- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terence12
tag
Valaki ért már el eredményt NAVON Platinum 7 root-olással kapcsolatban? Ha igen akkor lszi ves írjatok. Eddig túl sok eredményt nem találtam a rockchip 2918-al szerelt tabokkal kapcsolatban, illetve amit találtam, az nem biztos, hogy a NAVON gépen sikerül...
-
Nara19
aktív tag
[link]
A képek borús délelőtt készültek, a tabok teljes fényerőn.
A PocketBook 611 - most már helyesen (köszi tjb) - a gyengébb Vizplex kijelzővel. -
Khelben
nagyúr
válasz
Attici #21985 üzenetére
A tabletet sötétben is lehet olvasni.
Nem lehet, felejtsd el. Én próbáltam, az lcd háttérvilágítása és betekintési szöge miatt használhatatlan. Főleg ezeknél a kínai csodáknál (pl huawei ideos s7, ami amúgy nagyon jó tablet) kicsit eldöntöd és már olvashatatlan. Márpedig az ágyban fekve nem mindig kényelmes pont szemből nézni.
-
gyuszmó
őstag
Többet megnéztem Wayteq xtab70,de nem tudom eldönteni,hogy egy használt megbízhatóbbat vegyek vagy tescós cuccot 19990 ami lutri?
-
Attici
őstag
válasz
rpeter #21942 üzenetére
A Mediában 34, de inkább egy 8"-os tablet kellene, mert az mégis univerzálisabb, és nem sokkal drágább. Tudom, hogy az e-ink kijelző jobb olvasásra, de csak olvasásra, drága. A tabletet sötétben is lehet olvasni. Tudom a kindle-ből is van már háttér világítású, de az meg 2x drágább.
Inkább keresem és várom a javaslatokat az ideális 8"-osra! -
csibe1
addikt
válasz
gyuszmó #21981 üzenetére
Azért nem árt ha utánaolvasol.
-
Sanzaa
senior tag
Ez a Vega értesítési hang nagyon betyár JB alatt
-
laszlohu
addikt
válasz
gyuszmó #21978 üzenetére
708 -asból 3 féle van :
A 708R -est dícsérik, leszámítva a hangszóróját,
ui. azt túl halknak mondják :hasonló kütyüknél általában a fülhallgató megoldást jelenthet
a hangszóró problémára.A wifi gond pedig kacsának bizonyult, Myaudio
kütyüknél, ui. a beépített wifi jelszintmérő nem a pontos adatokat szolgáltatta,
ezért kell az alábbi progit telepíteni, amivel meg lehet nézni a
tényleges jelerősséget : -
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Üdv Urak
Ez megvehető: MyAudio 708 ?
-
tjb007
nagyúr
Megoldható, van egy költségesebb és egy kevésbé költséges módja is.
A költségesebb az egy külön kamera, a kevésbé költséges az egy alkalmazás lenne ami az Androidos eszközödből babafigyelőt csinál, ehhez csak az alkalmazásra, meglévő vezeték nélküli hálózatra és laptopra/PC -re vagy egy másik Androidos eszközre van szükség amin keresztül elérhető a stream. Ez például egy ilyen alkalmazás: [link]A harmadik lehetőség egy ilyen komplett bébimegfigyelő szett (kamera+monitor) lehetne amihez csak ez a két eszköz szükséges, semmi más, a beszerezhetősége viszont kérdéses.
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Egy Galaxy Tab 2 7.0-vel megoldható, hogy a másik szobában levő csecsemőt lehessen "megfigyelni", BT vagy Wifi kapcsolattal ? Van ilyen kamera illetve app ? -
S.J.
tag
sziasztok,
kindle táblagépeket hol érdemes venni v. rendelni?
-
kerekfej
őstag
Melyik tesztprogram tudja kimutatni, hogy A10 vagy A13-as CPU van a Tabletben?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #21951 üzenetére
Cube clone??? En azt hittem, iPad clone mind egy szalig!
Na persze... 4 magos, tokmagos... Asszem ugy leszek en mar ezekkel a kinai tabokkal is, mint az SD kartyakkal. Veszek par kinai szutykot... de vegul a megbizhat markaknal maradok. Meg akkor is, ha Class 10000000 helyett be kell ernem egy Class 4 -essel, dupla aron. Mer' megy, es nem vesznek el rola a csaladi fotok. (Mar csak hogy a peldadnal maradjunk.)
-
Crytek
nagyúr
válasz
Krissz5435 #21955 üzenetére
Majd akkor rendelek legközelebb ha már elterjed és olyan lesz mint az SSD hogy a sarki cipőpucoló is kiad majd mindenfélét.
Tablettel is az lesz hogy elszállnak majd azt alig vannak itt a kétmagosak meg 1GB ramosak majd jön a 4 magos meg több gb ramos.Na akkor veszek majd újból 2 magosat fillérekért mert az nekem bővel elég arra amire kell.Amúgy meg ezer éve nem nyaraltam idén most volt egy lastminute on the cube city 60 ezerért most elég időre kipihentem magam.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #21955 üzenetére
Nyaralás ősszel
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #21953 üzenetére
Ez az, még én se találtam. Addig meg a jó hw meg kijelző önmagában nem sokat mond, de hátha ezt nem qrták el. De ne nekem kelljen már venni tesztpéldányt
-
Chaser
legenda
Hyundai Hold X-ről tud valaki tesztet? Egyre jobban szemezgetek vele a Crystal ellenében, nem sokkal drágább de már RK3066, BT és fémháza is van. És sztem qrva jól néz ki
-
Crytek
nagyúr
Mondtam én már mikor hogy özönlenek majd a cube klonok
Két új táblagép a Point of View műhelyéből
Igaz ez 20 k-val drágább de lehet hogy nem olyan fércmunka mint a Cubo-ok
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nara19 #21949 üzenetére
Akkor azok jó régiek lehetnek mert a Nook Simple Touch Pearl kijelzős, az Amazon jelenleg elérhető olvasói (amiket kép formájában linkeltem) a Paperwhite kivételével szintén azok, a jelenleg nem elérhető (kifutott?) Kindle 4 és Kindle Touch szintén Pearl, arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy a Pearl az újabb és a papíron jobb tulajdonságokkal rendelkező, nem a Vizplex
-
zseko
veterán
ConCorde vagy MyAudio1016dcc amit én tudok mondani, mindkettő magyar, és kb 70e környékén van (kicsivel talán fölötte, a ConCorde pontos tipusát nem tudom, majd az illetékesebbek megsúgják
). Én az utóbbiról írok most. Olvasgass bele mindkettő fórumába, mik a tapasztalatok.
-
zseko
veterán
Hozzád válaszolok, mert már nem tudom kinek akartam ebben a 3g témában
Én MyAudio 1016DCC-t vettem, amiben szintén nincs beépítve a 3g. Ám ha nagyon akarom telefonról meg tudom osztani a netet, vagy a kapott 3g stick használatával lehet netezni. Viszont ennek két oldala van, megpróbálom érthetően leírni.
- az egyik az, hogy ha telefonnal osztom meg a netet akkor az értelemszerűen a telefonomat meríti, így vagy tartalékaksikat viszek vagy a töltőt, feltéve hogy tudom valahol tölteni, így inkább a plusz aksik a nyerők, ezért ilyenkor jól jön(ne) a külön 3g-s net.
- a másik oldal, hogy nincs az a pénz, hogy én kössek egy újabb előfizetést csak azért hogy netezzek, pláne nem így, hogy qrva drágán kínálnak nevetséges mennyiségű netet. Majd ha 500-ért adnak 1G netet akkor előfizetek, addig csak szemberöhögöm őket mikor rábeszéléssel próbálkoznak, így marad a telefonos megosztás ( és a plusz aksik)
Hogy ezzel ellened vagy melletted szóltam nem tudom, nem is akarnék senki oldalára állni, csak leírtam mit gondolok erről -
JJJ
csendes tag
Sziasztok,
Úgy döntöttem haladok én is a technikával és vennék itthonra egy tabletet.
Ki szeretném kérni a véleményeteket, mi számít most a piacon jó vételnek.
Amik az igényeim lennének:
-10" kijelző (vagy e körüli) ahogy ez előző hozzászólásokban láttam, IPS-ben érdemes gondolkodni.
-3G nem fontos, de ha USB stickkel bővíthető (ne adj Isten adják is hozzá) az természetesen nem hátrány
-memóriakártyával bővíthető legyen
-HDMI kimenet nem létfontosságú
-kamera, bluetooth szintén nem döntő érv
-üzemidő versenyképes legyen
-főleg internetezésre illetve filmezésre lenne használva (minimális játék)
Minőségben és tudásban is korszerű kis szerkezetet szeretnék, amire max 70e Ft-ot tudnék szánni.
Megköszönném ha tudnátok ajánlani néhány ezen elvárásoknak megfelelő gépet.
(Elsősorban Magyarországi vásárlásban gondolkodom, de ha tudtok megbízható külföldi helyet ajánlani amivel még senkinek nem volt rossz tapasztalata, akkor meggyőzhető vagyok)Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
-
haris
őstag
Szerintem az emberek akik mobilneteznek a telefonnal, vagy diákok, akiknek ez "preztízs" vagy céges előfizetésük van, és a pénz nem számít.
Nekem cégem van, (csak kicsike, 8 előfizetésés) és minden 2 évben, a hűség frissítéskor, rám akarnak sózni, mindenféle "menedzser" díjcsomagot, és a többi számra is. Mikor közlöm, hogy a kollegáim nem szeretném, ha a cég számlájára neteznének telefonon, és nekem sincs rá szükségem, akkor az ügyintéző úgy néz rám, mintha UFO-t látna.
Persze neki biztos nagyon kell, hisz a dolgozóknak ingyenes, vagy nagyonnagyonnagyon olcsó.Másképp fogalmazva:
azok akiknek van okostelefonjuk, amin netezhetnek, minek vennének tabletet, pláne minek venne 3g modemeset? Hiszen neteznek, tehát van okostelefonjuk, akkor miért ne lenne elég a wifi only tablet, aztán mehet a net megosztva a telefonról. Ja, de hisz a többségnek elég (mint azt többször kifejtettük, nálunk okosabbak megírták stb), csak neked nem elég.
Nem vagyunk egyformák... De ez szerintem nem tablet téma -
rpeter
csendes tag
válasz
Attici #21901 üzenetére
Einkes olvasót az amazon.com- ról rendelve vámmal áfával 5 napon belüli házhoz szállítással max 35 eFt. Ebben egy év teljes körű garancia van, nekem a véletlenül betört kijelzőt is kicserélték garancia hosszabbítással, hibás készülék ups-es visszaküldésének árát minden zokszó nélkül kifizetve.Persze ez amerika aholbaz ügyfél szent és áldoznak rá, hogy hűséges legyen
de az eink olvasó és a tablet másra való' csak az igazsághoz ezt is tudni érdemes -
tvamos
nagyúr
válasz
hun_gery #21932 üzenetére
Teljesen szubjektiv ez az egesz dolog. Nem is tudom...
Most, teljes megelegedesemre, a munkahelyre is sikerult a 16:9 monitor helyett 4:3-at szerezni. Es rogton kettot is. Es mindenki orult. Az is, aki megkapta az en Nagy TV-met, meg en is, hogy most van ket kisebb...
De hogy megmagyarazzam mire gondolok... azt hiszem, hogy ugy van ez, az egyik embernek a nagymellu csajok jonnek be, a masiknak a gizdak... bla-bla-bla... jo az mind a ketto!
(#21933) 3szli:
Ne vedd meg egyiket se! Keress olyat, ami A9 + 1GB RAM(#21937) ngabor2
Esetleg a 100k-s kategoria hasznaltan... -
tjb007
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
olcsó árkategóriában tudtok olyan 5-7"-os tabletet, amiben van gps és/vagy bluetooth? nézegetem sorba, de mindig arra bukkanok, hogy ez a kettő hiányzik, vagy 100k-s kategória.
-
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #21934 üzenetére
Prestigio PMP3370 tablet 2 év garanciával
Erről vélemény?
-
csibe1
addikt
-
3szli
tag
üdv emberek egy tabletről kérném ki a véleményeket Pentagram Tab 7.0 P5331-röl
ami érdekelne hogy tud e usb-s penendrivról filmet lejátszani ?
igazság szerint eddig Wayteq xTab-70W nézegetem
és amit látok
Pentagram Tab 7.0 P5331 ARM Cortex A8 \ Wayteq xTab-70W ARM Cortex A9
Pentagram Tab 7.0 1GB ram \ Wayteq xTab-70W 512 MBde nem tudom igazság szerint Taboknál mi menyit számít?
-
hun_gery
aktív tag
Mondja már el nekem valaki légyszi, hogy mitől jobb 4:3-on olvasni... kb az összes olvasóprogram újratördeli a sorokat ha pl. állítod betűméretet. Akkor meg nem mindegy?
(elolvastam jópár könyvet 7"-on, szintén egy nagy adagot kindle touch-on, de én valahogy nem érzem a különbséget (leszámítva persze azt, ami a kijelzők közt van)) -
gyuszmó
őstag
AGoo volt már a kezedben? Mennyire jó anyag?
Ma egy cc.one myomogattam nem volt túl meggyőző az anyaga a my jobbnak tüntettek, de Goot még nem tapiztam :-D -
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #21924 üzenetére
En eleg sokat olvasok tabon. A 4:3-ason jobb... de en az Aurora II-n mar sokat olvastam, nincs ezzel semmi baj. Ellenben pdf olvasasnal, ha a hosszanti oldala kisebb lenne a rovidebb oldal javara, annak nem orulnek. Meg annak se, ha nehezebb lenne. Meg az is rossz lenne, ha kisebb lenne a felbontas.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
gyuszmó #21925 üzenetére
Nem tudom jól emlékszem-e, de asszem te keresel olcsó tabot. Ha a 708a-ra gondolsz és olcsón be tudod szerezni (kb 25k) akkor szerintem nem egy rossz vétel az. Ha viszont a 708r-re gondolsz, akkor szerintem ghoo tab(most 20k-ért lehet venni az arzuzda.hu által) jobban megéri, mert nagyobb az akksija.
Szerk.: Én is gondolkoztam, hogy a ghoo tabot megveszem most 23k-ért, de amilyen balszerencsés vagyok inkább helyben veszek egy cc one-t 24k-ért. A garanciális ügyek miatt. Ha pesti lennék simán jöhetne a ghoo tab.
-
gyuszmó
őstag
MyAudio 708 Vagy Goo Tab?
-
Vanka
tag
Sziasztok !
Láttam 1 képet az usb kábel egyik vége rendes töltőcsatlakozó volt.
Tudja valaki hol lehet ilyet beszerezni?
Vagy legalább 3m-es hálózati töltőt? -
csibe1
addikt
válasz
Attici #21917 üzenetére
Érdekes oldal.Az ÁSZF megfogalmazása is.Itt is küldheted Kínába a cuccot,de a cuccok drágábbak,mintha egyenesen onnan rendelnéd.
Innen akarsz rendelni?"Termékgarancia
A megrendelt termékekre a Forgalmazó a törvényi előírások szerint szavatosságot vállal. Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó az info@ebuyLTD.com elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják) tart fenn ügyfélszolgálatot, ahol a Forgalmazó székhelye szerinti hatályos jogszabályok szerint kezeli az internetes értékesítésből eredő garanciális problémákat."
-
gyuszmó
őstag
Gyengébb kijelzön tudtok olvasni pl. Buszon, napsütésben?
-
-
válasz
Attici #21905 üzenetére
Nekem van ipad2 is meg tab 7.7 is. Ha olvasni akarsz nincs jobb az ebook readernél. De ha tabletben akarsz olvasni akkor azt szerintem minél jobb minőségű képernyőn érdemes.
Én a tab-et üres időkben (közlekedés, várakozás) használom olvasni, eddig több mint 20 könyvet olvasta el rajta (6 hónap alatt). Erre szerintem tökéletes. De nem tudom hogy ez rosszabb minősgű kijelzőn milyen lett volna. Ha sokat olvasnál rajta meg kellene nézni mindenképpen mennyire bírod olvasni a kijelzőjét a kiválasztottnak. Tudom mondjuk hogy ez majdnem lehetetlen itthon... -
Attici
őstag
válasz
Tom1939 #21904 üzenetére
De az meg nem androidos.
Meg amúgy sem vagyok oda az almáért.
Miért a Prestigóval vagy a Hyundai-al mi a probléma? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest