Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
krepair #95211 üzenetére
huh, semmiképpen sem tanács, csak észrevétel inkább ez most itt:
Én nem írnék szakdogát tableten, az biztos. Miért? Mert a mini BT billenytűn nem lehet normálisan gépelni. Akármilyen tokod lesz, nem fogod tudni hosszútávon kényelmessé állítani a képernyő dőlésszögét. Esetleg ha mégis erre kényszerülnék akkor Google Dokumentumok appban írnám, semmiképpen sem az androidos worddel (akinek van Office 365, az még esetleg, de nekem nincs).
Én vennék egy általános tartalomfogyasztásra egy Samu s9 FE-t mondjuk (amivel még mindig lehet szakdogát írni, ha nagyon kéne), ami durván a kereted fele. Vagy ha kell az nagyobb méret akkor S9FE+. És vennék egy használt üzleti laptopot a szakdogára. Amit utána el is adnék, ha nem kell.
Vagy veszel egy sima S9-et, ami már DEX képes, és rá tudod rakni külső monitorra, normális billentyűre és egérre, és ráfoghatjuk hogy munkaállomás, amivel már ergonómikusan lehet több10 oldalas anyagokat gépelni.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
krepair #95211 üzenetére
A Samsung jó irány, szerintem jobban megéri egy korábbi széria, pl. S9.
Élőben nézd meg azért, hogy mekkora a 12,4", még a kisebbeket is kényelmetlen kézben tartva használni.
A hozzá való billentyűzetes tok viszonylag drága, de kétségkívül praktikus. Vannak univerzális Bluetooth billentyűzetek is, azért szakdolgozatot lehet hogy praktikusabb egy robusztusabb darabon írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest