Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
Alldocube iPlay 50 Pro. Jól gondolom, hogy nem tudja magát bekapcsolni a beállított ébresztővel vagy valamit nem állítottam be rajta?
Szerettem volna olyan ébresztőt beállítani, ami minden reggel bekapcsolja a tabletet."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz snooze #93313 üzenetére
Semmiben. Régóta szerettem volna kipróbálni és a napi használatban lévő telefonomon nem tűnt jó ötletnek.
Ez most android 14-en alapuló közösségi ROM. 1-2 havonta van biztonsági frissítés, de bonyolultabb frissíteni. Kábelesen kell, ill. én így tudom. Könnyen root-olható, de most számomra ez nem fontos. Ha kell meg lehet csinálni gyorsan."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Hátha valakinek jól jön:
Alldocube iPlay 50 Pro-t, adb-n keresztül sikerült dirty flash-el a LineageOS 20-ról a 21-re frissíteni anélkül, hogy elveszett volna bármilyen adatom. Eddig."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Alldocube Iplay 50 Pro esetében megoldható, hogy a tok bezárásakor kikapcsolja a kijelzőt?
Valami olyan mint a zseb funkció volt valamelyik telefonomon."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Szinte biztos, hogy az Alldocube iPlay50Pro-n nem tudok frissíteni GSI Romot 13-ról 14-re úgy, hogy ne vesszen el minden.
A kérdésem, hogy van olyan mentés amit megcsinálva ugyanott maradnak a játékaim állásai, stb. a frissítés/romolás után?
Csak ilyen buta kártyajátékokat meg madzsongot játszom ha várakoznom kell."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Valaki használta már ezt a tablet-tokra felragasztható pántot?
Működik?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz NightLord #92591 üzenetére
Akkor marad amíg Andy nem frissíti az ő ROM-ját. De lehet ott is gyalu, ha verziót vált.
Az XDA-n a "iPlay 50 Pro - any chance for Android 13+?" topic-ban is írták, hogy másnak is bootloop lett a vége, de a vbmeta frissítésével (a legújabbra) megoldódott.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz NightLord #92570 üzenetére
Ha ezt felteszem a lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz ROM-ra megint teljes gyalu lesz? Vagyis fel lehet úgy tenni, hogy ne vesszen el a belakás? Az előbbi ROM-mal nincs gondom, csak hogy telefonnak hiszi pár app és nagy bazi megjelenítéseket csinál.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92556 üzenetére
Sajnos én nem használom a facebook appok közül egyiket sem. Így azt sem tudom mi a reel video. Csak mxplayert használok szerverre letöltött anyagokkal. Azzal vagy youtube-al van esély kipróbálni?
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92553 üzenetére
Eddig nincs inkompatibilitás. Sőt az egyik játék megjavult. Abban az eredeti firm-el csak akkor érzékelte az ujjam, ha megmozdítottam. Nem lehetett azonnal lőni. Ez meggyógyult.
Mi ez a filmlejátszási probléma? Kipróbáljam?
A bootloader nyitás két sor az említett folyamatban meg két nyomkodás a be-gombon. Gondolom egyszer kell csak.[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92542 üzenetére
Alldocube iPlay50Pro. Végül ezen leírások alapján az első oldalon említett lineage-20.0-2023XXXX-UNOFFICIAL-arm64_bgN.img.xz firmet (13-as) tettem fel. Most lakom be.
Nem volt zökkenőmentes. Az említett oldal első lap alján (20. post) lévő leírás alapján csináltam, linuxon. Bootloop lett. (el is késtem a szemvizsgálatról ) Aztán megtaláltam egy ugyanilyen problémára a választ a 208. posttól. Fel kellett még tenni a vbmeta.img-t is. Ezt az eredeti, legfrissebb, gyári firm-ből vettem ki.
A 66. hozzászólásban van eljárás, hogy visszafordulj a gyári firm-hez. Ezt nem próbáltam."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92542 üzenetére
Még nagyon gondolkodom, hogy kockára tegyem-e a friss tabletet a verziók miatt.
Meg azon is töprengek, hogy ha már kockáztatok, inkább a Lineage OS-t kellene feltenni. Van már 14-es android és felteszem arra fognak jönni a frissítések."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Köszi. Ez nem mini hanem Alldocube iPlay 50 Pro. Közben megtaláltam a tutorial-t. Van valami mód, hogy mindent mentsek és visszakapjam a belakott gépet, vagy ne is álmodjak? Nem találok full backup menüpontot a beállításokban. Bár lehet nem is működne, mert a legfrissebb firm talán már Android 13-as.
-
fecus
őstag
válasz ÖregMackó #92529 üzenetére
Csak PC-n keresztül lehet frissíteni? Mindenem el fog veszni?
Azt hittem megtalálja a letöltött fájlt."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Graphics #92521 üzenetére
Ezért kérdezem. Ha frissítést keresek nem ad fel újabbat.
-
fecus
őstag
Nekem a Alldocube iPlay 50 Pro 2022. december 5-i frissítéssel rendelkezik. Van már újabb? Kézzel kell/lehet frissíteni?
-
fecus
őstag
Megjött a Lenovo tablet. A Whatsapp-ot szeretném rátenni a nagymamának, hogy tudjon rajta üzenni meg videotelefonálni. Csakhogy a Nagyinak butatelefonja van.
Hogyan kell felvenni a Nagyit a családi csoportba, meg partnerként, hogy hívható legyen? Próbáltam, de nem tudok neki QR kódot mutatni, mert az sms, meg minden ami a telefonszámhoz kapcsolódik az a butatelefonra megy.
A regisztrációkor SMS ellenőrzést választottam. Az a folyamat ugyebár le tudott folyni."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Megint én vagyok. Szerintetek Ehhez a tablethez melyik tokot kell választanom innen?
Erre tippelek: M10Plus 3rd TB-128FU, de nem vagyok biztos benne."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz cidalain #92183 üzenetére
Köszönöm. Azért volt érdekes, mert a Lenovo Qualcomm 680-ról linkelt ide pedig nem is az a SOC. Ezért kérdeztem. Akkor a Plus lesz a 680-as procival.
-
fecus
őstag
Ezt a Lenovo tabletet rendelném, de nem tudom kideríteni melyik verzió ez. Tudtok segíteni? Milyen processzor van benne és tud majd magyarul?
-
fecus
őstag
válasz magellan2600 #92171 üzenetére
Láttam, de minek? A telefonom 256GB-s. Ezen dolgozom 4 email cím összes levelezése, bank, játék, stb. 44GB a használt.
A Nagyi nem fog ennyi app-ot használni az tuti."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Ezek közül melyik lenne jobb? Nagymama használat. E-mail, böngészés, Telegram, Whatsapp.
1, Samsung Galaxy Tab A8 WiFi Gray Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 Gvagy
2, Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/64GB szürke Tablet - 10,61" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Értem, de magáról a tabletről van-e valakinek használati tapasztalata? Vagy más, kipróbált tabletről ebben az árkategóriában?
Pl. a Honor Pad X8 4/64GB tabletet jól lehúzták a megjelenéskor, hogy 10-es androiddal (Magic UI 4.0) adják. A mostani hirdetésekben meg Android S és MagicUI 6.1-el jön . Na de jól fut/működik-e vele?[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Ezzel a tablettel mi a tapasztalat?
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/64GBHa jó várok valami BF-et rá.
esetleg másik ajánlatotok van ebben a 50-70eFt kategóriában?
-
fecus
őstag
Arra. Beletelt egy kis időbe amíg IP alapján megtaláltam, melyik készülék bombázza a HA szerveremet és okoz jogtalan belépési kísérletet. Ha kiírta volna hamarabb megtalálom a router táblája alapján. Csak ennyi.
Illetve, a másik kérdés az android frissítés. Ha nem jön új főverzió előfordulhat, hogy másik OS-t kell tenni rá. Azt hittem ahhoz is kell root.
A régebbi Huawei-emmel már gondban vagyok. Nem fut pár app a 7-es androidon. Pl. hiába vettem meg a Nova launchert, egy adott verziónál nem frissül tovább. Csak előre gondolkodtam volna."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nem tudom itt van-e a jó helye: Alldocube iPlay 50 Pro root-hoz hol találok leírást ami kipróbált, megbízható, működő. Új, nem szeretném téglázni!
Csak root-al lehet átírni az eszköz nevét, hogy látszódjon a router DNS táblájában.
Szerintetek várható rá alternatív OS, pl. LineageOS. Gondolom új főverziót nem fog kapni..."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz cidalain #78090 üzenetére
Azt nem mondta az illető, de céges használatra. Gondolom levelek, meg excel, word betekintés. Képek megjelenítése.
Azt hiszem egy régi Samsung telefonja van. A cégnél MS szerver üzemel."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nettó 99999 Ft-ból kellene tabletet vennem a 10"-os méretben. LTE nem kell. Melyik az ajánlott:
Apple iPad 6 9.7 Wi-Fi 32GB
Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5" 3GB/32GB WiFi
Huawei MediaPad M5 10.8 Wi-Fi 64GBvagy más jelölt?
-
fecus
őstag
Sziasztok!
Projektmenedzseri munkához keresek tabletet. Külső helyszínen is használnánk.
Nem kell ipari, mert nincs rá pénz.
Nem kell LTE mert a telefonjainkon van Net és meg tudjuk osztani.
PDF, Word, Excel, dwg fájlok csak megnézésére esetleg a Word, Excel, jegyzetelésre is.
A kijelző 10" körül legyen.Az új Huawei M5-öt néztem. Azt hittem olcsóbb lesz, de olyan 125 körül van.
A kérdésem, hogy ebben az árkategóriában, ár-érték arányban van-e jobb választás?Az eddigi nyomozásom eredménye, hogy a Samsung és az ipad-ek közül lehet még valamelyik, de melyik.
A másik kérdésem, hogy ha valaki már vett ilyesmit, 3 darab vásárlása esetén már lehet alkudni, vagy meg lehet keresni nagykert az olcsóbb árért?
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74927 üzenetére
Akkor neked jó. Én már hallottam méretben nem jó fóliáról, meg rossz helyen kivágott tokról. Az utóbbi esetben még a pénz sem jött vissza mert a tok használható volt csak a hangszóró nem hallatszott.
-
fecus
őstag
Senki sem használ Huawei M3 lite 10-et tokkal fóliával?
Szeretnék rendelni, de kellene bevált típus.A másik kérdésre a support adott választ: nem lehet több felhasználót beállítani a tableten.
-
fecus
őstag
Huawei M3 Lite lett a kiválasztott. Sajnos csak igen kicsi a topikja. Tudjátok hol tárgyalják részletesebben?
Tokot és fóliát vennék rá, de jó lenne kipróbáltakat.
Keresném a módját a több felhasználó beállításának, ha lehet egyáltalán. Családi gép."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Itt a gyártói garanciajegy 2 évet jelent?
(#74766) Game-over : Ehhez az áruházban kell reggel verekedni, vagy a Neten is lehet rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74637 üzenetére
Megértettem.
Ez Huawei Mediapad M2 10.0 16GB milyen vétel lenne használtan? A leírás szerint talán jobb mint a Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi!"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz cidalain #74635 üzenetére
Köszi. Akkor már a részletes leírásnak sem szabad hinni? Az oldalon azt írják, hogy 24hó gyártói gari és van egy link a garanciáról a terméknél. Abban még az ingyen szállítást is részletesen leírják.
-
fecus
őstag
Összezavarodtam. Ez a típus több verzióban van a piacon: Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi?
Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi
Huawei MediaPad M3 lite10" 32GB WiFi
Ha igen az ár tükrözi a különbséget? Nem a Kirin volt a jobb proci?
-
fecus
őstag
Elnézést az újabb kérdésért, de kiderült, hogy magasabb a keret. (valami számviteli okból).
Tehát bruttó 99eFt-lenne rá és ide másolom az előzőekben általam leírtakat:"Bruttó 99eFt-ból kellene a legjobb 9-10"-os tabletet megvennem, cégnek. Android oprendszerrel."
"A fő felhasználás, hogy egy projektben egy külső cég fejleszt mobilos alkalmazásokat adatbázis kezelő programhoz és azt bemutatni, majd ha kész használni.
Amúgy meg játékon kívül minden:
böngészés,
MS szerverre csatlakozás fájlok elérése miatt,
megbeszélésen képek videók megmutatása.
Nem kell FullHD."Talán ha van HDMI kimenete az még hasznos lehet.
-
fecus
őstag
válasz tjb007 #61774 üzenetére
A fő felhasználás, hogy egy projektben egy külső cég fejleszt mobilos alkalmazásokat adatbázis kezelő programhoz és azt bemutatni, majd ha kész használni.
Amúgy meg játékon kívül minden:
böngészés,
MS szerverre csatlakozás fájlok elérése miatt,
megbeszélésen képek egyszerű videók megmutatása.
Nem kell FullHD."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Bruttó 60-70eFt-ból kellene a legjobb 9-10"-os tabletet megvennem, cégnek. Android oprendszerrel.
TPC ASUS TF103C-1A014A-t ajánlottak 16GB (ez elég lesz, nem játszanak rajta) és 1GB RAM (ez kevésnek tűnik). 3G nem kell.Féljek az Inteles proci inkompatibilitásától vagy már a múlté?
Van jobb ARM-os ötletetek?
-
fecus
őstag
A rootolt gépet a factory reset visszállítja nem rootolt állapotba?
-
fecus
őstag
válasz tjb007 #53480 üzenetére
Felment a firmware újra. Semmi változás. Nincs fényerő szabályzás.
Holnap hívom a szervizt.
Köszönöm."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz tjb007 #53474 üzenetére
A Beállítások/biztonsági mentés visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása megvolt. Nem javult meg. Most akkor a firmware upgrade-et kell csinálnom, vagy van még erősebb törlés? Lehet, hogy a 4.4.4 hibája? Sajnos nem emlékszem, hogy a 4.2-es csinálta-e.
Le lehet valahol tölteni a 4.2-t is?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz tjb007 #53470 üzenetére
Ugye mindkét esetben újra be kell lakni a gépet azaz telepíteni, beállítani mindent?
-
fecus
őstag
Wayteq xTab9, hivatalos 4.4.4. Nem megy a fényerő állítása. Eddig nem volt rá szükség, de tegnap este ki akarta égetni a szemem, gondoltam leveszem. Sem a beállításokban sem az mxplayerben nem változik. A csúszkák szépen mozognak, de a fényerő marad.
Ez innen garanciális, vagy van még valami amit meg kellene próbálnom?
Pár hónapja vettem az Edigitálban. Oda kell visszavinni?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Szerintem ezen az áron az 50Ah-s powerbank átvágás. Ráadásul max 1A-es töltővel szabad tölteni ami ~60 óráig tölti a cuccot.
-
fecus
őstag
válasz haligali72 #52745 üzenetére
2. Nekem 1608MHz-et ír ki és igen, harcol a kijelzéssel. Szép a képe, szép a mozi, de egyszerűbb játékokon kívül nem érdemes erőltetni. A több user is megerőlteti. Általános használatra.
-
fecus
őstag
válasz zozoka79 #52584 üzenetére
Azért egy 20% szerintem elveszik töltés közben. Nincs olyan aksi ami a beadott kakaó 100%-át hasznosítja.
Ezen kívül az LiPo aksit egy elektronika tölti. Ha az ideális töltőáram pl. 1625mA akkor nem fognak gyártani 1625mA-es töltőt, hanem valami kerek értékűt, mert a töltőt úgy veszi a gyár.
Bekapcsolva a cucc is fogyaszt az is lejön belőle.
Csak azért írtam ettől még nem kínai, hogy bekapcsolva 6 óra alatt tölt fel."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Nékem nagyon tetszik az új Fire HDX 8.9 Tablet, Wi-Fi. Ha le lehetne cserélni az oprendszert egy sima, gyári Kitkat-re és kintről be tudnám hozatni.
Vagy egy mobil Ubuntu..."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz tjb007 #52511 üzenetére
Köszönöm. Megrendeltem.
-
fecus
őstag
Ugye jól gondolom, hogy a WayteQ xTAB 9 minden külső paraméterében megegyezik a Cube U39GT-vel? Tokot szeretnék rendelni a WayteQ xTAB 9-hez kintről. Láttam olyat ami vékonyabb mint az itthon kapható bőr cucc.
-
fecus
őstag
Nekem van egy ilyen. Kérdezz privátban ha segíthetek!
-
fecus
őstag
Kösz.
Sikerült rootolni. Kissé felemásan: a root checker kiírja, hogy rootolt, de valami supersu hiányzik a superuser proginak és még most sem enged áttenni bizonyos progikat és nem tudom törölni a gyári progik közül azt amelyiket szeretném."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Ok. Most már biztosan tudom, hogy szart vettem.
Ettől függetlenül tud valaki segíteni a root-olásban?
Még egy kérdés: Most olyan 200MB még szabad, de marha lassan indul bekapcsolás után. Androidon van olyan progi ami azt mutatja, hogy milyen funkció/progi gyötri éppen a procit?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Vettem egy ilyen tabletet: WayteQ xTAB 9.
Nem túl jól sikerült választás, de nekem megfelel, mert nem játszom, és szép a képe. Sajnos a tárat itt is szétosztották, és csak az 1GB-os részre lehet telepíteni. Már majdnem tele van. Ez sem teljesen igaz mert néhány utólag feltett progit enged áttenni, néhányat meg nem. Nem tudom mi az elv.
A gépnek van saját topic-ja, de senki sem válaszol benne. A wayteQ-nek is van saját levelezőlistája, de ott sem kapok választ.
Gondolom root-olni kellene.
Rockchip 3188
Android 4.4.4
Kernel 3.0.36A google-on már kerestem, de nem találtam megoldást csak a 4.2.2-re. Azt nem merem, hogy itt is megy-e. A Superuser-t letöltöttem, de telepíteni akar valamit amit csak recovery módon lehet. Itt bejön egy fekvő robot és a hangerő fel gombra egy menü, de ott már nem értem mit kellene tennem. Annyit azért értek, hogy jól el tudom rontani.
Tud valaki segíteni?
-
fecus
őstag
válasz coolpet #52105 üzenetére
Én se vagyok nagy szaki, csak az én tabletem 4.2-vel jött és - bár azt mondták benne lesz - nem volt benne a multiuser. Utánaolvastam és a 4.4-ben benne van. Ez be is bizonyosodott amikor 4.4.04-re frissítettem.
Jól elválasztja a felhasználókat, adhatsz nekik jelszavas védelmet is, csak eszi a tárterületet.
Na ezért írtam, hogy ha 4.4.2-vel szállítják akkor 99% hogy benne lesz és nem kell semmit hekkelni érte."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz coolpet #52103 üzenetére
Igen. Android 4.4.2-vel adják ha jól olvastam.
-
fecus
őstag
Hát ez az. Egy tesztben le is írja, hogy benne van. Ezért vettem meg. Most meg nincs ilyen menüpont. Csak biztos szeretnék lenni abban hogy érdemes belevágni az upgrade-be, mert ahhoz is odaírják, hogy ha elrontom nem garanciális hiba. Ingyen meg csak a telephelyen cserélik, az meg 200 km-re van.
-
fecus
őstag
Tegnap vásároltam egy WayteQ xTAB 9 gépet. 4.2.2.-vel jött. Családi tablet lesz 3 felhasználóval. Az egyik tesztben leírták, hogy ebben a készülékben már benne van a multi user, de nincs. Van hozzá 4.4.4.
Néhány kérdésem van:
Ha 4.4.4.-re frissítem, abban már benne van a multi user, vagy elő lehet csalni a mostani verzión és az a megbízhatóbb?
A multi user esetén lehetséges mindhárom felhasználónak bejelentkezni a saját google fiókjába és ennek megfelelően kezelni a leveleket, youtube-ot, stb.?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
És erről van valakinek tapasztalata: "Lenovo TAB A8 (59-407773) 16GB Wifi+3G tablet, Midnight Blue"? Most 49000 az Edigitálban.
-
fecus
őstag
A Hardverapró. 55 000 Ft. Garis, de nem válaszol az eladó, hogy bolti vagy gyári. Az eladó bolt fent van a Neten, létezik, laptopokban utazik.
Vagy valaki segítsen tabletet választani:
8-9"-os (jó 4:3-as is, sőt),
Internet, főleg youtube,
csak otthon WiFi-ről használva,
50 000 Ft környékén,
megbízható,
olyan android ahol lehet profilokat/usereket beállítani a család minden tagja számára,
rendes gari (ezért nem merek kintről).Egy ilyen is van eladó, szinte újpnnan:
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (Wifi, SM-T310) Ez jó lenne?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Valaki megosztaná velem a tapasztalatait erről: "SAMSUNG Galaxy Tab 4 (8.0") 16GB Wifi+ LTE"!
Nem merem megvenni. Jó áron adnák, csak attól félek ez valami félresikerült típus azért."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Tiszteletem!
Egy ilyet: "SAMSUNG Galaxy Tab 4 (8.0") 16GB Wifi+ LTE" néztem ki használtan, de nem találok róla semmilyen tesztet, véleményt. Ez valami elrontott és megszüntetett típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- GTA VI
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest