- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Arménia43 #20640 üzenetére
Jaja, közben visszább is olvastam, meglett hogy ezt írtad már. Szerintem ezeket az online tárhelyeket nem azért találták ki hogy filmet tároljunk rajta.. MP3-at sem lehet minden szolgáltatónál feltölteni, csináltam egy flash playert amivel online lehetett hallgatni egy oldalon néhány zenét, de a legtöbb szolgáltató amint felért a tárhelyre az mp3, már automatikusan törölte is.
-
gabesszg
aktív tag
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
Arménia43 #20142 üzenetére
A magyarosítás menete:
Kiteszel háttérképnek egy szürke marhát, hímezel a hátlapra némi Matyó mintát. Szeletelsz a tetején egy kevés kalocsait. Majd mind ezt megkoronázod egy jó erős házi pálinkával!Nem tudom, hova való vagy, de ha Debrecen környéki, akkor SD kártyával kitudlak segíteni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Arménia43 #19822 üzenetére
Kozvetlen linket nem lehet berakni, de itt megtalalod, jobb oldalt felul valaszd ki a gyartonal a MyAudiot.
Megvettem en is, termesztesen a foglalasomat nem talaltak, szerencsejukre volt raktaron egy csomo
Egyelore meg csak bekapcsoltam, Magyar menu alapbol ezeken sincs, ugylatszik Magyar menu csak a MyAudio webshopban rendelt darabokra jutott.
Van sulya, kijelzoje attol fuggetlenul nem IPS szep.Remeljuk tenyleg lesz normalis support es jon a JB hamarosan
-
tjb007
nagyúr
válasz
Arménia43 #19272 üzenetére
A 808DCC -ben egy AML8726-MX SoC van ami két darab Corex-A9 -es processzormagot tartalmaz.
Hogy mikor fog megjelenni azt senki sem tudja csak a MyAudio (vagy ők sem).
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Arménia43 #19104 üzenetére
Az egymagosok nem igazán bírnak el böngészőből a youtube-al.
A külön YT alkalmazással viszont HD-ben is pillanatok alatt nyomják akadás nélkül.Arra viszont én is kíváncsi lennék, hogy a kétmagosok mit csinálnak a böngészős youtube-al.
A boltban mondták, hogy a 808DCC 1,2-n megy? Vagy én olvastam félre valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest