Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz z0d1AK #20597 üzenetére
Én már egy ideje tudtam, hogy 90 a hivatalos ára itthon, én igazából a 10 forint híján 100 000 és a baráti ár kapcsán írtam megjegyzésem Igazából nem értem az értékesítési politikát, amit itt folytatnak, hiszen ez az ár majdnem 175%-a az eredeti nettó árnak (olyan ebből kb 30 %-ot tesz rá a vám és áfa), de ha a hivataloshoz nézzük, még az is 156%-a a nettónak. Hiába vannak itt hivatalosan közel 200 000 forintos bruttó átlagbérek, a valóság mégse azt mutatja, hogy ilyen jól élnénk, hogy ekkora felárral kapjuk.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Khelben
nagyúr
válasz nightmare13 #20594 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem volt rossz vétel a Tab 7.7 120-ért
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nightmare13 #20594 üzenetére
Az Aqua is külföldről veszi, itthon szeptember végén jelenhet meg, amúgy 89.900 forint lesz a hivatalos ára.
Bár hozzáteszem, sír itt mindenki az ár miatt, de akinek nem tetszik majd 90 ezerért, az vegyen ennyiért másmilyen 7"-os quad-core tabletet...
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
VikiRicky
csendes tag
Sziasztok! Nemrèg vettem egy tabletet. Amikor alkalmazásokat pròbálok letölteni hozzá a marketről, azt ìrja ki, hogy hiba a vásárlás feldolgozása során df bpa 13. Internet kapcsolatom van, mègsem tudok letölteni semilyen alkalmazást. Tudna valaki seìteni, hogy mit tudnėk tenni az ügy èrdekèben? Előre is köszönöm!
-
delbarta
senior tag
Tudtok olyan kipróbált voip programot mondani, ami működik tableten? Párat próbáltam, megadva az adatokat be is jelentkeznek a szolgáltatásba, aktívnak írja, de nem lehet velük hívást indítani.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
nightmare13
őstag
Az Aqua-ba megérkezett a Nexus. A hírlevél kedvenc mondata pedig a következő volt:
És az ára igazán baráti: 99 990 Ez kb 433 dollár (250 dollár nettó volt az ára )
[ Szerkesztve ]
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
szilchi
őstag
...megjött végre egy működő 4.0.4-es rom az Icoo D50 Lite gépemhez.Feltettem,mert állíólag változtatott valamit a gyártó a szoftverben.Hát amit hirtelen találtam változást,hogy az eddigi 508 Mb szabad belső memóriából hirtelen 0.98 GB lett.Nem semmi...
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Davebowman
senior tag
Én próbáltam, de az fps-játékokkal nem műxik, mert csak a játék felett huzogatod az egeret, de nem a fejét mozgatod a hősödnek!!! Ehhez más progi is kellhet: Sixaxis Controller, Gamepad IME, Game Controller, USB/BT Joystick Center 6 néven találod a marketen.
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
zseko
veterán
válasz gabesszg #20582 üzenetére
Én sem találtam úgy, hogy rootolva lenne. Nem tudom, hogy a gamepad-ok hogy működnének, kell-e hozzá root vagy sem a programokhoz, vagy alapból működik-e, viszont ezt eddig el is felejtettem kipróbálni. Amint visszakapom kipróbálom. Nekem 1016DCC van, egér, billentyűzet remekül működött, ám a külső 1T-s vinyómat sem próbáltam még, ezt is ki fogom majd próbálni.
HR24.hu
-
gabesszg
aktív tag
Pendrive-ot sikerült nekem is rárakni de billenytyűvel, egérrel sajnos még nem sikerült összehoznom(samsung galaxy s3-al ugyanezzel a kábellel és bill/egérrrel működött) illetve ezeket a táblákat lehet rootolni.És, hogy ismét ugyanazt kérdezzem hátha valaki lenne olyan rendes, hogy megnézné nekem xbox360 joyal működnek ezek a kütyük?Köszönöm a válaszokat!
-
csibe1
addikt
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
rokarudi
aktív tag
Na, elszántam magam és vettem egy Elf II-t. A kérdésem az, hogy olvastam, hogy az USB-n keresztüli töltés nagyon lassú, és hogy inkább DC adapterrel érdemes tölteni. 5 voltos és 2 amperes töltőt írtak hozzá, viszont a netbookomhoz (Asus EEE Pc) van egy 9 voltos 2,5 amperes töltő. Lehet ezt az Elf-hez használni, vagy elfüstöl az egész?
-
Cole10
csendes tag
Ti mivel szoktátok tisztítani a tablet képernyőjét?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Loituma69 #20523 üzenetére
Mivel a felhasználói igények eltérnek, így inkább azt mondanám, hogy neked hibátlan. Más igényekhez mérten előfordulhat más vélemény is.
Igazából az elvakult Apple fanok hajtogatják ezt a hibátlan jelzőt folyton...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
Minden nap tanulok valamit :
AllWinner processzorokkal szerelt tableteknél fontos a BaseBand is
( névjegynél megnézhető ),legfrissebb 1.5-ös ( ilyenek vannak: 0.6, 0.8, 1.0, 1.1, 1.2, 1.4rc, 1.4, 1,5)
Nem érdemes az embernek magától upgrade - elni, mert nem downgrade-elhető.
Többek közt a Wifi, Gps - ért felelős a BaseBand Chip.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Davebowman #20558 üzenetére
A13 van benne és igen, az elég jó(kb annyit dob egy Galaxy S1 ICS-vel).
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Sanzaa
senior tag
keszo: A Toshibádon milyen Android van?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
devast
addikt
Feladták a novo7 fire-t, van tracking numberem, úton van 2-3 hét...
szerk: mire ideér, talán lesz valami normálisabb fw rá.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Davebowman #20555 üzenetére
De, tudom, tégla.
Ha valami "normális", támogatással is rendelkező modellt vásároltál volna és nem ezt a DSP csodát akkor ez most nem lenne probléma. -
Davebowman
senior tag
válasz tjb007 #20554 üzenetére
Azt nem tudod véletlen, hogy a 2nd-init -et ha feltolom a noname tabomra, mi a legrosszabb ami történhet? Nem cseszem szét? Valahogy el kellene mentenem a tab ROM-ját, hogy ha elcseszem, legalább vissza tudjam tenni a "boltit".
-
sirály69
őstag
válasz csiribacsi #20543 üzenetére
Az érdekelne, hogy androidos tablet tud-e kezelni külső DVD-t...?
Szerver Hosting Debrecenben
-
rocket
nagyúr
Talaltam egy eleg zavaro hibat a 808DCC-nel, alvo allapotbol felebresztve a gepet a gravitacios szenzor elallitodik, holtjateka lesz (mintha rezegne a gep) ami megneheziti az iranyitast.
Ujra inditas utan visszaall, de alapbol se tokeletes a gravitacios szenzor kalibralasa.A aTilt 3D Labirinthyben tesztelheto a legjobban, le kell rakni viszintes feluletre a gepet, aztan hagyni, es nezni ahogy a golyo mozog magatol, meg rezegnek a falak, amik alvo allapotbol felebresztve a gepet megjobban rezegnek.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
xsipi
csendes tag
Nekem is lenne egy amatőr kérdésem. Nem tudom beállítani a háttérképet normálisan. Két képpel tudom illusztrálni, hogy mire gondolok. Kiválasztom a hátteret (látszik frankón, hogy hol lesznek a szélek) amikor viszont beállítom akkor az asztalon már hiányzik a kép alja és teteje is....!? Miért van ez igy? Egyáltalán miért nem tudok a felbontásnak megfelelő egész képet betenni háttérnek? (mindig ki akar belöle vágatni egy részt és nem engedi, hogy az egész kép legyen a háttér...
Nem igazán értem ezt az androidot. Tud valaki segiteni?
1 kép: Beállítom a háttér széleit.
2 kép: Az asztalon meg már hiányzik az aljából és a tetejéböl is. -
gabesszg
aktív tag
Mível itt több 808DC tulaj van ezért megkérdezném, hogy nekik sikerült bármiféle külső ezközt rákötni?(gyári usb bemenetes kábellel) nekem se pendrive se billenytyű, egér nem működik valaki tudna ebben segíteni?
-
csiribacsi
tag
Hello, Ainol-osok
Itt nyilt egy topik, nektek: Ainol Tabletek, vélemények, megoldások, stb...
Üdv. Ádám
Üdv. Ádám
-
pusihusi
addikt
válasz Nayrobi #20530 üzenetére
Szegedi vagy? Ha bemész a rókusi krt.-i tescóba, egyenesen befelé, eléred a műszaki osztály s ott vigyorognak rád bal oldalt. 7"-9.7"-osok. V. megkérdezed az eladót, kicsit bénák, de addig kérjed mi meg nem mutatják! " és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!myaudio 8 808dcc-nél rálehet kötni xbox360 joystickot ?Illetve valaki tudja, hogy ezeket, hogy lehet rootolni?
-
vamzi
senior tag
válasz devast #20518 üzenetére
Nekem is kibökte a szemem az a ronda elírás(esetleg helyesírás ellenőrző erőszakolta ki?) Viszont szétnézve az oldalon én még nem írnám le.
"Internetes áruházunk közös portált üzemeltet a Zoznam.sk-val."
Innen jöhet a szlovák vonás. A felsorolt adatok meg simán lehetnek kitaláltak is, mert már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Vagy pedig feketén dolgoznak.
Egy próbarendelést megérne valami olcsóbb eszközzel.
-
Loituma69
őstag
válasz nightmare13 #20522 üzenetére
Amikor a cikk készült ez a tipus volt a legerősebb, úgyhogy valos a cikk. Kérdés kinek hisztek és mi alapján mert ha így gondolkodtok akkor felesleges ez a forum is ha dicsérnek ha szidnak egy tabletet úgysem hiszitek el. Akkor meg minek a topik! Azért érdemes vissza olvasni minimum 1 hónapot itt a forumba és nem fogsz találni egy rossz kritikát sem ezzel a tablettel kapcsolatban, ha csak nem a támogatást, de könyörgöm 40 vagy 50 napja van a piacon és már kellene is a frissítés, de minek!???
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Akit esetleg érdekel! : Myaudio series 9 908A teszt : [link]
-
Crytek
nagyúr
-
SShadow
aktív tag
Szerintetek van rá esély hogy a Nexus ha itthoni forgalomba kerül akkor az ára a kintihez hasonló lesz majd vagy megpróbálják 30-40ezerrel többért adni jó magyar szokás szerint?
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Ma vettem egy tabletet, Myaudio Series 8 808dcc. Telefonon eddig használt acc-omat ezzel használnám (telefon már nincs meg), majdnem minden jó is, de a naptárat nem látja és nem tudja szinkronizálni. Címtár, Fotók, Böngésző, Gmail bezzeg megy. Mit, hol és hogyan kéne beállítani, hogy működjön a dolog?
-
Arménia43
csendes tag
Vki tudna segíteni a "felhő" tároló rendszer használatában? Filmet akartam feltölteni rá de nem engedi
[ Szerkesztve ]
-
Fateys
tag
Megérkezett a wayteq 80-as tokom a myaudio 8 dcc-mhez :-) Szerintem jó hozza. Minimalis átalakítással tökéletes,aki mer egy kicsit szikével játszani :-) Egy kicsi rést vágtam a bekapcs gombnak, valamint egy kb fél cm-es sávot a bal oldalán,mivel az fedi a kijelző szélét. Aki jó minőségű, bill nélküli tokot akar hamar,annak ajánlom. 3K mobilxnél pl.
Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
Davebowman
senior tag
válasz Sanzaa #20494 üzenetére
Én egy ACER AOA-150-re toltam rá és ment szépen, de csomó progi nem indult a video lejáccók sem, egy x86-osra készített lejátszó meg vacak volt. Az érintő képernyőhöz szokott emberke az egérrel elég esetlenül tudjagörgetni(tapizni) a weboldalakat, de kétségtelen, gyors! Csak amúgy bekapcsolom, megnézem emiljeim, aztán ennyi, mert a defy-n is könnybb a navigálás. Ha kell bővebb info pm.
Ugyanitt: Érdekelne, hogy egy noname táblára is fel lehet tolni az 2nd-init progit és működik-e, avagy ha felteszem és mégsem jó, nem cseszik-e el valami? Nincs pót-ROM és így óvatos vagyok. (#20432)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest