- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
sziasztok!
Tudtok olyan tabletet mondani, amihez van xda-s custom rom es olcso kinai fejlesztes? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #41372 üzenetére
Én a Toshiba új Tegra 4-es tabletjében, az Excite Write-ban találtam lehetőséget arra, hogy USB-n csatlakoztatom a nyomtatót (esetemben egy Samsungot) és azon keresztül nyomtattam. Ezt egy beépített gyári alkalmazás biztosította, hibátlanul működött. Ez a modell még nincs piacon, valamint az ára sem lesz annyira olcsó. Azonban ott az Excite Pure, ami egy "olcsóbb" tablet, előfordulhat, hogy ezzel működik ez a megoldás. Meg kell érdeklődni a gyártónál, hátha tudnak valami okosat mondani rá.
-
Az overmax-szal csak ovatosan, lengyelek altal brandelt kutyu, nincs hazai marka kepviselet csak egy pesti kft a hazai beszallito es szerviz, es jo magyar szokas szerint csapni valo support es szerviz...velukmcsak ovatosan lehet uzletelni, ha overmax eszkozt veszel akkor elotte bujd at alaposan a forumokat hogy milyen tipus hibai vannak az eszkoznek, es ha azokkal egyutt tudsz elni csak akkor valaszd. Mert javitva ugy se lesz... de ez az atka a kinai oem gyartok brandelt kutyuinek altalaban.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Citroware #41390 üzenetére
Filmnézés szempontjából a 16:10-es képarány miatt szerencsésebb választás, a többi felsorolt dologra viszont az iPad 4 is tökéletes választás lenne. Azzal a közel 60e forintos árkülönbséggel meg nem igazán nevezhető szinte azonos árkategóriának, bár ez nézőpont kérdése.
Ha filmnézésnél nem zavar a vastagabb alul és felül lévő fekete csík, akkor még ezt tudnám ajánlani: [link](#41391) Land
Ez ugyan 1900 forinttal többe kerül, de megfontolandó a 2 év háztól-házig garancia miatt: [link]
„Netezni tudnék rajta úgy hogy telefonról megosztom?”
Igen, tudnál.
-
Land
veterán
Tabletet szedetnek venni.
7 colos legyen, új, otthon kapható. Filmezésre, olvasásra és internetezesre használnám. 35k a keret. Haverom látott 4 magos Overmaxot kb ennyiért. Netezni tudnék rajta úgy hogy telefonról megosztom? Köszi!
-
szirtee
csendes tag
Szevasztok!
Tabletet szeretnék venni 40-50k között, és nem tudok választani a 3 közül.
Lenovo IdeaTab A1000
Samsung Galaxy Tab 2
Asus Memopad HD 7Ahogy néztem Asus 4 magos meg nagyobb a felbontása, de 5k-val drágább, viszont nem vagyok otthon benne, h van-e értelme 4 magnak egy tabletbe...
-
tjb007
nagyúr
Pipo S1 Pro vagy Chuwi V88S. Előbb ára 110 dollár körül mozog, szóval bőven belefér Áfásan a 40e forintba, utóbbi viszont 1-2 ezer forinttal túlmenne azon.
(#41385) thacount
Ha fontos a bővíthetőség, akkor meg is van a
„esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?”
HP Slate 8 Pro, bár én csak 1GB RAM-ról tudok, máshol viszont kettőt írnak, de ez majd hamarosan tisztázódni fog.
-
LNx
tag
válasz
campers #41384 üzenetére
ajanlast szeretnek kerni toletek elso tabletnek:
Acer A1-810
vagy
Nexus 7- II
nem tudok donteni (raszanjam-e e az extra 20e ft-ot egy kisebb de erosebb gepre...)
viszont pont fontos lenne a microSD bovites
esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?
minimum req: quadcore, 2g ram elony, ips, microsd elony -
campers
tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok inkább?
Pipo M9 PRO vagy a Cube U30GT2-őt?Esetleg más márkában hasonló tudású készülék?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
-
jansky1
senior tag
Melyik manapság a legmegbízhatóbb kínai eladó? Pandawill játszik még ?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
60-100k közt mi a best buy szerintetek? 7-10" közt, ami a héten atveheto számlával (kínai rendelés kiesik
)
Fonepad és nexus 7 mellé még jó lenne alternatíva. Főképp net, office pdf ebook film fotók nezegetesere lenne használva, komolyabb játékra nem. GPS előny lehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Citroware #41370 üzenetére
(#41372) bad-Mc2
Megoldható, ez az alkalmazás szükséges hozzá : [link]
Létezik belőle ingyenes próbaverzió is, ezzel ki tudod próbálni, hogy egyáltalán felismeri-e a nyomtatódat. Az én nyomtatómar felismerte, de nincs hozzá driver, szerencsédre a HP nyomtatók közül szinte az összeset ismeri. -
Maj0m007
csendes tag
Üdvözletem! Milyen táblagépet ajánlanátok maximum 15-20k értékben. Netezésre néha videók nézésére lenne használva, 7" legyen a kijelző.
-
varmi2
nagyúr
válasz
christyna4 #41374 üzenetére
Nem ilyenre gondolsz?
Ennek a közepén van a kamera, a szélén, fényérzékelő van, nem kamera. -
válasz
christyna4 #41374 üzenetére
Feltehetőleg a fényérzékelőt (ezzel méri a külső fényt és állítja be a kijelző fényerejét) kevered össze második kamerával...
-
christyna4
csendes tag
találós kérdés: a minap valahol képen láttam egy olyan tabletet, mely fehér volt és mintha 2 kamerája lett volna elől (vízszintesen középen és az egyik sarokban is). Valaki ismer ilyet?
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Táblagép vásárlása előtt állunk, és egy fontos kérdésem lenne..A laptopot cserélném tabletre, amihez van egy HP nyomtatóm (még usb-s nem wifis)!! Kérdés, hogy van-e valami megoldás, hogy a tabletről tudjak majd nyomtatni..?? Tehát gép és wifi nélkül szeretnék majd nyomtatni.. van rá valamiötlete valakinek? Válaszokat előre is köszönöm!!ui.: Még csak előzetesen gondolkoztam a tipusokon, főleg attól függ, melyiken megoldható a fent említett nyomtatás.. (Amúgy, egy Nexus 10-et szeretnék elsősorban majd)
-
cimbi186
aktív tag
Utolsó kisérlet,hátha valaki mégis tud segíteni
[link] -
Tudna valaki ajánlani nekem is egy jó tabletet?
Ár: a legjobb ár/érték arányú legyen, 100k fölé nem szeretnék menni. De ha 40k-ért van egy bestbuy az igényeimre, akkor annyiért is jöhet.
Méret: minél nagyobb, 10" körül elégedett leszek
Merevlemez: minimum 10GB legyen, inkább több
Netezésre és pdf fájlok olvasására, zenehallgatásra, filmnézésre, videók nézésére, videóbeszélgetésre használnám.
Ezeket a tevékenységeket teljesen folyamatosan, akadásmentesen csinálja meg, de nem kell szupererős sokmagos masina, mert játszani nem fogok rajta. Arra van más gépem. A kijelző viszont minél minőségibb legyen, szép képe legyen, és minél nagyobb felbontás. -
laszlohu
addikt
válasz
Thor Steinar #41366 üzenetére
Miért, azt hitted az op rendszer nem foglal helyet?
pl. ha 8 Gb a háttértár, akkor abból meg 5 Gb - ot lát.
-
Thor Steinar
tag
Sziasztok.
Nem vagyok valami nagy tablet guru.
A belső 4gb memóriából miért csak egyet lát a gép?
Köszi. -
monti0222w
addikt
válasz
Peat;) #41301 üzenetére
Elég jó vétel az igy is ugy is, de az emlitett árban meg best, pláne ha megnézed a speckot, meg ahogy olvasom, már az Lg elkezdett törödni a vásárlóival és próbálja frissíteni a készülékeket. Én is erre a tabira várok, pedig most tabi nélkül vagyok, s már hozzá szoktam a tabi által nyújtott kényelemhez!
-
csecso22
tag
Sziasztok
Tudnátok mondani tableteket 30k környékén.? -
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Daniel Alves #41356 üzenetére
Ha vársz 1-2 hónapot akkor nagyon jó bay trail-es win8-as tabletek jönnek viszonylag alacsony áron! Én is ezekre várok.
-
laszlohu
addikt
van, amelyiknél 100 mm a maximum, de van, aminél sokkal több
-
-
danih
veterán
válasz
Daniel Alves #41354 üzenetére
Konkrét x86 progi melóhoz kell?
Ha erre nem a válasz, mehet megint az ipad -
Daniel Alves
őstag
Szeretem az új dolgok kipróbálni
Viszont nálam az ipad nagyon magasra tette a mércét és szívem szerint ismét ipadet vennék, viszont az x86 sokkal nyitottabb szerintem. -
tjb007
nagyúr
válasz
Daniel Alves #41351 üzenetére
"Érdemes ezt a platformot erőltetni?"
Ez csakis az igényeidtől/elvárásaidtól függ.
-
danih
veterán
válasz
Daniel Alves #41351 üzenetére
Ha nagyon kell az x86, akkor érdemes, várd ki a Bay Trail megoldásokat (Asus Transformer T100, Toshiba Encore, Lenovo Miix 8, Dell Venue 8, Acer és HP cuccai amik nem jutnak az eszembe, stb)
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Előzmények: 1 éve vettem egy iPad4-et viszont fél év használat után eladtam. Most ismét úgy hozta a sors hogy ismét szükségem lenne egy tabletre, viszont jelenleg win8 platformban gondolkozok.
Erre milyen alternatívát tudtok ajánlani? Érdemes ezt a platformot erőltetni? -
atka02
újonc
GoClever mennyire megbízható márka?
-
Speeedfire
félisten
válasz
tjb007 #41347 üzenetére
Köszi.
sagesz93: Nem sürgős a dolog. Egyelőre csak nézelődök a piacon, hogy mi lenne a jó a hifihez lejátszónak. Emiatt kell az otg. Ha vannak rajta egyéb extra funkciók, akkor csak még jobb, mert pl egy otg-s, hdmi-s modellel megvan a tv-hez a filmekhez a lejátszó, otg-vel (usb dac) meg a hifihez. -
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #41346 üzenetére
Külföldről nem "ér" rá?
Mert akkor egy pipo s1 valamilyen variánsa például jo lenne. -
tjb007
nagyúr
válasz
Speeedfire #41346 üzenetére
-
csibe1
addikt
"Rendeltem etotalkról egy készüléket dhl-l. Szerintetek, ha megfogják a város"
Mivel a DHL (és általában a futárszolgálatok) automatán vámoltatja a cuccokat, 95% esélyed van arra, hogy vám+27% ÁFA fizetés benne lesz a pakliban.
Miért nem sima postával kérted, ha ezt inkább el szeretted volna kerülni? -
Bozek
nagyúr
válasz
Nara19 #41333 üzenetére
Igen. Akkor cáfoljuk meg a Nexus 7-ről leírtakat egy statisztikával.
A szerviz szót tartalmazó hozzászólások aránya a táblagépek saját topikjaiban:
MyAudio 808 DCC: 4,2 %
Galaxy Tab 2 10.1: 1,59 %
Asus Memopad HD 7: 1,38 %
Nexus 7: 1,32%
Galaxy Tab 2 7: 0,98 %Persze ebből nem derül ki, hogy hány olyan kérdés volt, hogy "van-e normális szerviz Magyarországon". Azt már nagy munka lenne átbogarászni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Speeedfire #41326 üzenetére
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Rendeltem etotalkról egy készüléket dhl-l. Szerintetek, ha megfogják a város, akkor ez a megoldás beválhat, valaki próbálta már? -
atka02
újonc
Sziasztok!
Mostanában szeretnék tabletet venni és néztem egy számomra megfelelőt, a márkát nem ismerem és sehol se találok jó értékelést hátha valakinek van valami tapasztalata a géppel kapcsolatba bármi jöhet megköszönném. A gép neve GoClever Tab r106 ez egy 10"-os 2magosprocival(1,6 ghz) 1 gb ram 1280x800 felbontással elől hátul kamera(nem túl jó de nekem ez nem is fontos) az aksiján meglepődtem 8000 mAhez tetszett bár nem tudom hogy azért ilyen sok mert sokáig bírja vele vagy csak simán sokat fogyaszt. Na mindegy nem ragozom tovább bármilyen vélemény tapasztalat jöhet róla. Ja és 46 838 Ft bruttó áron megvehető PC landen
ja és persze még az is érdekelne milyeneket ajánltok 50ezer alatt, itthon szeretném megvásárolni, kijelzője minimum 8" mert főleg filmezésre videó nézésre böngészésre használnám. Előre is köszi a válaszokat !!! -
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Barátnőm szeretne magának egy táblagépet. Régi laptopját eladná és ezt használná helyette.
Hány hüvelyk átmérőjű legyen a kijelző ?
ne legyen túl kicsi, és ne legyen túl nagykb. 10" szerintem
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
külföld is jó (usa), ha tudtok jó linkeket jöhet az is
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
internet,szövegszerkesztés, ppt esetleg, kép nézegetés
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
nincs konkrét összeg...
Előre is köszönöm. -
Peat;)
veterán
A topikban keress rá a szerviz szóra, nagyon nagy példányban adták el szó se róla, de akkor is magas a hibás készülékek aránya. Szerintem már most sem éri meg az árát, amióta kijött pár hete a hd7-es Asus, mert kb ugyanazt tudja de ott 2 év garanciával is olcsóbb picit. De év végéig úgy néz ki megint jön a tablet áradat, részemről LG-t várom. Ha a kijelzője eléggé fényerős akkor megvéve.
-
Speeedfire
félisten
Melyik a legolcsóbb tablet, ami támogatja az org-t? Esetleg olyan is érdekelhet amire lehet linuxot rakni. WiFi kell csak, semmi más.
-
tupacamaru
veterán
Van a pdaplus-on is egy leírás digitális TV adás nézéséről tableten, de volt itt a PH!-n is egy. Azt nem találom, valaki nem tudja hogy mi a címe annak?
Nem mentettem el.
-
Sonja
nagyúr
Tudtok-e olyan táblagépről, ami kapható vagy már készül és lehet tudni róla, és ezen paramétereknek megfelel?!
- 7, 8 vagy 10,1"-os, ez mindegy.
- Snapdragon 800 vagy Tegra 4 proci
- 2 vagy 3GB RAM
- Maximum 1920x1200-as felbontás
- Bluetooth (jobb lenne a 4.0, de a 3.0 is megfelel)
- WiFi 802.11 a/b/g/n (Dual Band, azaz tudja az 5GHz-et is)
- microSD bővíthetőség
- microHDMI/HDMI kimenet
- USB host funkció alapból támogatva legyenEnnek majdnem megfelelne az új ASUS Transformers Pad, de túl nagy a felbontása.
Köszi!
-
mackosajt
addikt
Hali!
Nővérem vett a fiának használtam egy M-tech aTAB7t tabletnek nevezett tárgyat.
Valamit csináltak vele véletlenül, és azóta az Android feliratnál tovább nem jut.
Gépre próbáltam most rádugni, valamit telepített, mint driver, de ott elakadok, hogy mindenütt csak írják, hogy ezt a romot próbáld ki, meg azt, meg recovery, de hogy hogyan, mivel, miként, egyáltalán flash módba hogy megy be, azt nem.
Ennyire "szutyok" lenne? -
Geree
senior tag
udv,
van olyan akinek van Alcor zest q813i esetleg es tudja / le tudja tesztelni, hogy a Chuwi v88-ra keszult ROM-ok ramennek-e?
-
krepair
csendes tag
Sziasztok. Van egy dilemmám. Vaagy edigitalban veszek egy Concorde tab t10-et 55 ezer ftért újonnan, vagy egy ipad 2-est 50ért használtan. Főleg netezésre, beszélgetésre(írásban) és filmre használnám. Eddig a concorde áll nyerésre nálam főleg az alapból tartozék billentyűzet miatt. Meg ipadnál nem tudom, hogy most az iOS 7 miatt lassult-e valamit a rendszer. Ti mit gondoltok?
-
tjb007
nagyúr
válasz
mike1334 #41302 üzenetére
Melyik jött be leginkább ? Egy konkrét modellt nehéz lenne kiemelni a többi közül, szóval erre nem igazán tudok válaszolni.
Milyet nyúzok saját használatra ? WayteQ xTAB-100dci, minden igényemet bőségesen kielégíti.(#41303) davie17
MSI W20, plusz a HP két napja mutatta be a Haswell processzoros Spectre 13 x2-t, de ezere még várni kell (utóbbi nem is lesz olcsó, nettó 1100 dollárt fognak elkérni érte).
(#41304) CHIPman
A Surface Pro nem passzív hűtésű.
-
Peat;)
veterán
válasz
Daveboy #41305 üzenetére
Egy év garisat én nem venném nexus 7-ből, olvass bele a topikba. Egyébként játékban erősebb a nexus 7, a HD7 meg üzemidőben jobb egy picit és van benne sd kártya olvasó de otg egyelőre nem megy rajta(usb), a kijelző ugyanaz kb. Én is néztem ezeket a tableteket és ennyi különbséget találtam.
-
Daveboy
tag
Sziasztok!
Melyik a jobb ajánlat szerintetek?
Asus Memopad HD 7 --> 47990 Ft, 2 év gari (Euronics)
vagy
Nexus 7 32gb Refurbished --> 54900 Ft, 1 év gari (Edigital)Nem tudom melyikkel járnék jobban. A Nexusban egy kicsit az zavar, hogy ha a kijelző szélén vagy közepén kicsit jobban megnyomom a szuper corning üveget, az hozzáér alatta az LCD panelhez, ami máris színeződik. Ezt már két kiállított példányon is tapasztaltam. Az összes Nexus ilyen gányul van összerakva? Mellette a Memopad strapabíróbb volt, ott csak a kijelző közepén tapasztaltam ezt és sokkal enyhébb eset, összességében merevebb a borítás, ami furcsa annak fényében hogy a HD 7 elvileg olcsóbb kategória.
Előre is köszi!
-
davie17
csendes tag
Hali!
Tud valaki olyan tabletet ami win8-as (nem RT) és passzív hűtéssel rendelkezik de nem atom proci hajtja?
-
Peat;)
veterán
LG G Pad 8.3 300$, tehát még itthon is 100 alatt marad elvileg(én 92-re tippelem), így elég érdekes ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged