsóbban karácsonyra kislánynak milyen tabletet lenne érdemes jelenleg venni ? Szülők 30-40ezerre lőtték be a keretet.
-
Beni2360
félisten
válasz batai15 #86490 üzenetére
Pl új vagy használt?
Mert újból csak szenvedés lesz a vége.
Kintről lehet behozni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz batai15 #86492 üzenetére
Szarkazmus ON: MINDEN tablet kínai, még az iPad is ;)
Teclast, Alldocube, Chuwi az értelmes másodvonalas kínai gyártók, ezek kínálatát kell nézegetni értelmes helyen, mondjuk Banggood shopban. Mindjárt itt a 11.11, várhatóak jó árak.
Alapból ennyiért 8" méret és 3 GB ram fér bele kb. Ramból ez alá ne add. De lehet hogy az akciók során egy-egy 10" gép is befigyel a keretbe. De kisgyereknek inkább 8-asat vennék, azt sokkal könnyebb kézben tartani.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
válasz batai15 #86492 üzenetére
Amennyi Kínai tab lett itt megemlítve annyi ezresem lenne, még gazdagabb lennék.
Az én Lenovo M8-m is Kínai meg a HUAWEI is.
De nem értem a ? jelet.[ Szerkesztve ]
-
fordjee
aktív tag
válasz batai15 #86490 üzenetére
Egy ideje én is nézegetem már a tableteket, szintén ilyen ár környékén, szintén gyereknek. Egyelőre nem igazán találtam normálisat. Lenovo m8 van, 40 ezer környékén, néha kicsit alatta, de abban csak 2gb ram van. Gyereknek elég lenne talán, de 2gb már most is kevés , így én a 2gb-os tabletekről letettem. Azt nem akarom, hogy kinlódjon vele, ez lassú, az lassú stb.
51-ért van most 3gb rammal , az már jó lehet, többi 40 felettit nem mondanék, ha max. 40 a keret.
Szóval 40-ig csak a Lenovo m8 van. Van egy pár számomra teljesen ismeretlen márka, umax, strong, allview, de ezek azt hiszem nagyon gagyik.
Apropó, ez most beesett 40 alá, ez milyen lehet? [link] Nagyon elavult, szar?fordjee
-
Atomcsirke
aktív tag
Hölgyek, Urak, MiPad-en innen van-e olyan kínai táblagép, ami tudja a Widevine L1-et? Családi filmezésre kellene, de mivel a kicsik is játszogatnának rajta, nem akarok drágábbat, mert egy kijelzőtörés esetén verhetném a fejemet a falba, a javítási költség apropóján. 8-10", FHD felbontás, elfogadható kijelző, akku, ár valahova 50-80 közé belőve. Btw nem értem, a kínaiak miért nem szeretik implementálni az L1-et, mert tudtommal még csak nem is jogdíjköteles ....
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Beni2360
félisten
válasz Atomcsirke #86497 üzenetére
Pedig az L1 jogdij köteles.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Beni2360 #86498 üzenetére
"Perhaps one of the most important points to note about Widevine is that it doesn’t charge a license fee in order to implement its protection technology. So there’s no financial reason why some smartphones are missing out."
Akkor félre lettem tájékoztatva.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Beni2360
félisten
válasz Atomcsirke #86499 üzenetére
Hisz erről szól a téma már régen, hogy nem vásárolják liszencet és erővel sd minőséget lehet kicsiarni. Nekem a Mecool m8 proo is csal L4 van. A tv-m 4k tudja de nem élek vele. Van zidoo-m 160 e Ft és azon sincs semmi meg L4 se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest