- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
campers #41947 üzenetére
Kézzel írásban nem annyira. (Én is balkezes vagyok.) Gondold csak végig. Ahogy írunk, rögtön takarjuk és maszatoljuk el, amit írunk, és tolni kell a ceruzát / tollat. Ráadásul emiatt, ha nincs megvonalazva a lap, vízszintesen se igazán tudok írni... De ez már duplán offtopic...
-
tjb007
nagyúr
válasz
campers #41491 üzenetére
Az a helyzet, hogy olyan nagyon sok alternatíva nincsen; ami van azon sem nagyon érdemes gondolkodni, mivel gyakorlatilag egy gyengébb „konfigurációt” kapsz szinte ugyanannyi pénzért.
A kettő közül én a Cube-ot mondanám.(#41492) papesz5
Itthon ennyiből egy Prestigio MultiPad 7.0 HD+ jönne ki, de én még mindig amondó vagyok, hogy olvasásra a TN panel felejtendő.
(#41495) mighawk
„szükséges-e feltétlen, hogy a tablet már eleve tartalmazzon pen-t”
Nem szükséges.
„bármilyen más tablet megteszi, ha veszünk hozzá egy touch pen-t?”
Igen, de nem mindegy, hogy milyent veszel (a következő kérdésre adott válaszban ki is fejtem, hogy miért nem).
„Az ilyen külön vehető pen-ek ugyanolyan jól működnek, mint a Samsungé?”
Nem. Azok a modellek, amik elve ilyen jellegű használatra lettek (és vannak) kitalálva a hétköznapi modellektől eltérő érintőpanellel rendelkeznek, valamint a stylus is különbözik. Ebből fakadóan a Samsung Galaxy Note-ok S Pen-je például nem is használható egy „közönséges” táblagéppel, szóval ha fontos a kézzel való jegyzetelés, akkor érdemesebb egy Note 10.1-be invesztálni.
Az A2109A meg alapvetően nem rossz, csak ne lenne TN paneles. -
LNx
tag
válasz
campers #41384 üzenetére
ajanlast szeretnek kerni toletek elso tabletnek:
Acer A1-810
vagy
Nexus 7- II
nem tudok donteni (raszanjam-e e az extra 20e ft-ot egy kisebb de erosebb gepre...)
viszont pont fontos lenne a microSD bovites
esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?
minimum req: quadcore, 2g ram elony, ips, microsd elony
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged