- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ugyanaz. 8"-ban meg a Lenovo olcsobb picivel.
Ne foglalkozz az arcedulaval, a T3 10" ugyanolyan jo valasztas, ha az elerheto, nyugodtan veheted.(#74942) Borisz76
18,5" derek. A rockchip soc mar nem egy mai darab ami benne van. A felbontas ezen a mereten mar zavaroan kicsi lesz szerintem normal tablet hasznalatnal, ahol kozel van a szemedhez. 2,7 kilo, szoval erotelejsen el kell kezdeni karra gyurni, mert le fog szakadni, ha sokat tartod kezben. (Egyes laptopok nincsenek ilyen nehezek)
Nem figyeltem mennyi az annyi, de a teljes ara 400 eruo korul van, annyiert biztos nem vennem meg, helyette inkabb egy premium kategorias hasznalt erintos laptop inkabb. -
cidalain
veterán
teljesen jó mindekettő.
a tab3-nál már van eggyel újabb verzió is: Lenovo tab4 8", ez is belefér a keretbe bőven.(#74224) Killerlaca
streamhez, inkább a szélesvászon ajánlottabb, így olyat mondok. és a keretet sem kell teljesen kimeríteni, mert jobb áron kapsz a célra tökéletesen megfelelő gépeket is. a keretedbe még a 4G verziós is bőven belefér, de ha elég a wifi akkor 100 alatt megúszod.
Huawei Mediapad M3 10 Lite
Lenovo TAB4 Plus 10"
én ebből a kettőből választanék, mert viszonylag új gépek. a Lenovo kicsit talán jobb
(de van tavalyi modell is ami megfelelhet: Samsung SM-T580 meg Lenovo tab3 Business10") -
csendes
addikt
Nem nagyon használható egyik sem. Mire jó 10" kijelzős tablet 1024x600 felbontással és TN panellel?
Ha rászámolod az ÁFA-t, jobban jársz hasonló áron egy 8" Wayteq Xtab 8Q-val (visszaszámolva 100 USD), ami IPS kijelzős, 1280x800 felbontással, jóval erősebb GPU-val és négymagos CPU-val, és nem utolsósorban magyar garanciával. -
misi01234567
újonc
Sziasztok
magyarországi tabletet szeretnék venni.
8,9,10colos legyen.
60000 90000ftközött legyen.
új tablet.
gyakran 3d-s játékra használnám, wifizésre is.
szép Full HD-s kijelzője legyen és valami komolyabb processzora legyen.
jó fotót lehessen vele készíteni.
nagyon jó akkumlátórja legyen,használat közben is lehessen tölteni.
és minimum4.3mas de ha lehet 4.4es android rendszerű legyen.
minimum2gb ram ja legyen.
itt van egy tablet nem tudom hogy jó-e.[link]
a segítséget előre is köszönöm misi!!! -
misi01234567
újonc
Sziasztok
magyarországi tabletet szeretnék venni.
8,9,10colos legyen.
60000 90000ftközött legyen.
új tablet.
gyakran 3d-s játékra használnám, wifizésre is.
szép Full HD-s kijelzője legyen és valami komolyabb processzora legyen.
jó fotót lehessen vele készíteni.
nagyon jó akkumlátórja legyen,használat közben is lehessen tölteni.
és minimum4.3mas de ha lehet 4.4es android rendszerű legyen.
minimum2gb ram ja legyen.
itt van egy tablet nem tudom hogy jó-e.
a segítséget előre is köszönöm misi!!![link]
-
ClioRS
őstag
Akkor is
Az a baj, hogy 60-ért mondjuk vehetnél egy LG G Pad 8.0-át, vagy egy Samsung Galaxy Tab 4 8.0-át, amik hardvert tekintve nem jobbak a Wayteq-nél, csak ugye nevesebb márka mindkettő. Neked kell eldönteni, hogy megér plusz 20 ezret a plusz 1 év gari, meg a nevesebb márka, vagy nem. Még talán a várhatóan jobb szoftverfrissítés szólhat a két jobb márka mellett, de ez sem mindig igaz, mert például a Samsung Note 10.1 egy csúcskategóriás tablet volt anno, és 1 db verziófrissítést kapott egész életében.
A következő kategóriamár 70+ ezres, az LG G Pad 8.3 személyében, ami jóval erősebb ezeknél.
Bocs, az előbb a windows-os tabletek közül kihagytam az Acer Iconia Tab W1-et és W4-et.
-
tjb007
nagyúr
ASUS Transformer Book T300
Mondjuk ez sem sokkal olcsóbb a Dell XPS 18-nál.
Ezen kívül ott vannak még a táblagéppé alakítható (vagy inkább hajtogatható) ultabookok is, például a fateless által írt Lenvo IdeaPad Yoga 13, de ez is 300e forint körül mozog (és az csak a Core i3-as változat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged