Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Tegnap éjjel láttam, hogy a HAUWEI MediaPad M5 lite 8" kapott egy rendszer frissítést az EMUI fendszerre, szuper lett, pl a infó oldal, úgy is gondjai voltak mert random kilepkedett az oldalról és vissza ugrott a kezdő oldalra.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cidalain
veterán
válasz f_sanyee #86150 üzenetére
Nem fogunk összeveszni, de előbb adja meg a személyes adatait, jelszavát egy random űrlapon, minthogy az adott tablet biztonsági résén keresztül megtámadják egy n+1-edik nyugdíjas néni tabletjét.
A linkre kattintásra meg általában pont adathalász űrlapok jönnek be, és nem hátsó ajtón bejutó programok. A rendszeres biztonsági frissítés meg leginkább az utóbbiak ellen jó.Az IT területen otthonlevéshez nem kell nagymamának lenni, nekem oktatást kellett tartanom a cégnél egyetemet, főiskolát végzett embereknek (is), hogy honnan tudják felismerni azt, hogy hova ne kattintsunk. Mert volt olyan hogy előtte valaki rányomott egy crypto-szarra, és nem élveztem az azt követő 1-2 napot, míg rendberaktam a backupokból a hálózatot.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Beni2360
félisten
Néztem én is de nem kötelező házi feladat. De linkelt hír oldal nagyon jó lett. Már duhongtem az állandó kilepestol. Mutatosabb lett az egész hiroldal.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
meri
aktív tag
Errefelé északon a Samsung S5e most 269 EUR-ért kapható, de a német amazon-on is 299 jelenleg, ha valakit érdekel. Szertinem ennyiért nagyon jó vétel.
[ Szerkesztve ]
uff
-
Dr.NX
Topikgazda
Elvileg ma van a samsung.com-on az S6 Lite-ra (+Buds Live) 30% kedvezmény, de nálam kosárba rakva is 123.990 Ft...
Elfogadom a sütiket.
-
naja
aktív tag
Valóban, a samu oldalán promótált 3 viszonteladó árengedményei: 5-10 eFtközött mozognak. Van amelyik nem is restelli kiírni, hogy 3e Ft illetve 5e Ft kedvezményt adnak. Ez nem tudom, hogyan adja ki a 30%-ot, aminek inkább a 40e Ft körül kellene lenni a Wifis változat esetében. Köszönjük, hogy ismét palira vették a megbecsült fogyasztókat.
-
Dr.NX
Topikgazda
"a jelen Promóció által biztosított Kedvezmények kizárólag a Szervező által üzemeltetett https://www.samsung.com/hu weboldalon keresztül közvetlenül történő vásárlások során érvényesíthetők"
Elfogadom a sütiket.
-
Terapeuta
őstag
Tegnap megérkezett a második kínai tabletem is, a Teclast T40 után most egy iplay 40pro formájában. Jól összerakott cuccok ezek, az iplay a vékony kávájával nagyon cuki (a gyerek rögtön cserélni szeretne).
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Terapeuta
őstag
válasz ®abstract® #86162 üzenetére
Az a baj, hogy én az egységsugarú felhasználót testesítem meg: ha a Sony Z2 akkuja bírná, meg nem lazult volna ki az USB töltő, meg tovább frissülne Android 5-ről vígan használnám, a 3GB mindenre elég (RealRarcing3-ig bezárólag). Annyit veszek észre két tabletből, hogy nem oldalt, hanem fent vannak a gombjai Ja és hogy a vékony káva miatt nem akartam elhinni, hogy ez is 10-es tablet ....amúgy nekem jobban esik kézbe venni a vastag kávásat.
Teclasttal is úgy voltam, hogy megvesszük (akkor az kb 40 volt) és ha szétesik egy év múlva sem járok nagyon rosszul. Nos nem, teljesen egyben van a dolog, a gyerek nyüstöli, él és virul , bírja a strapát.
Ezért mertem most egy kicsit többet áldozni tabletre, szerintem ez is megérte. Jól összerakott, nem nyekeg. Talán a kijelző érintőrésze kevésbé érzékeny, mint a Sony Z2-nek, kb. itt tartok tapintása is más, de használható természetesen.
Ja és talán annyi, hogy nem merek velük internetbankozni . Arra megtartom majd a Z2-t.Most FM2021-et nyüstölök, négy bajnokságot futtatva meg sem nyekken az iplay (mintha mi sem történt volna), ahol a Z2 több percig megállt, amíg generálta (?) a bajnokságot.
[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Lácsi
csendes tag
Mit gondoltok, lehetséges Android 8.1-et vagy ilyen alappal bíró custom ROM-ot telepíteni a jelenleg Android 7-tel működő Vodafone Smart Tab N8 VFD1300 LTE (MT8735B) eszközre?
Ötletet is tudtok adni mit, hol keressek hozzá? -
Lácsi
csendes tag
Gagyi, de a laptapir olvasáshoz pont jó volt addig, míg a legújabb frissítés után már nem támogatott az android 7.
LineageOS-t néztem, de nem tudom eldönteni a szükséges követelmények leírása alapján, hogy támogatott-e a rendszer vagy se. -
Tim82
félisten
Ha itt: [link] a bal oldali menü kibontása után látható listában nem szerepel a tableted, akkor hivatalos LineageOS ROM/támogatás nincsen rá. MTK SoC-os eszközökre szerintem általában amúgy sincs LineageOS.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dr.NX
Topikgazda
Arra írta, hogy tedd fel a Laptapír régebbi verzióját, ami még megy az Android 7-tel.
https://m.apkpure.com/laptapir/app.solution.laptapir
Bár itt 4.3-at ír, lehet hogy az appon belül variáltak, akkor viszont ennyi.Elfogadom a sütiket.
-
TurpiUrfi2
tag
Sziasztok! 60 feletti édesanyámnak szeretnék tabletet venni elsősorban a telefon kiváltására böngészés során. Visszaolvasgattam az elmúlt hónapok hozzászólásaiban tehát van egy kialakult elképzelésem, de jobb ha mégis rendesen végigmegyünk a kérdéseken.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Elsősorban új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Opció a külföld, de kb. 10 napom lenne a beszerzésére. Csak akkor ha megérkezik addgi külföldről. - Házhozszállítás Ausztriába is opció lehet. --- De azt is lehet, ha jó ajánlatok vannak akkor elengedem a mostani vételt és Karácsonyra lesz megvéve, akkor jöhet később is.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
Kizárólag böngészés weben, FB , esetleg néha youtube , filmek. A tökéletes vizuális élmény nem feltétel, ahogy elég a wifi-s kapcsolat is.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
-- 60 K az első küszöb, de ha valami megbízható, pár évig használható típus lenne akkor hajlandó lennék erre rádobni.Sokat volt ajánlva itt a Teclast M40 - Hajlanék rá de nem teljesen tiszta honnan kellene rendelnem külföldről, hogy megfelelő garanciális védettséghez.
Köszönet!
-
cidalain
veterán
válasz TurpiUrfi2 #86176 üzenetére
Külföld és a garancia:
Ugyanúgy kapsz a tabletre 1-2 év garit, típusa-boltja válogatja. Na de ezt érvényesíteni macerás, és időigényes. Nyilván egy elromlott gépet vissza kell küldened, neked kell intézni a külföldi csomagküdést, ami általában nem is 1500 forint. És ez ráadásul nem 2 napos folyamat, nyugodtan lehet 1 hónapot rászámolni míg megfordul a cucc. Banggood kínai tablet rendelés szempontból nagyon ajánlott webshop, rendelkezik EU raktárral, illetve olyan shipping opcióval, higy kínai raktárból rendelve sem kell áfázni.
De jellemzően ekkora összegből bőven jobb hardvert találunk a kínai gépekben, mint bármiben itthon. 60-ért itthon jó szívvel nem is tudnék 10-es tabot ajánlani. Alap legyen a 3 de inkább 4 GB ram, fullHD kijelző. Itthon Samsung Tab A7, vagy Lenovo Tab M10 FHD Plus ami már megüti a műszaki küszöböt.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
TurpiUrfi2
tag
válasz cidalain #86177 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszod!
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
- M40 -t Bangood-on most csak hongkongi raktárból rendelhetőnek látom. Nem olyan nagy baj, akkor marad a karácsonyi meglepetés. - Ettől függetlenül milyen gyakran szokott európai raktárakból rendelhető lenni?
- A Samsung A7-nek illetve Lenovonak több változata is van. Melyik lenne a felszereltségben minimál modell, ami ajánlott? Esetleg linkelnél nekem ha megkérlek?
Köszönet
-
cidalain
veterán
válasz TurpiUrfi2 #86178 üzenetére
Samsung A7 SM-T500
Lenovo M10 FHD Plus
70 körül mindkettő beszerezhető értelmes boltból, hivatalos forgalmazótól 2 év hazai garival.Az hogy mikor mi van EU raktárban, számunkra nem kikövetkeztethető, gyakran kell nézegetni, ha van, gyorsan le kell rá csapni (pláne, ha jó áron van). De kiszámíthahatlanok a kínaiak, az is lehet hogy már nem lesz, ezért végtelenségig sem érdemes várni (én megállapítanék egy max árat, és egy max időpontot, hogyha addig annyiért meg tudod venni, akkor ok, de ha nem akkor B verzió lép életbe - pl másik tab kintről, vagy valami itthon elérhető)
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
_csocso_
senior tag
válasz TurpiUrfi2 #86181 üzenetére
Szia! M40 Ali rol offocial storeból, spanyol raktárból rendelhető jelenleg, amit találtam. Korábban egyet onnan, egyet banggood rol rendeltem.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Jarod1
addikt
válasz TurpiUrfi2 #86176 üzenetére
én is gondolkodtam az M40 esen, de elmentem a médiába és nézegetve a különböző típusokat nekem a 10 es méret nagynak tűnt, és maradtam a 8,7 es Samu A7 nél, 3 G Ram, stabil és a frisítések egyből jöttek is,
a Netfilix alapból rajta és hdben, Digionline is hasít. Stabil.. -
Magicrat
tag
Sziasztok!
Kezdő egyetemista fiamnak keresnék főleg jegyzetelésre eszközt. Ezért alapkövetelmény, hogy tudja/legyen hozzá toll!
Mivel nem találtam céleszközt mint pl. olvasásra e-book, gondoltam bekérdezek ide.
Kicsit már keresgéltem, de valahogy a toll funkcióra nem lehet sem az árukeresőn, sem a néhány weboldalon rászűrni, ahol próbáltam. Sajnos borzasztó áron találtam csak a samsung tab S7-et. Annyit biztos nem adunk érte...■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
mindegy, gondolom már inkább a 10 az általános
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
megbízható használt is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
MO vagy jöhet külföldről is, de jó lenne EU-n belül maradni a járulékos költségek miatt.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
jegyzetelés, táblázatok, diagramok, képletek főleg (villamosmérnöki cuccok, fogalmam sincs )
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Minél olcsóbb, annál jobb Viccet félretéve max 50e. De még az is lehet, hogy sok. De mivel nem nagyon sürgős, lehet, hogy nem most lesz megvéve...Köszi
Magicrat[ Szerkesztve ]
-
TurpiUrfi2
tag
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Magicrat #86184 üzenetére
Újszerű Samsung S6 Lite-ot azért találni 90 ezer Ft körüli áron S-Pennel együtt.
Ugyan ajánlott tablet (Teclast vagy Alldocube) van 50 ezerért is Banggoodról, amihez lehet venni pár ezer forintos generikus kapacitív tollat, az nem fogja ugyanazt a felhasználói élmény nyújtani.
Elfogadom a sütiket.
-
Magicrat
tag
válasz kovacs65 #86185 üzenetére
Uhh, igen, tényleg jónak tűnik, bár az ára kissé magas.
#86191Somatom
Milyen paramétert keressek, hogy kiderüljön egy androidos tabletről, hogy tollképes-e?
Mert pl. a samunál is mintha titkolnák ezt, legalábbis nem igazán reklámozzák, rákeresni is csak úgy tudok, ha egyenként megnézem - és nem csak a specifikációt, mert néhol ott sincs benne.Szóval mit keressek, hogy megtaláljam?
Vagy ha tudjátok, hogy melyik Huawei, Lenovonak, Xiaomi stb. tudja, az is jóKöszi
Mr -
Somatom
veterán
válasz Magicrat #86192 üzenetére
Az általad megjelölt árkategóriában nincs új, tollas tablet (nagyságrendnyi az eltérés).
Pl. úgy kell rákeresni, hogy "pen compatible márka tablet"
Samsungnál ezek a lehetőségek.
Huawei -nél M Pen -nek hívják.
Lenovonál P11, P11 pro támogatja.
Talán az új Xiaomi Pad 5 is, de ennek nem néztem utána. Ebből még új sincs, nemhogy használt.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
A normális tollas tabet nem olcsó mulatság. Mivel egyetemre lenne a gép, ezért nem lehet belépőszintű kacattal próbálkozni. 50-ért normális alap tabetet sem kapni, akkor maradjon a papír-ceruza inkább.
Én Lenovo P11-et vennék, vagy megvárnám hogy itthon kapható legyen a Xiaomi Mi Pad 5 (hetek kérdése). A Xiaomi közelebb lesz a 100-hoz, mint a P11, de felette lesz az is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
Azt elfelejtettem, hogy attól, hogy kompatibilis vele, nem biztos, hogy gyárilag jár is hozzá. Az alsó kategóriában külön kell megvenni, ami plusz költség. A Xiaomi Pad 5 -nél is külön fizetős és már az alapgép is több, mint a duplája az általad írt árnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kovacs65
senior tag
A 7.8_as méret is tökéletes. Én egy ehhez hasonlót vettem. Onyx Boox Nova 3. Toll is jár hozzá, 107K. Kb 3-4 hét egy feltöltéssel, nem kell háttérvilágítás, jó jegyzet funkciója van, bár könyvolvasó. Ja és 10-es droid megy rajta. Store-ral + stb. Csak nem színes és a technológia miatt kicsit lassabb. Van színes verzió is, az kb 30-cal drágább
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Magicrat
tag
Köszi a gyors reakciókat!
Sajnos ezek többek, mint ami a keret, marad az offline füzet egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest