- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Nézd meg honnan jön. Tavaly én az 50 Pro-t spanyol raktárból vettem, Alldocube store-ból. Gyorsan jött, sallangok nélkül, megbízható helyről.
Valami 127 usd volt akkor. Azóta inflálódtunk, a 60 Turbo jobb is, a 156 jó ár érte, bár lehet hogy lesz mêg nagyobb akció (bár kérdés megéri-e még 10-15 dolcsival olcsóbbra várni, ami 5-7000 Ft, mert ugyanezt az ellenkező irányba is bukhatod - elmúlik ez az akció, még rosszabb lesz a forint-dollár árfolyam. Ez utóbbi is simán benne van, az elmúlt két hétben 12Ft-ot romlottunk a dollárhoz) -
cidalain
veterán
Mini 60 Turbo elvileg 150 usd alatt vihető volt 11.11-én.
Bár ezt megerősíteni nem tudom, mert csak a reklámképen láttam a kedvezményes árat, és hogy milyen kuponnal, hány ennyire akciós darab volt, azt passzolom.
Mondjuk az jó lenne ha beállna ilyen 150-160 Usd-re, az úgy 60k huf-ért elég jó üzlet lenne. -
Ezzel óvatosan, mert hiába fizeted be az alinak az áfát, a nyomorult posta hajlamos azt hazudni hogy nincs megfizetve rá az áfa és csak akkor hajlandók kiadni, ha kifizeted nekik az áfa + vámkezelés díját, ilyenkor meg vagy:
1. visszaküldöd a csomagot át nem vettként és rohangálsz az ali express-nek kifizetett $200 (mínusz visszaküldési bünti?) után, vagy
2. kifizeted az áfát (másodszorra is), csak hogy átvehesd azt ami a tiéd, aztán ha van egy kis önbecsülésed is, akkor panaszt nyújtasz be a postán, aminek a költsége (!!!) talán 5k körül van, amin 60 napig ülnek, majd elküldenek a p*csába, megtartják a második áfát, a vámkezelés költségét és most már a panasz költségét is (és röhögnek is mellé egy jót, mert megtehetik)Direkt el fogják kúrni a vámkezelést, csak mert úgy nekik garantáltan jobban megéri, és te fizetsz az ő hibájukért, igazi mafia módjára.
Röviden: SOHA ne vegyél EU-n kívülről semmit és kész.
-
-
-
cidalain
veterán
egyszer mintha jött volna valami a vásárlás után nekem az 50-re. azóta nem. szóval inkább tekintsd úgy hogy nem fog jönni.
viszont a 60 Turbo érdekes lehet a Snapdragon soc miatt, arra el tudnék képzelni időnként frissülő custom romot (persze ha érdemesnek tartják a gépet rá a custom rom fejlesztők) -
cidalain
veterán
beváltak
iPlay 50 Mini Pro NFE
iPlay 60 Mini Turbo
az első többünknek is van, abszolút oké. a második még viszonylag új cucc, még nincs konkrét tapasztalat itt a fórumon, de erősebb soc, két hangszóró, vezetékes video out (!).
(60 Mini Pro is van, de az hardveresen kb az 50-essel egyenértékű, így ez csak akkor éri meg, ha kb az 50-essel egy árban van)#94517 esde
volt már problémás esetem az alival, ahol az eladónak hittek, pedig konkrétan hibás volt a termék, nem működött. (miután nem kaptam refundot, szétszedtem, és meg lehetett javítani: csak pár forrasztás, és újravezetékelés kellett, így kb csak időbe került). -
törölt tag
Fos a felhozatal sajnos. Én jobb ppi értéket szeretnék mint ezek a 220 körüliek 10"-on FHD+ felbontással. De bőven 100 felett vannak az ilyen tudásúak. Úgyhogy egyelőre marad a Nexus 9 ami rendszer szinten elég kevés már, leszámítva a képregény olvasást. Mondjuk 30 volt használtan, azt meg már bőven kiszolgálta képregényekkel.
-
-
Dr.NX
Topikgazda
-
forguet
senior tag
Tablet es telefon elmeletileg 150eur folott sem vamkoteles, illetve az afa jol atolvasva mindent elmeletileg benne kell legyen az arban.
Es igen, a limitedhez jart a tok is es olcsobb is volt kb 10 dollarralEn vegul nem rendeltem ra, egyreszt bizonytalan voltam az afa-ban, masreszt nem igazan szeretek olyan helyrol rendelni ahol nincs paypal...
Meg most mar nincs is a limitedbol :) -
Beni2360
félisten
De ők tudják, hogy a szállítás több a számlán és ezért nem kockáztatja az egészet. Majd az elszámolás nal látni fogod a valós árat. Bújtatott sumak.
Sok + áfa teher adódott a már kinti kifizetett áfa után a bujtatatott magasabb szállítási ár végett. Tehát a 164$-ra számolt áfa szvsz több lesz már itthon.
Énnel szvsz jobb a BG sumak szállítása, vagy habukik vissza fizetik az áfát ásza lak után. -
NightLord
tag
Az elég jutányosnak tűnik.
Én egy hónapja még 200USD-t fizettem a nagy 11.11-es akcióban a hasonló specifikációkkal rendelkező BMAX Maxpad i11-ért (igaz, EU raktárból, de tok nélkül..). -
cidalain
veterán
Ha az ár tartalmazza az áfát, akkor max a posta vámeljárási díját kell megfizetni, ha a posta hozza (de az áfás számlát majd be kell mutatni nekik). De az Ali standard shipping opcióval nekem mostanában az Express One futár hozta, ott nem volt ilyen költség. (Igaz, azok ilyen 20-25 USD cuccok voltak)
-
Dr.NX
Topikgazda
Nem rossz ár.
Viszont most az Alzán is olcsóbb, 51 490 Ft. -
Dr.NX
Topikgazda
A Huawei M6 8 most rettentő drága Aliexpressről is, kb. 150 ezer Ft felett jön ki. Nem éri meg. Korábban volt 120 ezer körül is.
Ami most jó áron van, az a Lenovo M8 FHD 4/64GB (8705F) 70 ezer Ft. És ez már elvileg áfával van.
Most jön a 11.11 akció, lehet, hogy lesznek akciók tabletekre is.
Ha itthonról kell valami 8 inches, akkor ennek a 3/32GB verziója Alzáról 60 ezerért.
Az új iPad Mini 6 2021-et érdemes megnézni megvétel előtt, van akinek konkrétan hányingere van a jelly scroll effektustól. A 2019-es Mini 5 jobb vétel szerintem. -
Dr.NX
Topikgazda
Samsung, Huawei 3 évet biztosan szokott adni, a Xiaomi csak mostanában jött ki új termékvonallal, de szerintem ők sem fognak lemaradni.
A Lenovo sajnos nem szokta túlzásba vinni, egy főverzió megvan aztán csókolom. Reméljük ezen változtatnak a drágább (P12) szériában.
https://support.lenovo.com/il/en/solutions/ht501098Ilyen szempontból az Apple verhetetlen, ott 5-6 éves modellekre is jön ki új főverzió.
-
Dr.NX
Topikgazda
Semmilyet.
Előbb adnak ki új modellt, mint frissítést.
Talán valamelyik Alldocube-nál volt, hogy kijött 1 (egy) frissítés.
Meg is van:
https://www.alldocube.com/en/firmware/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- E-roller topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged