- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedvoltage
tag
Üdv
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
10,1" legalább
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Ithon
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Film,net
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
110.000Eddig amit néztem és eséyes:
Asus Transformer Pad Infinity (TF700KL)
Előre is köszi. -
tjb007
nagyúr
válasz
#41635072 #41898 üzenetére
A legjobb amit ki lehet újonnan itthon hozni ennyiből az a Prestigio MultiPad 7.0 HD+.
A használt piacról nem tudok nyilatkozni, de ha 30e forintért sikerül Samu Galaxy Tab 2 7.0-t szerezni, akkor azt ne hagyd ki (garanciának is kell még lennie rajta, persze csak ha nem szürkeimportos). -
törölt tag
Üdv!
Maximum 30.000Ft-ért mely tabletet válasszam?
Lehet használt is.7-8-9 colos kijelző is lehet, bár ennyiért valószínűleg csak 7-set kapok.
10xx*7xx-nál ne legyen kisebb felbontású, betekintési szögek a vállalható értékeken belül legyenek.Jobb lenne itthonról megvenni, de külföldről is jöhet, ha belátható időn belül (1 hét) megérkezik.
Nem kell bika HW, netezésre, doksikezelésre használnám, plusz egyszerűbb játékokkal játszanék.
Legalább 1GB RAM legyen benne, és valami épkézláb SOC sem árt, tehát ne A8 ketyegjen benne.Eddig a Samu Galaxy Tab 2 7.0-t látom a legesélyesebbnek a használtpiacról.
-
mrkorooo
aktív tag
hello
baratnonek keresek valami tablat, olvasgatni, max bongeszni.
kb 20-25k lenne az elkepzeles. tudom hogy nagyon keves ez az osszeg,de semmi ertelme nincs tobbet rakolteni.
valaki tudna adni valami 5letet? -
tototos
addikt
Sziasztok!
Egy kisrácnak szeretnének tabletet venni. A követelmény 10col, új itthon beszerezhető, játékra lesz és max 50 ezer forintig.
-
Raidor
újonc
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni.
Pár hónapja vettem egy ampe a10 allwiner a31, 10`-os táblagépet.
4.1-es android van rajta.
Megvoltam vele elégedve.
Viszont pár hete az eggyik autós játék elkezdett akadozni,gondoltam kikapcsolom és ujraindítom.
Megis tettem,de sajna nemkapcsolt be.
Utána néztem fórumokon de csak fél megoldásra jutottam.
A szampe.com-ról töltöttem le rá szoftvert és láss csodát ujra megy.
Viszont ha kikapcsolom ujra bekell állítani mindent,a nyelvet kínairól magyarra stb.
Illetve nemlátja a belső memóriát.
Ha külső memóriát teszek rá akkor azt jelzi hogy van,illetve hogy mennyi adatvan rajta de kezelni nemtudja.
File kezelőn megtudom nézni de nemtudok importálni semmitsem a külső memóriáról.
A play áruházról sem tudok letölteni semmit.
Mostis erről írok.
Próbálkoztam resettelis de nem működik.
Mármint nincs rajta külső reset gomb.
A bekapcs+ hangerő gomb eggyüttes lenyomásával.
De sikertelenvolt a kisérlet.Pedig sok kombinációt kipróbáltam.
Lehet egyszerű a megoldás de azis lehet hogy ujra kell raknom.
Viszont nemtudom hogy kell.
Az eladónak már írtunk de nemválaszolt.
Persze kínai termékről van szó.
De nembecsülöm le,mert ez a négy magos gép tényleg gyors.
Viszont jólenne ha tökéletesen működne.
Légyszives segítsetek ebben ha tudtok.
Előre is köszönöm. -
szlovibuki
tag
Hy
Tabletre szeretnék egy idejűleg usb elosztóval egeret, billentyűzetet és pendriveot kötni és közben szeretném is tölteni. Lehetséges ez? -
op9
aktív tag
Sziasztok!
Már körbejártam a témát, és az elképzeléseimnek legjobban talán a NOOK HD+ felelne meg.
Viszont kérném a segítségeteket, hogy emellett még milyen alternatíva lehetne, ha a következő szempontoknak kell megfelelnie:Leginkább szakmai pdf-ek olvasására használnám, így elsődleges szempont a kijelző olvashatósága.
Nem magazinos (A4) pdf-ekről van szó, de ha arra képes, akkor biztosan megfelel. Sajnos nem tudtam még letesztelni egy NOOK HD+-t, hogy mennyire olvasható álló módban zoom nélkül egy ilyen pdf. Neten is kerestem videókat, képeket, de abból nem látni.Találtam viszont egy oldalt, ami még hasznos lehet másnak is, ha főleg olvasásra használná:
Readability: Nexus 7 vs iPad the 3rdWLAN netezésre, BT egy későbbi billentyűzethez, android oprendszer a széles felhasználhatósághoz, min. 1GB RAM és dual core a gördülékeny működéshez.
Akár használt is lehet, és külföldről is.
Mivel ebay-en a NOOK HD+ 25500 plussz egyéb költségek körül van, ezért efölé nem mennék, kivéve akkor, ha 10"-ban lenne hasonló képességű.
Pandán ezt találtam, ami nagyobb méretű, és a nagyobb felbontású, de ez már jóval drágább, a többi 10" és 9.7"-os min. 1920-as felbontású meg még ennél is drágább.Még egy opciót látok, ha fekvő módban néznék egy 10"-os 1280x800-ast, de az is csak valami használt lehetne ilyen árban, annak meg nincs értelme akkor.
Előre is köszi a segítséget!
-
Tim82
félisten
válasz
---Lasali--- #41882 üzenetére
Az N8-ban ugyanúgy AMOLED van, mint az SGS-ben, ráadásul a Samsung gyártottta a kijelzőket a Nokiának. Tekintve, hogy felbontásban is rosszabb az SGS-SGS II-nél (640x360 vs 800x480), nehezen hiszem el, hogy az N8 kijelzője valóban jobb lenne akár az SGS pentile matrix-os, akár az SGS II rgb kijelzőjénél. Ez nem zárja ki, hogy az ismerősöd SGS-ének gyengébb eresztésű kijelző jutott, ilyen előfordul.
-
Mtbsrác
senior tag
Sejtem hogy volt már ilyen kérdés de többezer hozzászólásra nincs időm átböngészni.
- Tehát a problémám az hogy adott egy DPS DREAM 7"-os tablet 4.2-es droiddal,
de ha az akkutöltöttség eléri a 7%-ot akkor kikapcsolja az USB áramellátást, ezt nekemmeg jólenne ha teljesen kikapcsoásig adná rá az áramot. Két kis hangszórót lát el árammal a kütyü amúgy.
Kérdésem: hogy lehetne kilőni belőle ezt a tulajdonságát? Régi tabletem amin még 4.1 volt azon ilyen probléma nemvolt. Az ment amíg ki nem kapcsolt. -
tjb007
nagyúr
válasz
---Lasali--- #41882 üzenetére
A kijelző milyenségének megítélése egyéni dolog, én azt nem tudhatom milyennek láttad. Az viszont tény, és nem megítélés kérdése, hogy a Galaxy S-ben ugyanolyan típusú panel van, mint az S2, S3, S4, Note, Note2, vagy Note 3-ban.
A még jelenleg is forgalomban lévő Samsung táblák közül a Tab 2 széria tagjaiban, valamint a Note 10.1-ben PLS panel van, a Tab 3 széria tagjai, valamint a Note 8.0 sima LCD panelt kaptak, a hamarosan piacra kerülő Note 10.1 (2014 Edition) Super LCD-t, a Nexus 10-ben pedig Super PLS panel van.
Itt megtalálod az összes létező Samsung tabletet, ez alapján már szerintem meg fogod tudni mondani pontosan melyik is az amelyik annyira tetszett: [link]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
tjb007 #41881 üzenetére
Galaxy S ben biztos nem volt olyan jó kijelző, talán az S2 ben sem, akkor vette ismerősöm mikor én a Nokia N8 -at, hasonlíthattuk, és az n8 nak sokkal szebb képe volt. Mostani S3 meg ezek az új tabletek lemossák. SZFehérvári MM -ban próbáltam ki a tableteket, több 70K és feletti samsungnak volt gyönyörű képe, egy 50 ezres volt, amelyiknek meg szarabb volt a képe mint az asus nexus 7 nek amit meg az extreme digitalba néztem még 70 ezerért. De a típusaikat nem tudtam megjegyezni, mindegyik kóddal volt ellátva P valamennyi, úgyhogy őskáosz lett a fejemben.. most felraknak egy ilyen nexus 7.7 vagy 10.1, fogalmam nincs már hogy amiket megnéztem, azokhoz képest milyen kijelzőjük lesz. De egyértelműen kettő csoportra lehet őket bontani kijelző szerint.
-
tjb007
nagyúr
válasz
---Lasali--- #41880 üzenetére
Az az „új szép festményszerű kijelző” a Super AMOLED lesz, de ez egyáltalán nem új, régóta alkalmazza a Samsung, már a Galaxy S-ben is ilyen volt (igaz alacsonyabb felbontású az S3-ban lévőnél).
Ilyen Super AMOLED paneles Samsung tablet csupán egy volt, a Galaxy Tab 7.7, de az is már lassan két éves, szóval csak és kizárólag használtan lehet hozzájutni (már egyáltalán lehet). -
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kérni szeretnék tőletek egy kis általános felhomályosítást. Van egy okostelóm (motorola 910) le szeretném cserélni egy tabletra, mert egyébként sincs benne sim kártya, csak arra használom amire egy tablet alkalmas, viszont a kis kijelzőtől az amúgy sem túl jó szemem tovább erőltetem csak, na meg nagyobb kijelzőn nagyobb az élmény is..
Nézegettem tableteket, a legtöbbel az a problémám, hogy undorító a kijelzőjük, néztem a múltkor egy asus nexus 7-est, az az a minimum, ami utoléri a motorola kijelzőjének a szintjét nálam. Viszont megnéztem pár samsungot, azoktól meg teljesen hanyatt estem, nagyon tetszik a kijelzőjük. De nem mindegyik samsungnak van ez az új szép festményszerű kijelzője. Valamikor az S3 as telefonjukkal jött be ez a kijelző. És az a problémám, hogy rengeteg féle samsung tablet van, és nem tudom melyik már ez az új szép kijelzős, és nem üzletben szeretnék vásárolni, hanem jó nekem a használt is, vagy a telefon elcserélésére rá füzetnék. Tehát a kérdés, hogy tudom a név alapján eldönteni hogy milyen minőségű kijelző van a samsung tabokba?
Köszi. -
tjb007
nagyúr
válasz
Cola111 #41878 üzenetére
Billentyűzetes dokkolósnak ott van az ASUS Transformer Prime TF300T, a billentyűzetes tok meg szinte a létező összes modellel működik, szóval ekkora maximális keret mellett fel tudnék sorolni vagy húsz 7 és 10 hüvelyk közötti kijelzővel bíró számodra megfelelő modellt
Jól lenne a kijelző átlóját eldönteni, de ha tényleg mindegy, akkor 7 hüvelykesből ott van a második generációs LTE-s Nexus 7, 8 hüvelykesből a Samsung Galaxy Note 8.0, 9,7 hüvelykesből a WayteQ xTAB-100qcr, 10 hüvelykesből meg a Samsung Galaxy Note 10.1 -
Cola111
aktív tag
Sziasztok!
Táblagépet szeretnék vásárolni - ez lenne az első gépen. Ami tuti, hogy androitot szeretnék rá, bár, ha meg tudtok győzni, akkor lehet iOS
7" - 10"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
ÚjItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Magyar billenytűzet kellene mellé mindenképp, tehát jó lenne, ha lenne hozzá dokkoló is. Vagy olyan tok, amiben van billentyűzet.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internetezés, prezentáció vetítés, adatok tárolása.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Maximum 130eKöszi a segítséget!
-
Satra74
tag
-
Blizz
őstag
Sziasztok,
szeretnék venni egy tabletet,de nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne az igazán megfelelő a számomra.
Kb csak internetezésre használnám (méreteket nem tudok mondani,nem kell bazi nagy) talán még filmezésre. 50-60ezret szánnék rá. Valami ötlet? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
whiskeys #41867 üzenetére
Ezt írja a Bluetpanther, aztán vagy az van benne, vagy nem. A többinél meg szarnak rá a gyártók, hogy milyen ram van benne. Igazából gyakorlati előnye jelen pillanatban, főleg ebben a kategóriában egyáltalán nincs.
A RAM mennyisége már önmagában kevés, így annak a sebessége nem sokat javít a helyzeten. -
sanhose
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok dönteni.
Tablet-et szeretnék vásárolni úgymond esti ágyban netezésre. A netezés a főbb szempont illetve az, hogy kibírjon 1 évet nagyobb szervizelés nélkül.E három tablet között nem tudok dönteni:
- MyAudio Tablet Series7 708DR 19.999 Ft
- ConCorde tab ROKEE 24.690 Ft
- Koobe S7 Easy tablet (ezt még bent hagytam az ára miatt, de nem sok jót olvastam róla) 15.999 FtMelyik lenne jó választás?
-
whiskeys
őstag
sziasztok. http://akcio.euronics.eq.hu/?Page=Products&CategoryID=10101462. ddr3 ram mivel jobb mint a többi?
-
atala
addikt
Segítség kellene.
Alcor zest q813i tablet 4.2.2 rendszer.
Hogyan tudom a menüben található ikonokat rendezni? A fő képernyőn lehet, de a menüben nem tudom. -
tjb007
nagyúr
válasz
contaxg #41857 üzenetére
Letöltöd az Adobe oldaláról a végső verziót, feltelepíted, majd keresel egy Flasht támogató böngészőt (pl. Boat Browser, de sok modellnél a gyárival is működik).
(#41859) Lampard19
Papíron jó, bár az akku nem valami nagy, túl sokat nem fog bírni, plusz ez a TG is valami új brand, így a support is kérdéses.
(#41861) kyle16
Ha egy nagy telefonra van szükséged, akkor igen, máskülönben meg nem.
(#41862) grizlisandor
Itthonról egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+ jöhet szóba, Kínából pedig Ainol Novo 7 Flame, vagy PIPO S3.
-
Lampard19
tag
Sziasztok!
TG Teamgee Super8 E1 tabletről mit gondoltok? Elég komolynak tűnik nekem.
Gondolkozom most egy ilyen megvásárlásán. Valami vélemény vagy javaslat esetleg evvel kapcsolatban? -
Bozek
nagyúr
válasz
mantequilla #41851 üzenetére
Maga a Flash nem támogatja az Android-ot, a Jelly Bean-től fogva, legalábbis hivatalosan nem. Mókolással feltehető, de az akkor se az igazi.
Szóval ha az Xperia S-t frissíted 4.1.2-re, akkor már azon se fog működni. Én ha választanom kellene, a Z-t venném. -
mantequilla
aktív tag
Üdv
Én a Sony Xperia S és Z között vacillálok.
Azt olvastam, hogy az xperia Z nem támogatja a flash player-t az S pedig igen.
Mit jelent ez tulajdonképpen? A Z nem tud pl elbánni a facebook-os alkalmazásokkal, játékokkal?
Köszi a segítséget
-
tjb007
nagyúr
válasz
kyle16 #41846 üzenetére
Mivel újonnan 50e forintba kerül, ezért biztosan kapsz használtan 40e forint körül ASUS MeMO Pad HD 7-et, ami minden igényedet kielégíti.
(#41847) laszlohu
Ezen HD filmet sem fog nagyon nézni, szóval ez már két olyan dolog, amit ezzel nem tudna megtenni.
(#41849) grizlisandor
Ennyiért nem hogy itthon, de még Kínában (Áfát is rászámolva) sem kapsz normális 10 hüvelykes táblát.
Vagy lejjebb megyünk kijelzőméretben, vagy ahhoz a 30e forinthoz hozzádobsz még legalább egy tízest. -
grizlisandor
veterán
Hali!
A családban tablet vásárlás gondolata ütötte fel a fejét és ehhez szeretnék kérni segítséget!Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
10"+ szeretnének, hogy nem kell nekik apró tablet.Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Mindegy, ha van rá garancia előny.Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Ez is mindegy, mert már sikeresen vásároltam külföldről elektronikai dolgokat, többek között telefont Kínából. Megbízható webshop-tól való ajánlatnak örülnék.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Itthoni használatra kell: filmnézés, internet és játék.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Kb. 30k HUF a határ, de ha pár ezer forinttal többért van jobb, amibe érdemes fektetni, akkor belefér. Ha külföldi beszerzésű (EU-n kívüli) van szó, akkor az ajánlatnál örülnék, ha hozzászámolnánk az áfát is.Köszönöm szépen a segítséget!
Várom az ajánlatok.
Üdv.: grizlisandor -
atala
addikt
válasz
DrGreen #41837 üzenetére
Kicsit nyomkodtam az új tabletet. (Alcor zest q813i)
Csak nagy vonalakban tudok írni róla, mert nem vagyok egy nagy tablet guru, most először volt a kezemben ilyen.
Nagyon jól össze van rakva. Nem recseg-ropog. A képernyő gyönyörű, nagyon jó betekintési szögekkel. A rendszer gyors, azonnal reagál mindenre. 4.2.2 android van rajta. A hangereje elég csekély. Nem halk, de nem is ordít.
Ami meglepett, youtube alkalmazás nem volt rajta. Persze le lehet tölteni az áruházból.
Kb 1 órát használtam, és 10%-ot csökkent az akku. Igaz, nem játszottam, csak telepítettem az alkalmazásokat.
Fényképező részét nem próbáltam.
2 év garancia.
Ha valamit kihagytam, vagy meg kell nézni nyugodtan kérdezzetek. -
kyle16
tag
sziasztok. android rendszert akarok építeni a kocsmiba és ebbe szeretnék segítséget kérni.
- 7 colos kijelzőnél nem kell nagyobb a 7 pont ideális.
- használt
- itthon szeretném megvásárolni hardverapróról
- használatot nehéz megmondani de ami a lényegesebb lenne az a zene,gps és HD filmezés.
(esetenként játék és persze wifi is legyen benne)- 40e forintra gondoltam maximum 45e
- egy kis segítség az elképzeléseimről: 2 vagy 4 magos proci (nem muszáj a 4 mag de legyen elég erős 2-vel is a játékok és a HD film miatt. 1GB ram bőven elég úgy hiszem. szín teljesen mind1. nem kell hogy sim kártyás legyen. micro usb-s töltés. ips kijelző.
és ami nagyon fontos : memória bővíthetőség
a lehető legtöbb üzemidőesetleg kínai cucc és lehet amit valami netes oldalról rendelnék és az persze nyilván új lenne
és speciel erre gondoltam de a 60 már nekem sok érte : Asus fonepad
előre is köszönöm a segítségeteket
üdv -
csubuka
addikt
A fentebbi kepnel bar eleg silany a csikozodast es szetesest ertettem probleman, bar elsore nem latszik rajta, de eleg durvan nez ki, ilyet meg sose lattam mas cuccon... Nagyban "szepen" latszik a problema rajta...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Magnat #41843 üzenetére
De, az, el van írva.
Az angol nyelvű oldalról szedték az adatokat, ott meg csak a Wi-Fi only változatra vonatkozó specifikáció szerepel. -
tjb007
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Elérhető a Vodafone Smart Tab III 7 (kártyásan 66670HUF), és Vodafone Smart Tab III 10 (kártyásan 101670HUF) táblagépek!
Szerk.: Szerintem kissé drága a 7"-os a tudásához képest.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Olcsó (amennyire csak lehet) tabletet szeretnék vásárolni, de annyi féle van, hogy jól jönne néhány ajánlás. Kritériumok: 1. Wifi, 2. Nagyobb, képes E-book, PDF könyvek nézegetését jól vigye 3. Ez utóbiihoz kapcsolódva legyen minőségi, szép kijelzője. Max 30e-ért létezik alternatíva?!
A válaszokat köszönöm!
-
boba6
senior tag
halihó
br.100-120k-ig mi a legerősebb 10" új androidos ketyere most itthon? (4magos proc jó lenne) -
z0d1AK
nagyúr
Mivel ez egy low-end, erőteljesen belépőszintű tablet, egy jobb okostelefonnál is kisebb akkumulátorral (2200 mAH), egyáltalán nem csoda, ha csak 2-3 órát megy, sőt.
Igazából 25 ezerért számos jobb, ajánlottabb készülék van, pl. CC tab Rokee. Ez az Overmax ezzel a hardverrel nem ér többet 15 ezer forintnál. -
asaca
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás elött állok,a keret 25e.Tudnátok abban segiteni hogy ebböl a legjobbat hozzam ki?
keresgélés után ezt találtam megfelelönek -Overmax OV-Newbase 2 8GB Tablet PC.de az eggyik honlapon a hozzászolásokban mindenki arra panaszkodott hogy hamar lemerül.2-3 óra alatt.Az normális?
Ha valaki megtenné hogy segit a válsztásban,megkösszönném! -
atala
addikt
Meg vettem a lányomnak az Alcor Zest q813i tabletet. Nem vagyok egy nagy tablet guru, de ha valakit érdekel, majd tesztelés után írok róla pár sort.
-
atesz999
tag
Üdv!
Windows 8-as táblagépen PC játékok esetében az érintőképernyőhöz van valamilyen alkalmazás, amivel lehet az egeret és a billentyűzetet emulálni?
-
pelenka35
őstag
ASUS MeMO Pad HD 7 megér ez a ketyere 45.000ft-ott ?
Battlefield 4 commander modot szeretném futatni rajta..köszönöm..
-
szlovibuki
tag
Miért van az, hogya Concorde Tab Rokee tabom ha nincs egy nap legalább 1x ki, majd bekapcsolva, akkor olyan piszok lassú, a játékok szaggatnak rajta, a netezés is elég nyögvenyelős?
-
garcia66
tag
válasz
Nara19 #41754 üzenetére
Szia.
Tényleg elbizonytalanítottál
, ezért ma bementem az MM-be, és megnéztem mindkettőt - de nem lettem biztosabb semmiben. Az Asus tényleg mozog a bal alján (az Asus felirat velem szemben volt), mintha szét akarna válni. A Samsung meg mint az új. Persze, azt nem tudhatom, melyiket nyomogatták többet. A felbontásbeli különbséget én nem érzékeltem, de tényleg gyorsabb talán az Asus. Mellette áll még a kb. 10,8GB szabad belső memória a Samsung kb.4,3GB-val (ezeket mutatták a gépek). De a Samsung szervizhálózata (szvsz) jobb.
Veszek egy 15k-s modellt valamelyik multinál, azt jó éjszakát
Kár annyit gondolkodni..... -
laszlohu
addikt
Szimpatikus táblagép játékosoknak :
-
keszo
őstag
válasz
jooker82 #41810 üzenetére
sajnos többünknek volt már ilyen vagy ehhez hasonló gondja
itt a topikban már tárgyalták, hogy ha az adott tab androidjába nincs beforgatva a stick drivere, akkor nem fogja kezelni
amiket írtam azok azért általában szerepelnek benne
ugye az OTG kábeledet azért már ellenőrizted? -
z0d1AK
nagyúr
A tbj007 által ajánlott márkás modellek mellett most került hozzám egy B brandes modell is ami megfelelhet: Nextbook Premium 7 SE.
7"-os 1024×600 pixeles IPS kijelzője van, nem túl erős, de használható kétmagos Qualcomm processzor van benne 768 MB RAM-mal, beépített 3G, GPS, telefon funkció, illetve Android 4.0. Ahogy nézegettem, az árak 40-45 ezer között mozognak. -
tjb007
nagyúr
-
Ödike
tag
Helló Mesterek!
Aki tud légyszi segítsen.
7-10"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Újat
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Hazai beszerzés
Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, film, navigálás
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
50-75eFtJó lenne ha lenne 3G lehetőség, a GPS meg még jobb lenne. Kijelzőből nem kell a HD, de természetesen nem hátrány. A GPS-t túrázáshoz használnánk, és nem autós navigációra, ha ez lehetséges.
A WAYTEQ dolgokkal eddig meg voltam elégedve, de nem tudom valamelyik megfelelő lehet é nékem.
Lehetőség szerint lehessen bővíteni, és az akkuja minél többet kibírjon.
RAM-ból jó lenne 2GB. Prociból elég a 2 magos, de az legyen megbízható és gyors, de a négy magos sem kizárandó.Előre is köszi!
-
smkb
őstag
Bár nem tablet, de a Rockchipnek nem rossz referencia az önéletrajzában :
-
contaxg
veterán
Sziasztok!
Hány hüvelyk átmérőjű legyen a kijelző ?
Ha lehet 10 körül mert idősebb embernek leszÚj, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Újat és garivalItthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
ItthonMire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
A lényeg, hogy HDMI és SIM kártya modul legyen benneMekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
Nem az ár a legfontosabb, inkább a jó ár/érték arány legyen meg.Köszi előre is a segítséget!
-
ZS3NI
őstag
válasz
szabonagyur #41806 üzenetére
kerj meg egy eladót hogy oldja fel (?!)
-
-
Magnat
veterán
válasz
jooker82 #41802 üzenetére
A pontos típusa lenne jó, nem csak a brand ... mondjuk ha összedugod és a sticken sem kezd semmi villogni meg a tabon sem jön be semmi, akkor meglehet, h nem kezeli, de azért nincs veszve minden, bár mindegyikre költeni kell: vagy szerzel egy másik sticket amit kezel a tab (pl E220 v E1820, ezek eléggé támogatottak), esetleg veszel egy zseb wifit amibe beteszed a sim kártyát a stick nélkül, de van olyan eszköz is (olcsóbb mint az előző), amibe a sticket kell bedugni, persze ott megint kérdés a támogatottsága ...
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabonagyur #41789 üzenetére
Az helyzet, hogy Slate 7 Plus nem is létezik, legalábbis hivatalosan. Slate 7, Slate 7 Extreme, és Slate 7 HD létezik, de Pro az nem.
A Saturn oldalán leírtak alapján amúgy nem rossz.(#41790) MD25
Csak a WayteQ xTAB-79qci-t tudom ajánlani azon egyszerű okokból kifolyólag, mert egyrészt ez a legerősebb ami kapni lehet a max. 45e forintos kategóriában, másrészt pedig a többi vagy nem 4.2-vel kerül(t) piacra és nem is frissíthető, vagy HDMI nincs.
„Karácsony környékén szoktak akciók lenni, új készülékek érkezését mennyire ilyenkorra időzítik?”
Szoktak akciók lenni, az piacra dobás időzítése meg gyártónként változik.
(#41793) ^Clown
Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo, Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, Alcatel Tab 7 HD
(#41796) jooker82
Mi a táblának és a sticknek a pontos típusa ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged