Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Szűkítem a kört:
-WayteQ xTAB-100qcr
-Alcor Zest Q933R/RS
mind a kettőtről írnak jót is rosszat is, hogy aztán máshol tök mást írjanak.
-Netán vagy valami más szóba jöhet max hasonló árkategóriában? Retina nem kell de azért HD felbontást tudjon.ui: mi a különbség R és RS között, említenek BT-t, Wifit, meg energia ellátást. De végülis melyik a jobb?
ui2: valahol rettentő lassú weboldal betöltést olvastam az Alcorról, igaz ez?thx
-
kelzsoca
félisten
Mivel árat nem írtál ez még kérdéses, hogy használt vagy új készülék jöhetne szóba.
Apple iPad lehetne a jó választás, amennyiben a flash tartalom nélkül tudsz élni, bár ez már a többi rendszer alatt is végnapjait éli.
Itt nem lesz gond a wifi-vel, sem az akksival, kiforrott rendszer, nem lesz akadozás, a rendszer teszi a dolgát ahogy kell. -
naja
aktív tag
Erre mit mondanátok? A nagyjából 50-60 eFt körüli kategóriában tudtok jobb 10"-os tabletet?
-Retina nem biztos h kell, de azért 1280-at tudjon.
-Akadásmentes net szörfözés
-Ne merüljön le gyorsan (de nem fontos az extrém hosszú üzemidő)
-Rendesen működő wifi
-NEM fogunk játszani rajta, nem kell hogy ilyen formában izmos legyenRöviden: ne kelljen bosszankodni a használata közben.
Tehát az említett két tab közül melyik a jobb, és megfelelnek-é a fentebb leírtaknak?
Illetve melyik a jobb R vagy RS az Alcor Q933-akból?Vagy sokkal jobb az ASUS MeMO Pad HD 10 67 eFt-ért?
[ Szerkesztve ]
-
szajmon
csendes tag
Egy jó ideig a Toshiba vitte nálam a prímet. Azért estem mégis vissza a bizonytalanságba, mert a Tegra 3-as egy elég régi (2011-es) proci (SoC, ha úgy tetszik). Rákerestem összehasonlításokra, és meglepődve olvastam az eredményeket. Guglival meg lehet találni, nem kopizok ide ilyeneket. A teljesítménybeli különbség mellett van egy olyan érzésem is, hogy a Tegra 3 miatt már nem sok újabb verziójú Android fog elfutni a Toshibán. Persze, ezt nem tudhatom, minthogy azt sem, hogy az újabbakra meddig csinálják majd meg a frissítéseket.
Leírom akkor azt is, miért az ASUS felé hajlok most éppen. Kapom vele az újabb chip teljesítményét, de nem kell nyűglődnie a 2048x1536-os felbontással. Ja, és mégiscsak ASUS.Ha a hardveraprón PÜ-t küldesz, ird bele, hogy melyik hirdetésre vonatkozik! Kösz.
-
szajmon
csendes tag
Nem csak hibajavítások vannak a frissítésekben, hanem új szolgáltatások, lehetőségek is. Én mindig megnézem - akármilyen eszközről is legyen szó - ha kiadtak hozzá egy újabb szoftvert, drivert, stb, hogy miben jobb, mint az előző, és ha van olyan pont, ahol javít a teljesítményen, minőségen, vagy csak kényelmesebbé teszi a használatot, már teszem is fel. Rém egyszerű példa: ezért nem használok már 2.3-as Androidot. Pedig azzal is működött a telefonom.
A Toshibát bemutató tesztek nem hazudnak. Azokkal semmi gond nincs, dícsérik is rendesen. De ott magát a készüléket teszik próbára, és nem hasonlítják össze mással. S, ez a lényeg. Pont emiatt vagyok dilemmában. Hiába nagyon jók a tablet kritikái, ha az adott összegért még jobbat kapok, akkor persze, hogy a még jobbat választom. De itt középkategóriáról van szó, ezért kompromisszumok révén juthatunk el a legjobb választáshoz. Nem lesz meg minden jó tulajdonság egyben.
Egyébként, már majdnem biztos vagyok benne, hogy az ASUS Asus MeMO Pad ME102A-1A023A lesz nálam a nyerő. Azért csak majdnem, mert azt is látom, hogy még mindig sok - nem kifutó - terméket lehet kapni Tegra3-mal is. Azaz, nem tűnik még elavultnak, és valahogy van egy olyan érzésem, hogy azzal sokkal kevesebb gondom lenne. Így még egy picit rágódom rajta. (A másik két tabot már elvetettem.)Ha a hardveraprón PÜ-t küldesz, ird bele, hogy melyik hirdetésre vonatkozik! Kösz.
-
D@ni88
addikt
"Használhatóságban, minőségben melyik a jobb? Tehát nem a technikai paramétereket tekintve, hanem végeredményben a felhasználói élményt illetve."
Hát nekem jobban húzott a szívemhez a samsung, kedvelem a samsung márkát, de egyszerűen most szóba se jöhetett, mivel azok fix gombosak... Oldalra fordítva kicsit körülményes kikerülni őket...
-
tjb007
nagyúr
Lehetséges, két megoldás is létezik: egy biztosan működő, és egy zsákbamacska.
A 100%-os biztossággal működőhöz csak egy 3G/LTE zseb Wi-Fi router szükséges (aka Mi-Fi, bár ez inkább egy márkanév, de a köztudatban így terjedt el), ami két fajta is lehet: amibe csak be kell rakni a SIM kártyát, és amihez még szükség van egy USB modemre is (pl.[link]), de ennél figyelni kell a kompatibilitásra is, mert nem mindegyik modemmel használható.
A másik, abszolút zsákbamacska, de olcsóbb megoldáshoz két dolog szükséges: egy kompatibilis USB modem, és egy OTG kábel/adapter. Hogy mi ebben a zsákbamacska ? Az, hogy nincs, nem létezik lista a kompatibilis modemekről, de még ha létezne is akkor sem biztos, hogy működne a dolog, mert egy modemből létezhet több revízió is, valamint a modem firmware verziója is befolyásolhatja a működést. Ez ilyen kísérletezgetős, próba-szerencse megoldás.
(#59298) keszo
Tab S 8.4
(#59299) devergo74
Attól függ pontosan melyik modellekről van szó, és hogy mi lesz a fő felhasználási terület.
(#59300) gabor901113
Sajnos a te készüléked egy külön modellszámon fut, ezért nem találsz hozzá semmit. Saját felelősségre egy próbát tehetsz azzal, fogy felrakod a T330-ra való német ROM-ot, amiben biztosan lesz magyar nyelv is, de én ezt inkább nem ajánlanám, mert benne van a pakliban, hogy ez után már csak levélnehezéknek lesz jó.
(#59302) zoli8911
WayteQ xTAB-7Q
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
samsung galaxy tab pro 8.4 haronló árban van, hátrány kevesebb ram(2gb) viszont erősebb soc.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
tjb007
nagyúr
A best buy a Lenovo Yoga 2 8" lenne, de az kiesik, szóval marad az LG G Pad 8.0.
(#61354) Relisys
Tab S 8.0 OK 👌, mellette még érdemes lenne ránézni a Sony Xperia Z3 Tablet Compactra is, amit attilasd is írt (bár ez már annyira 100 ezer forint környéke, hogy közel 120), plusz ott van még a HP Pro Slate 8 is (4:3-as, ceruzás).
(#61356) coff1975
Több ponton is (processzor, RAM, NAND stb.) egyezik a két említett modell, a Prestigioban van a nem olyan nagyon sokkal, de nagyobb kapacitású akku, a Lenovon meg a frissebb rendszer. Eldöntöd mi a fontosabb, de én inkább a Lenovot ajánlanám.
Alternatíva: WayteQ xTAB-8X(#61357) Sami22
Mennyire szeretnél komolyabb, jobb tulajdonságokkal rendelkező modellt? Szövegszerkesztésre meg böngészésre igazából elég lehet egy jobb középkategóriás is, például az LG G Pad 10. Nem egy erőmű, ennek ellenére elég jól elboldogul.
„az andoridos tabok kezelik a külső HDD-ket?”
Általánosságban azt lehet mondani, hogy igen, kezelik, de természetesen itt is vannak kivéltelek.
-
Dr.NX
Topikgazda
"a jelen Promóció által biztosított Kedvezmények kizárólag a Szervező által üzemeltetett https://www.samsung.com/hu weboldalon keresztül közvetlenül történő vásárlások során érvényesíthetők"
Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest