Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb 7-es tablet, amibe már került GPS-vevő? Tényleg az árérzékenység fontos
Előre is köszönöm!
Marcika80: Közben pont látom az alattam lévő válasz is pont erről szól, ennél olcsóbban ne is keressek GPS-szel rendelkezőt... jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
ASUS MeMO Pad 10 Smart-t nál tudtok olcsóbb megoldást, ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik?
(Különös tekintettel: GPS, 1 giga ram)Előre is köszönöm a válaszokat!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék Tőletek hozzáértőktől tanácsot kérni. Lassan aktuális lesz egy tablet bezerzése, piackutatást végzek most
7-8 colos, 480 x 800-nál izmosabb kijelzős, min. kétmag egy giga ramos, sim-slot-tal és GPS-szel felvértezett táblát keresek (gondolom usb OTG az alap).
Melyik a legolcsóbb ajánlat és melyik a legjobb ár/érték arányos?Előre is köszönöm a segítséget, valószínű, hogy még jövök ilyenekkel a későbbiek folyamán Tudatos vásárló vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz z0d1AK #38917 üzenetére
Ebben is megértlek, és az én hibám, hogy előtte nem mondtam az árkategóriát, ezt csak később tettem meg, viszont az új változó bejövésével simán mondhatod, hogy ilyen áron nincs, vagy nem megbízható, mint ahogy meg is tetted most, ezért hálás is vagyok, mert telefonban eléggé penge vagyok, tabletben nagyon nem.
Az meg hogy, itt zaklatnálak Titeket egy rossz választás esetén, nagyon nem én vagyok, nonszensznek gondolom
Szóval köszi a segítséget! -
helixP
nagyúr
válasz laszlohu #38940 üzenetére
Köszi, én is nézegettem. A képernyő és az 512 gondolkodtat el. Az itt tapasztalható negatív kicsengés mennyire reális?
-
helixP
nagyúr
Köszönöm a segítséget mindenkinek, végül is megrendeltem egy MyAudio Tablet Series7 708AG-t, remélem beválik.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
M-tech A-tab7-re Usb-drivert tudtok nekem linkelni? Sehol sem találok hozzá...
Előrebl is köszönöm a segítséget! -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Édesapám rábukott a tabletekre...
Mit ajánlanátok 7 collal (840x480 feletti felbontással) két maggal, GPS-szel? (lehet 512 ram, only WiFi is lehet, hdmi-sem kell).
A MyAudio, Prestigo stb vonal sem elvetendő részemről.Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Szisztok!
Volt egy kérdésem egy ideje, vajon változott a piac azóta?
Mit ajánlanátok 7 collal (840x480 feletti felbontással) két maggal, GPS-szel? (lehet 512 ram, only WiFi is lehet, hdmi-sem kell).
A MyAudio, Prestigo stb. vonal sem elvetendő részemről.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
helixP
nagyúr
Sziasztok Tudnátok segíteni?
Acer Iconia Tab B1-710-t szeretném összelőni XP-vel, USB-n keresztük (vagy Héttrtárként, vagy MTP-ként, már az is jó lenne) 3 órája ezzel szórakozok, feltúrtam az internetet, de semmi siker... Esetkeg valakinek volt tapasztalata már, vagy egy megfelelő topicba tudna irányítani? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz tjb007 #44485 üzenetére
Köszi, igen, megvan, igazából ez történik, mint a videón. Kiírja a végén, hogy Please plug device..., és ott vége. Próbáltam ahogy a videó mondja kikapcsoltan rádugni, bekapcsoltan... stb, semmi. Nem találja meg, install nem megy tovább, a hibaüzenet mindig előjön.
Ha kikapcsoltan dugom rá, akkor MT65xx Preloadert keres, az sincs meg.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Az összefoglaló kicsit régi, ezért kérdeznék Tőletek.
Anyós/apósnak keresek tabletet, 10 col környékit. Semmi kiemelkedő elvárás (amoled, nyitott a proci fajtája is, LTE sem elvárás), böngésznek, leveleznek rajta, ezt tudja magabiztosan, és 3-4 évig ne kelljen komolyabban piszkálni, szóval 3-4 GB ram jó lenne. Ársáv 60-80.000.Eleddig egy 1/8-cas Alcatel tablettel éltek együtt. Magamnak szeretek / szoktam Kínából rendelni, van Teclast tabletem, viszont most hazai beszerzés / gari lenne a cél.Nézegetem már egy kicsit: MediaPad T5 10, M5 Lite (mi a különbség?), Lenovo M10 / P10.
Nektek lenne jobb ötletetek?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
helixP
nagyúr
válasz cidalain #83699 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nagyon egyforma a kettő. És koppra ugyan annyiba kerül az M5 Lite és a P10 most.
Ti melyiket vennétek?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Belenéztem a 8 collos kínálatba... Hogy mennyire nincs normális áru! 2/16-os szemetek mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
A 8''-os tablet piac most épp hogy' áll? Csináltam egy körbenézést a piacon, de vagy nem veszek észre valamit, vagy nincs mit észre venni
Snapis, ,minimum 4GB-s,megfelelő kijelzős (technológia mindegy), 5000+ akksis ajánlat létezik vajon? 0 játék, sok olvasás és YT lenne a felhasználási mód.
Előre is köszönöm az ötleteket.( nem, nem akaor iPad-et )
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Ha elengedem a Snapi only kritériumomat, akkor egy Teclast T8 170 USD-ért Szerintetek milyen?
-
helixP
nagyúr
Kezdem elengedni a 8''-os témát, aszem ez egy kihalófélben lévő állatfaj.
Ha már muszáj nagyobbat beszerrzni. Itthonról 55 ezer környékén veri valami a 10-es Huawei MediaPad T5-t?
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Nekem is úton van idefelé egy ugyanilyen, kíváncsian várom én is.
Speciben nagyon ott van és elég jó a köz véleménye róla YT-on.Narxis: Nem mindenkinek valóak az "echte kínai" dolgok, és rendesen utána kell nézni, de utána csak röhögsz, hogy majdnem kétszer ennyiért kapsz fele ilyen tabletet egy Lenovo-tól, egy Huawei-től (2-3 Giga rammal, 16/32 háttérrel, LTE nélkül, necces felbontással, amúgy meg szintén MTK procival).
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Igazából nekem garanciális gondom sose volt.
Inkább olyanba futottam bele, hogy papíron minden stimmelt. de aztán...
Megvolt a megfelelő csatorna szám a WiFi-nél, de jel nem volt, vagy felbontásra stimmelt a kijelző, csak épp nem volt laminált és a fényerő volt nagyon necces.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest