- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs65
őstag
válasz
Magicrat #86192 üzenetére
A 7.8_as méret is tökéletes. Én egy ehhez hasonlót vettem. Onyx Boox Nova 3. Toll is jár hozzá, 107K. Kb 3-4 hét egy feltöltéssel, nem kell háttérvilágítás, jó jegyzet funkciója van, bár könyvolvasó. Ja és 10-es droid megy rajta. Store-ral + stb. Csak nem színes és a technológia miatt kicsit lassabb. Van színes verzió is, az kb 30-cal drágább
-
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
A normális tollas tabet nem olcsó mulatság. Mivel egyetemre lenne a gép, ezért nem lehet belépőszintű kacattal próbálkozni. 50-ért normális alap tabetet sem kapni, akkor maradjon a papír-ceruza inkább.
Én Lenovo P11-et vennék, vagy megvárnám hogy itthon kapható legyen a Xiaomi Mi Pad 5 (hetek kérdése). A Xiaomi közelebb lesz a 100-hoz, mint a P11, de felette lesz az is. -
Somatom
veterán
válasz
Az általad megjelölt árkategóriában nincs új, tollas tablet (nagyságrendnyi az eltérés).
Pl. úgy kell rákeresni, hogy "pen compatible márka tablet"
Samsungnál ezek a lehetőségek.
Huawei -nél M Pen -nek hívják.
Lenovonál P11, P11 pro támogatja.
Talán az új Xiaomi Pad 5 is, de ennek nem néztem utána. Ebből még új sincs, nemhogy használt. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Magicrat #86184 üzenetére
Újszerű Samsung S6 Lite-ot azért találni 90 ezer Ft körüli áron S-Pennel együtt.
Ugyan ajánlott tablet (Teclast vagy Alldocube) van 50 ezerért is Banggoodról, amihez lehet venni pár ezer forintos generikus kapacitív tollat, az nem fogja ugyanazt a felhasználói élmény nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- Suzuki topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest