- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
campers #41947 üzenetére
Kézzel írásban nem annyira. (Én is balkezes vagyok.) Gondold csak végig. Ahogy írunk, rögtön takarjuk és maszatoljuk el, amit írunk, és tolni kell a ceruzát / tollat. Ráadásul emiatt, ha nincs megvonalazva a lap, vízszintesen se igazán tudok írni... De ez már duplán offtopic...
-
tjb007
nagyúr
válasz
campers #41491 üzenetére
Az a helyzet, hogy olyan nagyon sok alternatíva nincsen; ami van azon sem nagyon érdemes gondolkodni, mivel gyakorlatilag egy gyengébb „konfigurációt” kapsz szinte ugyanannyi pénzért.
A kettő közül én a Cube-ot mondanám.(#41492) papesz5
Itthon ennyiből egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+ jönne ki, de én még mindig amondó vagyok, hogy olvasásra a TN panel felejtendő.
(#41495) mighawk
„szükséges-e feltétlen, hogy a tablet már eleve tartalmazzon pen-t”
Nem szükséges.
„bármilyen más tablet megteszi, ha veszünk hozzá egy touch pen-t?”
Igen, de nem mindegy, hogy milyent veszel (a következő kérdésre adott válaszban ki is fejtem, hogy miért nem).
„Az ilyen külön vehető pen-ek ugyanolyan jól működnek, mint a Samsungé?”
Nem. Azok a modellek, amik elve ilyen jellegű használatra lettek (és vannak) kitalálva a hétköznapi modellektől eltérő érintőpanellel rendelkeznek, valamint a stylus is különbözik. Ebből fakadóan a Samsung Galaxy Note-ok S Pen-je például nem is használható egy „közönséges” táblagéppel, szóval ha fontos a kézzel való jegyzetelés, akkor érdemesebb egy Note 10.1-be invesztálni.
Az A2109A meg alapvetően nem rossz, csak ne lenne TN paneles. -
LNx
tag
válasz
campers #41384 üzenetére
ajanlast szeretnek kerni toletek elso tabletnek:
Acer A1-810
vagy
Nexus 7- II
nem tudok donteni (raszanjam-e e az extra 20e ft-ot egy kisebb de erosebb gepre...)
viszont pont fontos lenne a microSD bovites
esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?
minimum req: quadcore, 2g ram elony, ips, microsd elony
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Interactive Brokers társalgó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest