- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Mi pad 4-bol is van 10", a Plus jelzésű.
(#80699) ThorsHUN
T5-nel nem nehez jobbnak lenni erőben, teljesítményben. Nekem 8" Mi pad 4 van, nekem tökéletesen megfelel. Wifi onlyban nincs GPS, ez fontos. És ajánlott a recovery-t és gyári romot egyből cserélni alternatívra (emiatt érdemes Global verziót venni, mert azon nyitva a bootloader, és nem kell napokat várni a kinyitásra)Viszont a 10"-os Mi pad 4 Plus nem is jön ki Kínából sem 60 ezresből, míg a T5 igen, és ittoni 2 év gari is van ezért.
Wines tabok nem rosszak, de nem pörögnek ugy 4 gb rammal, a w8n miatt. Meg a winnek az emmc is lassucska. En nem vennek billes win tabot. Akkor inkabb egy hasznalt uzleti laptop i5, 8GB ram, ssd 13-14" 100-120 korul, sokkal hasznáhatóbb, erősebb, gyorsabb.
-
sting2
addikt
De, inkább nézzük a teljes ökoszisztémát.
Mert akkor a T5 sem egy rossz kütyü.
Szerintem kiindulva abból, hogy 5 év alatt semmilyen Huawei termékünk nem reccsent meg, az itthoni support példás, és ha megfelelő időben vásárol az ember , akkor még az ára sem rossz alapon, Én biztos hogy nem bohóckodok több hetes várások mellett Kínai Brand-ekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest