Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.

- 

LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

JoeYi
őstag
válasz

Nayrobi

üzenetére
						lol tényleg. pedig a gyártó oldalán sincs rajta a képeken, sőt még az edigitálos képeken is van egy kép a dobozról és azon is látszik hogy nincs hdmi. Hát akkor ezt csak a tulajok tudhatják
 - 

Emi1986
tag
válasz

Nayrobi

üzenetére
						Szia!
Szerintem mind1, hogy ebben a kategóriában melyiket veszed.
Talán a pro duo a jobb választás, mivel erősebb az akkuja, a procija és jobb kamera van benne.Én is azt venném, ha lenne benne GPS, mert nekem az is nagyon fontos lenne.
De sajnos nem találtam olyan készüléket, ami hasonló hardverekkel van szerelve és van benne GPS.
Üdv:T
 - 

JoeYi
őstag
válasz

Nayrobi

üzenetére
						én azóta is merengek. Egy dolog miatt: microUSB. Pro-n mini usb van. Persze a prime-ről meg lehagyták a hdmi-t, bár sokaknak nem nagy veszteség.
Ezenkívül szerintem csak a hátlap a nagy külömbség, prime-on fém, pro-n kellemes tapintású műanyag. Ja és a prime könnyebb 50grammal
 - 

pusihusi
addikt
válasz

Nayrobi

üzenetére
						Szegedi vagy? Ha bemész a rókusi krt.-i tescóba, egyenesen befelé, eléred a műszaki osztály s ott vigyorognak rád bal oldalt. 7"-9.7"-osok. V. megkérdezed az eladót, kicsit bénák, de addig kérjed mi meg nem mutatják!
 " és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!

- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
 - LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Leszámítva, hogy nincs ráírva hogy online.

" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.

Dr.NX