- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sodokan
tag
csak gondoltam hátha szebb képet ad a nagyobb ppi, de bocsi ha nem
illetve 30 dollár a különbség nagyobb felbontásért és 3Ah kapacitásért, így szerintem jobb vétel az ifive -
Aflamin
tag
-
Simba86
senior tag
válasz
sodokan #40897 üzenetére
1. jó lesz az 768p-nek is
2. miért is olyan nagy baj, h a "ppi megsínyli"?megvakulsz tőle? 5 éves laptopom kisebb "ppi-vel" rendelkezik, mégsincs vele az égegyadta világon semmi baj...
vagy most az a menő, ha vkinek minél nagyobb ppi-t tud a kütyüje?méghogy kizáró ok az 1024x768...
nah mindegy...
-
sodokan
tag
Még ez a tablet is fasza lenne, csak nálam az 1024p kizáró ok, főleg 8"-nál, a ppi eléggé megsínyli...
-
sodokan
tag
válasz
Aflamin #40886 üzenetére
Moddolt romokból ahogy olvastam van elég
Ezek a fórumozók vásárolnak (pl tokot) aliexpresszről, de én nagyon bizalmatlan vagyok azzal az oldallal szemben!Én néztem ugye a hongkongeeken, de van egy oldal [link] és ezen nem találni róla infót ellenben a geekbuyingot 9/10-re értékeli, illetve ott olcsóbb is, illetve a linkelt fórumon is beszéltek róla, a hongkongeekről kevésbé.Nektek mi a véleményetek, honnan kéne beszerezni?Magáról a tabletről azt írják hogy gyári launcherrel és vagy rommal nem tökéletes a kezelőfelület, ellenben egy kis varázslással fasza lesz, a kép nagyon jó éles és élettel teli, az egyik blogger dicséri a wifi-t mások azt mondták nem jó.A blogger szerint műanyag hátlap van és ugye az kevésbé árnyékol ellenben pl az ifive honlapja azt írja hogy magnézium borítás van, és ugye amiatt lehet rosszabb a wifi vétel!Vajon akkor most milyen hátlappal jön?
Az akkuról áradozik a blogger, ahogy a papírból is látszik.Szóval már csak az a kérdés, honnan vegye az ember?
Hongkongeeken, van vámvédelem bár nem tudom mennyire kell ebben hinni...gondolom ugye az az alapja hogy pár dolláros ajándékként küldik, és akkor nem vámolják meg, ami ugye fasza lenne.
Van még a [geekbuying] de ugye ha onnan jön lehet megvámolják, az +60$
Meg afasttech-en is meg lehet venni.Szóval, ki mire szavaz?
Illetve a smartq tabletet hogy vetted?Mert nem találok a linkelt oldalon semmilyen információt
Itt egy blogger véleménye!
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Erről a márkáról és magáról a tabról mi a véleményetek?
-[link] -
laca112
tag
Sziasztok!
7" tablettet keresek amely GPS-t is tartalmaz.
Navigálásra,netezésre időnként filmnézésre egyszóval átlagos használatra kellene.
A max keret 40.000 Ft.
Esetleg lehet használt is de a lényeg,hogy megbízhatóan működjön és lehetőleg jó akku legyen benne.Köszönettel
-
Sonja
nagyúr
Nem találtam AndroidPC topikot, így itt tenném fel a kérdést.
Tudja valaki, hogy a Nuvola NP-1 lejátszót fogja valaki idehaza forgalmazni?
Pont megfelelő lenne nekem, a kissé borsosabb ár ellenére.
(#40883) tjb007: Ettől félek én is.
-
fpatrik17
senior tag
Esetleg Szegedi lakos van-e itt, akinek Chuwi v88, v88s, vagy ICCO Fatty2 tabletje van? Szeretnék egyet élőbe megnézni mielőtt lesz rendelés, ha lehetséges
Köszi! -
sodokan
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, úgy gondolom a kínai verziók ár/érték arányban jobbak mint az itthon kaphatók.
Kérném a véleményeteket!
[link]A fenti tabletet néztem ki.Az az egyik kérdés hogy magáról a tabletről mit gondoltok, illetve a hongkongeekről.
Szerintem egy 7"-os tablet egy kicsit kicsi, ezért nagyobb képátlójút szeretnék, a 10-9"-osak pedig szerintem már nagyok, igaz, ez 8.9"-os, de úgy gondolom hogy a képernyő felbontása egy fontos tényező és 1280p fölött csak ilyen nagyobb tabletek vannak.Az akkujára 7Ah-t írnak ami ahogy néztem a többi vetélytárshoz képest jobb.Illetve a 2gb ram is vonzó számomra, mert szeretném ha mondjuk egy év múlva is fasza lenne az élmény amit nyújt.Illetve lehet később házilag frissíteni a szoftvereket?Mert telefonra ugye a telefonhoz kell nézni frissített verziót, vagy főzött romot, és arra kis esélyt látok hogy a noname tabletre valaki megcsinálja.
Előre is köszönöm a véleményetek!
-
Don't Panic
senior tag
üdv. valakinek volt, van szerencséje egy Alcor Zest Q813I- tabhoz?
- mik a benyomások tapasztalatok erről a tabról köszönöm!!!! [link] -
Neck
veterán
Szevasztok,
melyik a jobb vétel?
Asus MeMo Pad FHD 10 WiFi 2GB tablet - €349
Galaxy Tab 3 10.1 WiFi (GT-PS5210) tablet 16GB - €359 -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne, mint Viktornak, annyi különbséggel, hogy nekem Samsung Note 8.0 (csak wifis változat) tabletem van és telenoros hypernetem. Van valami alkalmazás androidra amivel lehet varázsolni netet USB stickkel?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy Myaudio 916QI tipusú tablet és az inviteltől kapott (pannonos) mobilnetet szeretnénk használni.
Elöszőr amikor rádugtam akkor csak zölden villogot és az írta ki hogy az sd kártya sérült.
Azután számítógépen levettem róla hogy pinkódot kérjen,így rádugva kéken villog de az sd kártya még mindig "sérült".Hogyan kell beállítani hogy használni lehessen a mobilnetet? Valami olyasmit olvastam hogy APN-t kell beállítani de ilyen opció nincs benne.A modem huawei e153.
A másik hogy mekkora mértű pendrive a maximum amit rá lehet dugni? A 2gb-os működik viszont a 8 illetve 32-es már nem.Lehet hogy másfajta particióra kell formázni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
this is life #40863 üzenetére
Nem kell mókolni. Ott van a Nexus Media Importer, amihez nem kell root sem. És a nevével ellentétben nem kell átmásolni a cuccokat ahhoz, hogy használni tudd őket. Én egy darabig így filmeztem, csak aztán jött a root és vele együtt a Stickmount.
Sőt, én még az Xperia V-t is rákötöttem, azt is simán kezelte.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40868 üzenetére
Értem. Köszi. Akkor marad a 64gb kártya
-
Hat nem sot osszetettebb is a dolog mert rootolni kell aztan nem rendszer file modositas es csak utana olvas kulso adathordozorol. Ha mar kepes olvasni akkor ott is az jatszik mintba samunal, kulso tapos vinyo csak kulon tappal megy, mert a tabok elektronikaja nem arra van kitalalva hogy nagy fogyasztasu kulso eszkozoket lasson el, ha megy is a tabrol ilyesmi, akkor is hosszabb tavon kinyirhatja az alaplapot. Nemely kinai csoda viszi, de ez nem jelenti azt hogy tartos hasznalatnal nem lesz kovetkezmenye annak hogy a tab tol ki magabol 200-400mah-t a kulso eszkozoknek.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40866 üzenetére
de a nexus 7 hez könyebben lehet külső vínyót csatolni nem?
-
Sajnos ennyit szamit, pedig kissebb kijelzo , ergo kevesebbet kene ennie kb 30%-al , mert a fogyasztas jo resze a kijelzo mukodesenek az eredmenye. Igaz ha dolgoztatva van a hw akkor a soc is tepi az aramot lefele. Amugy nem rossz a p31xx uzemideje, kategoriajaban boven az atlag felett vagy kornyeken van. A p51xx meg egy kivetel szabalyt erosit ezen a teren, keves eszkoz megy egy toltessel ennyit a droidon, kategoriajaban pedig plane.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40863 üzenetére
Ennyit számítana az +3500 Mah? Pedig majdnem 3 collal nagyobb a kijelző.
-
HevonenKulli
tag
Hali!
Androidos tableteken lehet "viber" ezni? Mert az a contactokbol szedi a partnereket, sim nélkül hogy megy ez? -
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40861 üzenetére
a kicsi testvér nem bírja a 10 órát?
-
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40859 üzenetére
Köszönöm. Szövegszerkesztővel nem akarok nagy dolgokat csinálni.
-
Nem jar gari vesztessel , mert gyari romot teszel fel , nem ugrik a flash szamlalo. Ha meg gond lenne akkor visszarakod a magyar 4.04-et. S mivel az is gyari szinten nem marad nyoma az odinos frissitesnek. Ha nagy dolgokat nem csinalsz a szovegszerkesztovel akkor talani kellemesen hasznalhatot. Ha birja meg 2 honapig a geped akkor ranezhetnel az acer a1 810-re is, 4/3-as kijelzo 8 col, hdmi is van benne , es hw teren erosebb a samunal, uzemideje fele forma. A galaxy tab2 p5110 is korrekt cucc, igaz nem egy top hw de jol van optimalizalva, ha a jatek nem lenyeg akkor a p51xx se rossz de a 3 kozul ez a legdragabb.
-
CHIPman
nagyúr
Kicsit vidd feljebb a keretet, ha ilyen igényeid vannak. OTG kábel gyárilag nincs, ebayről tudsz rendelni Samsung csatist. Külső vinyót OTG kábellel lehet, ha adsz neki külső tápot valahonnan. A 64GB-ra nem vennék mérget... A többi relatív, de a PLS nem olyan rossz, viszont nem is túl jó.
-
TCSZ
senior tag
válasz
this is life #40852 üzenetére
Köszi! De csak olyat akarok csinálni rajta ami nem jár majd garancia vesztéssel.
-
Van hozza otg kabel, kulsos vinyo csak kulon tappal esetleg powerbankos kulso aramforrassal es y usb kabellel uzemelheto be, root utan a megfelelo programmal az ntfs file rendszert is eszi,napfenyhezneros a fenyereje de a fenyes kijelzo miatt tukrozodik, 4.22 van ra, angol lokalizacioju de mivel europai rom igy tartalmaz magyar nyelvet,32 gigas sd tuttira megy benne a 64-re nem tennem le a nagy eskut. Uzemido kb 6 ora + -1 ora, hasznalat fuggo, a sok jatek es net illetve a ful fenyero tudja enni az akksit.7 colon a szoveg szerkesztese nem egy leany alom, de nekem a 10 col is keves.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném Kedves 7 colos tablet tulajdonosok!
Kezdi megadni magát a pc-m ami jó régi. De nincs pénzem lecserélni. Vennék egy Galaxy Tab 2 7.0-t mert két helyen is 0 Ft előfizetéssel. ÉS ha már ezt venném akkor néha néha vinném is magammal. Leginkább netezni, csetelni és filmezni szoktam. De lenne pár kérdésem.
Van-e hozzá Otg kábel? Külső vinyot lehet hozzá csatlakoztatni? A 64 Gb-os memória kártyát kezeli? Napfényben menyire olvasható a kijelző? Szöveget menyire nehéz rajta szerkeszteni? Meddig bírja az aksi?
4.2-es frissítés van rá?
Köszönöm! -
csubuka
addikt
válasz
Simba86 #40846 üzenetére
Köszönöm, elolvastam, tök jó cikk, a cikked alapján merült fel bennem a kínai vásárlás, de nekem nem kell se hdmi se bluetooth... csak olvasásra (illetve azért mégsem, akkor ebookot vennék... de főképp arra, bár nem tudom, hogy érdemes-e ebookot venni egyáltalán vagy tabletet kell mindenképpen).
Valamint a tieddel macerás lenne a gari, ha valaha felmerül, így inhomogén háttérvilágításra ha panaszom lenne azzal se tudnék mit kezdeni...
-
erik88
aktív tag
Valaki légyszi nagyon fontos nekem
-
erik88
aktív tag
Mért nem segit senki nekem
??
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Igazándiból, ha Kínából rendelek tabletet, akkor sem tudom 25 ezer alatt megúszni (a rendeset, 1280*800 IPS panel, 2 magos legalább valami normális CPU-GPU kombóval (esetleg tudható, hogy melyik kerülendő???!!!)), hogy kézhez vegyem, ráadásul a garancia plusz költségekbe verhet és vannak kockázatok is...
Nem lehet, hogy megéri inkább egy magyar garis használtat venni 25 körül (Concorde SPEED vagy Wayteq 70dci)??? Könyvolvasásra kell főképpen...
-
Simba86
senior tag
válasz
KingKress79 #40841 üzenetére
írtam, katt a logout blogra...
ainol novo 7 fire, 26 ezer volt ebayenamúgy, ha csak itthoni vásárlás játszik, akkor sztem a concorde tab speed, még teszt is volt róla a mobilarénán
-
erik88
aktív tag
Légyszi segitsetek nekem is
fentebb leirtam hogy mi a gondom
nagyon fontos lenne
-
csaba1203
addikt
-
KingKress79
aktív tag
válasz
Simba86 #40839 üzenetére
Értem. Köszönöm, hogy írtál. Akkor nem ilyet veszek.
Még amiket néztem az a WayteQ xTAB-70DCI és a ConCorde Tab SPEED tabok. Ezek közül melyiket ajánljátok? Vagy ha tudtok jobbat ebben az ár kategóriába az is jöhet. Még nagyon kezdő vagyok ebben a témában.Simba86
Neked milyen tabod van? -
Simba86
senior tag
válasz
KingKress79 #40838 üzenetére
ha nem fontos a kijelző minősége, az akku kapacitása és a wifi erőssége, hanem elég a viszonylag erős hardver a BT+hdmi kombinációval, akkor érdemes, amúgy nem...
2 hónapig használtam, de örülök, h megszabadultam tőle, a mostani tabletem össze-vissza pofozza
(részletek a logout-os írásomban)
-
KingKress79
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes WAYTEQ xTAB-700DC 7" tabot venni? Milyenek vele a tapasztalatok? -
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40836 üzenetére
Kösz! Ráolvasok és vázolom neki a lehetőségeket.
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40834 üzenetére
Ezt sem tudom megnézni, mert nem megy fel hardware infó progi de a régebbieken Rokchip volt, 4.1 van rajta.
-
-
F.B.I.
veterán
válasz
this is life #40831 üzenetére
A probléma az, hogy nem az enyém a készülék, ezért nem merem nagyon babrálni+ tele van a család fényképeivel (mert ugye az a legfontosabb) és csak utána jöttek rá, hogy valami nem teljes.
Elmagyarázom neki, hogy talán ez lehet a megoldás de rootolni, hogyan tudom, ezt a noname készüléket?
-
válasz
F.B.I. #40830 üzenetére
Rootolni kene es leszedni a lazerplay-t(torolni) aztan megpeobalni telepiteni a google play-t, de elotte csinalj mentest, hogy ha nem menne a regit visszatehesd. Nalam egy kinai szutyok tab a flasht nem engedte frissiteni, mig a gyarto altal krealt rajta volt, mindig csomag utkozest es egybeket irt ki emiatt nem telepitette. De miutan leturtam a gyartoi flash apk-t akkor mar engedte az uj verziot.
-
F.B.I.
veterán
Kösz de ezen a készüléken ez nem működik, ez MID1506CM verzió, hiába telepítem fel netről (mivel csak LazerPlay áruház van) a toolt, letöltöm a videón látható módszerrel a 3.3.4 cerziót de installnál hibával elszáll.
Azért kösz!Nem értem, miért forgalmaznak Magyarországon ilyen készüléket (és barátomat se értem, minek vette meg...de tudom, hogy én szívjak vele
).
Ha valakinek van más megoldása megköszönném, mert ez az apk kintről telepítés elég vicces, főleg gyerekeknek játék feltelepítésekor.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Valami jó szöveg szerkesztő alkalmazást tudtok galaxytab 2 10.1re ami ingyenes és lehet vele önéletrajzot csinálni? Köszönöm!
-
bel6
tag
-
sagesz93
addikt
válasz
Dr. Romano #40821 üzenetére
Pipo u8 helyett szerintem egy chuwi v88 jobban megéri.
Esetleg nagyobb méretben ifive x2, cube u39gt. -
varmi2
nagyúr
válasz
Dr. Romano #40821 üzenetére
5700 ft volt kb.
-
erik88
aktív tag
sziasztok !
komoly kérdéseim lennének
nos nemrég hozzájutotam egy pipo s1 pro tabhoz és nagyon pöpec csak ajánlani tudom de én ragaszkodom a custom romokhoz és ez esetben is lecseréltem és minden klappolt gyári rommal 18 ezret kapok antutun custommal meg 20 ezret szóval tényleg minden jó volt egészen addig míg én marha nem akartam megváltoztatni a dpi-jét a képernyőnekna és ekkor mikor beirtam a gyári 160dpi helyett 170-et és rányomtam h oké utána meg hogy reboot na innentől fogva csak a boot animációt hozza be és semmi mást
meg tudnám csinalni ha a tabhoz való adb drivert fel tudnám rakni de sehogy nem megy
mit tegyek ilyenkor ?
remélem tudtok segíteni nekem
nagyon megköszönném
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Nem találtam a keresőben, ezért itt kérdezném: egy LAzer tabletre, hogyan tudnám feltenni a Google Playt (szerintem még a gapps sincs rajta)?
-
csubuka
addikt
válasz
varmi2 #40820 üzenetére
Szia! Koszonom valaszod! Cube on kivul mi az ajanlhato meg? Poenbol olyan 100 dolcsi korul akarom megneznimmegnezni hogy mit adnak... anno a Xoom megjelenesekor volt egy Xoomom de annyit kiadni egy ilyen kutyure ertelmetlen igy az a kategoria nem erdekel tobbe... de ennyit egy jatekra raszannek... meg akkor is ha ennyiert jofele nincs... olvasgatasra hianyzik egy kutyu
Kinabol johet vagy garis magyar hasznalt, de ez a 20 ropis ar kb fix... gari kell bele meg ips panel amugy nek szamit mas csak a felbontas meg
-
wertigo1984
őstag
válasz
christyna4 #40763 üzenetére
Hali!
Megkerdezhetem hogy melyik Toshiba tabot vasaroltad? Otthonra asszonynak az Excite 10-est neztem, mert allandoan az enyemet kunyeralja el. Koszi!
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
csubuka #40819 üzenetére
Én sajnos így jártam, hogy hibás tabot kaptam kínából, nem törött vagy ilyesmi, hanem hibás volt. A merimobils-ból rendeltem, saját pénzemen küldtem vissza, kb 1 hónapig vártam, és visszaküldték, most jó. A tablet egy cube u30gt 2. Most jól működik, remélem, így is marad :-)
Egyébbként csak ajánlani tudom ezt a típust. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Gariztattatok mar Kinabol rendelt tablagepet? Nagyon veszelyes? A postakoltseget gondolom mi alljuk... Kibontaskor video kell rola... amugy erdemes kozvetlenul a gyarto shopjabol rendelni? Ha igen akkor milyen markat? A Wayteq meg Concorde csak ilyen atcimkezok elvileg igy azoknal olcsobban lehetne Kinabol rendelni felteszem... csak hogy van a vam pl... vagy ha errol van egy attekinto cikk azt tudnatok linkelni... igazsag szerint azt se tudom hogy olvasasra 4:3 keparany kene inkabb? Ez kicsit kusza lett a reszemrol, jo par kerdes el van rejtve itt... bocsi
Koszi
-
bel6
tag
Sok tétovázás és teszt olvasgatás után, (hirtelen felindulásból
) megvettem egy Concorde tab Slim-et. Teljesen elégedett vagyok vele. Egy szintén Concorde 7015-öt vált le, amit héten bevittem a Concorde szervizbe egy szoftverfrissitésre. A frissitésre nem volt égető szükség, de egy BT-os billenytűzetet akartam letesztelni a Slim-mel ezért úgyis bementem volna. Akkor meg már a kellemest a hasznossal. Mind a frissítésben, mind a tesztelésben, gyorsak és segítőkészek voltak, részben ezért is döntöttem a Slim mellett. Nem jóindulatból, hanem önös érdekből, mert ha esetleg műszaki problémám lenne a géppel, tudom, hogy akkor is segítenek a megoldásban.
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Egy Yifang M7002KD (vagy klón) firmware kellene nekem, de sehol nem találok!
Hátha valaki jártasabb ebben a témában?! Nálunk egyébként Navon Raptor 7 néven is ismert ez a tablet.
Sajnos a forgalmazó nem adja ki a szoftvert, root a közel fél év alatt még nem sikerült.
Előre is köszönöm! -
kelzsoca
félisten
válasz
this is life #40809 üzenetére
Ráadásul a pofátlan lehuzás is megy...
Magyar nyelv:
- nem kérek (ingyenes)
- kérek (4500Ft)Szerencsétlen hozzá nem értő, aki innen rendeli meg, szinte biztos hogy beleugrik, és fizet egy olyan dolog miatt, amit alapból tartalmaz a szoftver.
Persze az ár látszólagos alacsonyan tartására is alkalmas az ilyen irányú megtévesztés.
Arról már nem is beszélve hogy vámolás esetén azt a költséget is a vevőre verik rá. -
-
ZS3NI
őstag
-
fpatrik17
senior tag
Magyar webshopból Chuwi V88S-t rendelni nagy hülyeség?
Láttam múltkor valaki töröttem kapta+így az áfa se baszna fel agyilag, igaz igy 43k lenne. Vett már itt valaki? -
Aflamin
tag
Bocsi,letelt az idő. A Pro verziót használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest