- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
superTibcsi #40197 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #40195 üzenetére
Mindenképpen megnézem majd MM-ban, ha ott van.
Ezekről nincs vmi infó mikor érkeznek?
Ha a MultiPad 4 Quantum 10.1 60e körül lesz, és nincsenek majd vele nagyobb bajok, akkor nyert. A Wayteq 100dci-t vettem volna meg, ha nem lenne olyan az aksija, amilyennek sok helyen leírják, remélem ennek jobb lesz. -
superTibcsi
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
Nem akadt meg, független modellekre is van már egy ideje Jelly Bean.
(#40193) mike1334 : Az Overmaxról szinte felesleges tesztet várni. A Conflex, mint egyetlen hazai kapcsolat a gyártóhoz, szinte csak értékesít, nem foglalkozik különösebb supporttal. Én is kerestem őket, hogy adjanak ki tesztre tabletet, még válaszra sem méltattak, arról nem beszélve, hogy elég érdekes szokott lenni néha a Facebook kommunikációjuk is...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Samsung SPS #40192 üzenetére
Az mondjuk elég durva, hogy ha csak a függetlenek akadnak meg 4.0.3-on. Újabb fekete pont a Samsung neve mellé.
-
tjb007
nagyúr
válasz
pixelblondie #40189 üzenetére
Stickes megoldással már jóval nagyobb a kör.
Amit meg belinkeltél az minden csak nem erős, ez viszont igen és még a keretbe is belefér. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #40187 üzenetére
35 ezerig 3G-s gépek újonnan nem nagyon vannak, talán 1-2 modell, de az is régi, belépő hardverre épülve. Ennyi pénzért vagy használtan, vagy előfizetéssel, szolgáltatónál találhatsz használható alternatívát. Pl. Galaxy Tab 2 7.0 P3100.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok!
Végre idetaláltamKellene némi segítség, mert elkavarodtam a tabletek között. Eszméletlen mennyiféle fajta van már...
Nos.
Az anyagi határom kb. 35k körül húzódik. A gép nem baj, ha minimálisan használt, nem feltétlen ragaszkodom az újhoz, csak, hogy megbízhatóan működjön. Pontos méretet azért nem írok, mert tisztában vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában az összes elvárásom nem tud teljesülni, ezért valahol kompromisszumot kell, hogy kössek, de a minimum a 7".
Ami lényegesen fontos, hogy egy viszonylag erős gép legyen, akadozásmentes működéssel és útközben is tudjak vele netezni, ne legyen wifihez kötve.
Ezt nem tudom itt hogy hívják, de azt hiszem 3G-nek.Előre is köszönöm a segítségeteket, és ha valamit b@lf. módon fogalmaztam volna, akkor elnézést, igyekszem korrigálni a későbbiek folyamán.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #40184 üzenetére
,,Adobe - éknál dolgoznak azon, hogy a flash player megint támogatva legyen,"
A probléma ott van, hogy most sem támogatott az Adobe-nál. Az Android támogatását tavaly abbahagyták, még a nyáron, talán egy-két nap eltéréssel, de pont egy éve került le a Google Play-ből a Flash Player is. -
laszlohu
addikt
Egy örömteli hír , az Adobe roadmap - ja :
Elvileg októberben jelenhetnek meg először az Android 5.0 - ás eszközök,
és Adobe - éknál dolgoznak azon, hogy a flash player
megint támogatva legyen,
Android Key Lime Pie ( 5.0 ) - n -
tjb007
nagyúr
válasz
sagesz93 #40182 üzenetére
Attól még S4
Amúgy van ott lejjebb vadonatúj (=legalábbis azt írják) Note II és HTC One is, de az is csak öt darab.
Engem a Lenovo A3000 érdekelt volna, de ezért biztosan nem fogok éjszakázni, na meg nudlifing esélyem sincs.
Ez meg 31 dollár lesz, lehet veszek egyet toalett tabletnek -
tjb007
nagyúr
Megvannak az AliExpresses akció végső árai és mennyiségei: [link]
Gyakorlatilag lehetetlen lesz megcsípni az 5db Samsung Galaxy S4 egyikét, a többiről nem is beszélve. -
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #40175 üzenetére
Írta, hogy mindenképpen IPS paneles kell neki, a Toshiba meg nem az.
(#40176) atala
Ha a ezt (
) szúrom be akkor jobb lett volna ?
Amúgy meg a tabletek 95%-ában IPS panel van, szóval ha akarnál sem nagyon tudnál másmilyent venni (van még pár régebbi AMOLED-es Samsung, de az meg fehér színnél fogyaszt többet mint az IPS, de a feketénél meg kevesebbet).#40178) Sefter
Akkor az 70qci is O.K.
(#40179) superTibcsi
Amennyire én tudom nem az van benne (ránézésre sem az, meg ha az lenne akkor nem húzták volna le a tesztekben), de lehet hozni valami hivatalos forrást/tesztet ami megerősíti az ellenkezőjét.
-
mm89
őstag
Bocsi, hogy nem egy hsz-be raktam, de mindig kicsúszok a szerk. időből..
Bluetooth-os billentyűzetet használ valaki? Lehet magyar nyelvet állítani neki?
Ezzel bővül még a listám.
nameg ezzel
Nem sok különbség van köztük.. -
mm89
őstag
Tetszik még a Hyundai T7 is, de az meg túl kicsi. Az akkuja meg még kisebb.. Viszont hátha minőségibb
Vagy az S változat -
mm89
őstag
Sziasztok!
Nézegetem én is a tableteket. Igazán nem tudom megfogalmazni, hogy miért kéne, csak úgy érzem, hogy kell (ez korunk egyik legnagyobb betegsége egyébként ). Van okostelóm, van subnotim, szóval a mobilitás megvan.
Az Onda márka jelent valami jót?:
EZT néztem ki. Az akksija nem tetszik, meg az hogy nincs benne bluetooth. (esetlegesen bluetoothos billentyűzet miatt) -
Sefter
veterán
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm tabletet szeretne venni (új játszik csak). Kerete max 25k. Filmezésre, netezésre használná otthon, semmi extra.
Miket ajánlotok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
atala
addikt
Egyszer már megkérdeztem, de nem kaptam választ.
Az IPS kijelzős tabletek többet fogyasztanak?
Köszi előre is. -
fuze
őstag
válasz
#12928000 #40156 üzenetére
Én is a chuwi-t választanám (Azt is választottam, fémes sötétzöld hátlapú. Szerintem jól néz ki) Geekbuyingról rendeltem, egyelőre arra várok, hogy elküldjék. Engem egyedül a felbontás zavart (1024x768). De megnyugtat a gondolat, hogy az iPad mininek is ekkora a felbontása, mégis nagyon jó.
-
mike1334
veterán
Sziasztok. Tabletet vennék, de nem tudom melyiket érdemes.
Szempontok:
- 10.1-es legalább 1280*800, mindenképpen 16:10 és IPS, minél szebb a képe és a színek, annál jobb
- feliratos filmeket akadás nélkül képes legyen lejátszani
- hosszabb pdf-eket gond nélkül lehessen rajta olvasni
- az üzemideje minél nagyobb legyen (7-8 ó+)
- ha nem túl nehéz, vastag az is előny
- 2 év garancia, de nagy duzzogva lehet 1 is
- lehet használt is
- legfontosabb: én nem nagyon értek az android buherálásához, tehát bolondbiztos legyen, én megveszem, használom boldogan évekig és kész, tehát ezzel a kínai kilőve. Jah és tudom mind akadozik stb, de ne kelljen fél percenként várni, hogy fog e vmi történni végre.
- játék elenyésző, apróbb kis körökre osztott stratégia max, semmi komoly grafikai teljesítményre nem vágyok
- ár: minél olcsóbb(a léc az vhol 80 körül már nagyon rezeg, inkább kevesebb, ha lehet)
Illetve érdemes-e még várni vele egy kicsit? Ha jól tudom most sok új fog megjelenni, várható-e, hogy a régiek ára csökken, vagy jön ebben a kategóriában egy nekem megfelelő.
Örök hálám minden segítőkész embernek.
-
Mike88
senior tag
válasz
#12928000 #40152 üzenetére
Ha ez kell, akkor az én véleményem az, hogy a Chuwi V88S mögött nagyobb a felhasználói bázis, bár ez nem mindenkit "hat meg". Holnap, holnapután elvileg már a kezemben lesz a chuwi, ha vélemény kell róla, no mondjuk azt olvashatsz másoktól is szép számmal, így csak azért mondom, ha konkrét kérdésed lenne, amire a választ nem találod.
Ugyan nem kérdezted, de a bolt jó választás, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. -
maj-viktor
őstag
Tablet javítást nem tud valaki!?
Lenne egy DELL-em mikrofon problémával (gondolom mikrofon cserével megoldható)
illetve
egy Samsung Tab2 7"-om SIM problémával (microSD lett belerakva és kitörtek a SIM-fogak, szal csere itt is gondolom)Szal valaki tud megbízható független szervízt!?
Illetve szerintetek mennyit kóstál egy - egy ilyen művelet!?
Gondolom DELL-nál mikrofon anyagdíj & munkadíj
Samsung-nál SIM anyagdíj & munkadíj -
Mike88
senior tag
válasz
balpeter04 #40136 üzenetére
Launcherek közül a Novánál tudom biztosra, hogy van ilyen, azaz ott megadhatod, hogy az ikonokból hány sor s hány oszlop lehet álló ill. fekvő módban. Ezen túl az asztalon lévő margókat is kisebbre veheted, akár törölheted is. Ami gyak. úgy néz ki, hogy az asztalok teljes területét "berendezheted".
-
törölt tag
Sziasztok! Erről a tebaletről vélemény? Illetve hasonló árkategóriában valami más egyéb alternatíva?
-
zsomle98
csendes tag
Üdv!
10 Forint körüli wifis tabletet keresek a Dps Dreamen kívül tudtok ajánlani valamit? -
KillArmy
tag
Hali!
7-8'-as tabletet szeretnék venni, lehetőleg IPS-t. Igazából elég ha semmilyen lényeges szempontból nem okoz csalódást. Főleg netezésre, filmezésre használnám, és nem hátrány ha bővíthető. Sajnos csak újonnan játszik és itthonról, mert szombaton már utazok el, és vinnem kéne magammal.
Olyan 40ezerig bezárólag jöhetnének az ötletek, nagyon megköszönném. -
tjb007
nagyúr
-
Lampard19
tag
válasz
tjb007 #40145 üzenetére
Szia
Esetleg olyat tudsz ajánlani a megbízható márkákból ami 3g verziós és jó ár/érték aránnyal bír az erős 4 magosok között. Feltétel nagyjából ennyi is lenne. Méretben pedig inkább a 7-8-9 körül. (A pipo u8 tetszett meg de aztán láttam, hogy sajnos nem 3g-s ) Az a chuwi is nagyon tetszett, de sajna az sem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #40125 üzenetére
Az olcsóbb modellekben (80-100 dollár) jellemzően 3000-3500mAh-s akkuk vannak, azok meg 5 órát nem nagyon bírnak ki, a 3-4 óra reálisabb.
Azért itt van pár amiből választani lehet: [link], [link], [link], [link](#40140) Eperkutyus
Nem létezik belőle 3G-s verzió.
(#40144) Dyde
"árban a lehető legkevesebb ami ezeknek az igényeknek megfelel"
Jó lenne azért konkretizálni.
-
Dyde
aktív tag
Ajánlanátok valami jó kis tabot ami ezeknek a szempontoknak megfelel?
- minél jobb/nagyobb akksi
-7-10" (ára miatt inkább 7-8")
-IPS kijelző, min: 1280 x 800 pixel
-nem baj ha kínai csak jó legyen, akár használt is
-árban a lehető legkevesebb ami ezeknek az igényeknek megfelelCsak filmnézésre és olvasására lenne használva
-
melan
senior tag
Sziasztok!
A korábbi listámat, melyből tabletet szeretnék választani leszűkítettem erre a két alternatívára:
Concorde Tab T10
Goclever Tab R105BK GrayVolt még pár másik 10-es dual tab, de vagy már nem nagyon lehet kapni (Novum) vagy ellentmondó infoim voltak (BluePanther 10). Ellenben nagyon bejön a fenti kettő TAb, amikről szintén nincs infóm, főleg a Gocleverről. Elég sokat kellene használnom billentyűzettel a tabot, ezért orientálódom ezek felé.
Na, de a lényeg, hogy az Euro..s reklámújságjában találtam ezt, és bementem megtapizni, mert, ha nem csal a megérzésem, a másik kettő teljesen erre hajaz.
A tapasztalat az, hogy a billentyűzet elsőre elég gaggyant hatást kelt, de jobban megnézve - meg főleg kipróbálva - teljesen oké! Gyorsan össze lehet párosítani a tabbal, és kellően érzékeny és gyors, nem kicsit a gombok sem. Ami a tabot magát illeti kellemes csalódás volt, a kijelzője tényleg mindenhonnan jól látszik (most fogtam először IPS-t) a sebesség stb rendben volt. Ami számomra fontos még az a wifi, de összevetve a Galaxy Advance-mal ugyanazokat a jeleket megtalálta egyből, ráadásul majdnemhogy erősebb jellel! Szóval egész jók a tapasztalataim, csak hát fehér csórikám... meg ugye, nem akarok megbántani senkit sem, de Sencor-t tabletben nem vennék, gondolom jelen akar lenni a piacon ebben is, de nem mernék ekkora értékben belevágni a hosszabb tesztelésbe.
Szóval, ha valakinek van tapsztalata a fenti két tabbal kapcsolatban, megoszthatná, naggyon vevő lennék rá! -
válasz
Probalj egy custom launchert ratenni, azzal jobban kitoltheted a helyet a testre szabhatosag miatt pl margomszelesseg es kepernyoracs allitasaval. Pl apex,nova.
-
LacBp
tag
Sziasztok! van egy MID tabletem. Van egy kis gond vele. Ha töltőre dugom (usb-s) akkor egy pillanatra felvillan a piros akkumulátor ikon, majd a kis droid, és onnantól kezdve semmit nem hajlandó csinálni. Viszont (véletlenségből próbáltam) ha egy Nokia adatkábellel usb-n keresztül a géphez csatolom,akkor elindul a droid, és fut rendesen. amíg ki nem húzom az usb ből. Mintha halott lenne az akku. De azt mértem, van benne 3,7V ésazt is írja, hogy feltöltve 100% ig. Így került hozzám , sajnos mást nem tudok róla.. Van valakinek valami tippe rá, hogy mi baja van?
Köszi!
-
törölt tag
CUBE u30 GT2-ből tudtok 3G-s verziót, létezik ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Maga a rendszer ilyen, szóval ez nem hiba, nem is tudsz vele mit tenni.
Próbálj ki egy másik launchert, azzal talán testre lehet szabni úgy az elrendezést ahogyan te azt szeretnéd. -
balpeter04
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy MyAudio 708W tablettel kapcsolatban. A problémám a felbontással / elrendezéssel lenne. Íme a probléma: [screenshot]
Láthatóan a rendszer nem tölti ki a rendelkezésre álló területet, valamint az ikonok is kicsik. Ezt csak én látom így, és szokjak hozzá vagy lehet ellene tenni valamit? (pl.: DPI átállítása?)
-
csusza`
senior tag
Hi!
Olyan jellegű kérdésem lenne hozzátok, hogy:
Adott egy Navon Raptor 8" tablet, amire okos módon jelszót raktak, amit el is felejtettek. Egy hetes a gép, azonnal rárakták a jelszót, nem is tudták használni.
A download és az ADB módot "LEHET", hogy elérem, de a gép fel sem ismeri (se Win8, se XP)... Ez van a tableten:Mi a frászt lehet ilyenkor tenni?
-
fuze
őstag
A Chuwi v88 tableten sima HDMI port van vagy mini HDMI? Sehol sem derül ki egyértelműen, összevissza írják.
-
Bagira01
veterán
Erről az Icoo D70 pro III-ról mi a vélemény? Kuponnal 82,51$
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Erről tudnátok véleményt mondani? Esetleg helyette vmi más, ami jobb?
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #40122 üzenetére
Biztosan találunk majd valamit, de jó lenne előbb azt a normális aksit definiálni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #40119 üzenetére
Gyakorlatilag mindenhol lehet kapni (GeekBuying, Merimobiles, Antelife stb.).
-
ferenc113
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Használ-e valaki itt a fórumon tabletet autós gps-nek is ? 7” körüli megbízható készüléket keresek.
Előre is köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #40112 üzenetére
-
ZS3NI
őstag
válasz
Delta× #40113 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go
Röviden: Pendriveot, billentyúzetet, egeret, 3g donglet tudsz rákötni a tabletre. (ezek a legnépszerűbbek)
-
Delta×
senior tag
Hogyha már így szóba jött az OTG valaki tudna erről nekem küldeni valami infót ? mert foggalmam sincs mit jelentene
-
CoolBoy323
nagyúr
30k környékén tudtok ajánlani valamit?
7, 8", normális akksi, OTG. Kb ennyi kell
Nem gond, h nem itthon megvehető
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Kinéztem egy Cube U39GT-t. Erről mi a véleményetek, vett már valaki ilyet?
-
blueye
veterán
Nem hangzik rosszul.
7 inch Freelander PX2Best buy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged