- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Talaltam egy tokot aminek mozgathato szelessegben a felso tartoja, de 145mm a legkisebb szelesseg, ugyhogy ez se jo a 808 DCC-hez.
Az otlet viszont nem rossz
Most nezem amirol eddig szo volt billentyus tok az is ilyen allithatos, csak nem irtak a termekinfonal, igy akkor az is kiesik, mert 140mm a legkisebb, az meg mindig 3mm-el nagyobb mint lennie kene.
-
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20197 üzenetére
Igen.
2 het minimum lesz az biztos, dehat a MyAudional meg meg csak tervbe van a billentyuzetes tok forgalmazasa, ugyhogy az se lesz elobb, sot biztosan dragabb lesz mint 13.34$.
Mondjuk azt nem ertem miert nem gondoltak a tokra elobb, nem volt titok, hogy nem elterjedt 8 colosban a wide screen tablet. -
Crytek
nagyúr
Majdnem full ugyanaz mint a cube U30GT.Szerintem simán megéri!
(Ennél csak nem játszódik el ami a cubeoknál hogy mindegyiknek van valami baja)
Ha ezt hamarabb észlelem nem Cubeot veszek! -
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20193 üzenetére
Es gondolom a neni is gumibol van
Meg alszok ra egyet, de valoszinu megrendelem azt a wide tablet 8 colos tokot, aztan majd krealok belole valahogy valami kette valaszthatot, hogy sima tokkent, es billentyuzettel egyutt is lehessen hasznalni
Vegulis szamomra nem az a lenyeg, hogy esztetikailag nezzen ki jol, hanem praktikus legyen. -
RoBos
senior tag
Hello,
ez a tablet rossz vételnek számítana 250$-ért?
- 32GB
- 1.6 GHz Dual Core RK3066
- 10.1 inch IPS 1280*800
- WiFi 802.11 b/g/n
- USB port
- Support extra 3G
- HDMI
- OTG port
- 3.5mm audio jack
- Support 3D games
- 7200 mAh Lithium polymer battery -
Crytek
nagyúr
Azért az a bizonyos nagy kő még nem,de egy kisebb kavics esett le a szívemről:
Pandawill:
Hello
Your returned parcel has arrived here,not have accessories.
After check and test,we found the problems you said.
Sorry for any trouble may caused.It will be sent to the factory for repair soon
We will let you know the moment it is fixed and return back form factory
Any questions ,please feel free to contact with us.Vajon ha kérem akkor rátennék nekem a 4.1-es androidot és ha igen vajon ingyen lenne?
-
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20188 üzenetére
Az a tok biztosan jo, csak sajnos bugyi gumis
2 Gadmei tabelet merete amihez ajanljak:
Dimension: 219 x 143 x 13mm (approx.), magyarul kb.
MyAudio 808DCC 212 x 137 x 12mmElmeletben nem lehet baja, mert a fileokat/konyvtarakat nevek alapjan hasznalja frissitesnel.
Az ilyen temaban persze ovatosnak kell lenni, mert sokszor a gyakorlat racafol az elmeletre, akar a logika legkisebb merteket nelkulozve is.
Biztosra akarsz menni, inkabb masold at vinyora a kartyad egesz tartalmat. -
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20159 üzenetére
Sokszor engem is zavarna a billentyuzet, ezert lenne jo a sima tok.
Legjobb persze olyan lenne, amin van billentyuzet, de kette lehetne szedni, es akkor lehetne a fel tokban fogni a tabletet normalisan, majd elrakasnal (vagy a billentyuzet ujboli hasznalatanal) visszacsatolni a kettot egybe cipzarral, vagy pattenttal.
Mondjuk ezt homebrew meglehet azert csinalni, es meg bordiszmuvesnek se kell lenni hozza -
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20170 üzenetére
Billentyuzetes tok forgalmazasat tervezi a Magyarorszagi forgalmazo, hogy ez mikkora fog megvalosulni arrol nincs info.
#20159: Ez nem ugyanaz amit en linkeltem, ez 4:3-as, 170mm a szelessege=nem jo.
Amit en linkeltem az 140mm szeles, a kepen jol kiveheto, hogy wide tablet van benne. -
Kh@oSz
aktív tag
válasz
dugesz77 #20176 üzenetére
Nah végre valaki aki még Ondat választott.
Nem értem miért nincs annyira felkapva ez a márka pedig brutál jók főleg a vi40 dual core. Total ipad érzetű anyaghasználat és kijelző.
Lassan elvileg jön rá a jelly bean szal figyeld a honlapjukat!
Egyébként az utolsó frissítés után 9200at teljesített antutun a gép -
Arménia43
csendes tag
Szerintetek egy pixelhiba miatt visszavigzem a tabot? Nem tul lathato helyen van. A bal also sarokban van. Biztos hogy nem piszok van karc. Mondjuk ez volt az utolso a boltban vagyis a tesztpeldany. Mas hibat nem talaltam rajta. Mi a velemenyetek?
-
mipityu
tag
De én nem a C-t, hanem a B-t ajánlottam és linkeltem. Azt a bizonyost - amire Te is panaszkodtál, hogy nem tudtál előtte törölni - ami automatikusan települ, újraindul.
De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba.
Más - nem Neked szól.
Elegem van időnként abból is, amikor figyelmetlenül, hibásan emlékezve írnak be téves, de korrektnek látszó információkat. Rosszabb, mintha nem írnának semmit. Ez minden topikra vonatkozik, nemcsak erre. Ha válaszolok egy felvetésre, akkor nem sajnálom rá az időt és megkeresem a kapcsolódó - pontos - információt. Ha erre nincs időm, kedvem, akkor inkább nem reagálok. -
devast
addikt
válasz
dugesz77 #20176 üzenetére
Nekem még régen volt olyan, hogy kínából küldött ems? azt hiszem, Angliába érkezett repülőn, és onnan jött Magyarországra. Akkor nem sem kellett vámoltatni. Viszont nemrég az usa-ból jött ems egyből Bp-re érkezett, jött is a vám/áfa minden... Simán lehet, hogy ems-el megúszod ha nem Mo-n száll le a repülőgép a csomagoddal. DHL tudtommal mindig közvetlenül hozza.
-
dugesz77
őstag
Ma végre megérkezett az Onda VI 40 Dual Core tablettem. Merimobiles-ről rendeltem, yanwen/ems expresszel(+35$). Kicsit húzósnak tünt a szállítás felára de gondoltam ha kiadok ennyit érte érjen ide biztonságban. 16-ikán adták fel tehát itt volt 6 nap alatt ha a hétvégét nem számolom. A durva az volt,hogy Euban a GLS szállította. Na mondom tuti vám de minimum áfa. Semmi nem lett belőle. Megusztam,örülök. Amugy nagyon rendben van a gép. Kopp-kopp.
-
Adamis
őstag
kb 30 perc, igen. azóta már a feiyu mod megy rajta....
@ Prien: azért ment amúgy 5 napig, mert nem vettem észre, hogy bekapcsolva hagytam...
Amúgy nekem is változik majd a felhasználás, mert ebből fogok tanítani. Egyszerűbb ezt hordani, mint egy csomó könyvet meg füzetet!
-
Fateys
tag
válasz
Lucas Kane #20170 üzenetére
Mobilxnél van raktáron. 3nap max elvileg. Én azért nem bill.-est akarok,mert vannak jó bluetooth mini bill.-ek külön,akár beépített tapipaddal és az jobban bejön.
-
es2311
csendes tag
lenne egy dropad a8as fél téglám valaki tudna egy szájbarágos leirást adni hogy lehetne életet lehelni bele ? hiába meg le a update de utána ujrakezdené....
-
Arménia43
csendes tag
Hogy lehet Ethernet kapcsolatot beállítani a tableten?
-
hdman
őstag
Kiváncsi vagyok mobilarenán mikor jön ki a 1016dcc tesztje, elvileg már náluk van a gép.
Most irtam nekik mailt, hogy akkor ténylegesen mekkora a kijelző felbontása, hogy állnak a magyar nyelvvel, és hogy záros határidőn belül várható-e JB.
Arra azonban kiváncsi vagyok, hogy az új generációs MyAudio tabletek mindegyikét árulja az edigital, ezt azonban nem, sőt sehol máshol sem lehet kapni, csak náluk. Ez miért van?
Hol lehet egyáltalán megnézni, megtapogatni?
-
Fateys
tag
válasz
Lucas Kane #20159 üzenetére
Nekem is azt írták vissza,hogy a wayteq xtab 80tok ahhoz készül,ezért valószínű nem lesz jó. De miért ne lenne jó,ha csak magasságra van 1cm eltérés...alul felül fél centis kis vmit gyártok oda,hogy ne csússzon le. Szélessége ugyanaz,vastagsága +2mm. Csak befér,én megrendeltem
Talán hétfőn ideér és meglátjuk. Ha nem,akkor előre szólok wayteq xtab 80 tulajoknak,hogy remek bőr tokom van eladó
-
vamzi
senior tag
válasz
rocket #20116 üzenetére
Azért iTunes jön be, mert alapból iPadnek azonosítja magát a böngésző. Vagy állítsd a useragent-öt, hogy PC-ként ismerje, vagy Android tabletre. Én az előbbit ajánlanám.
Ez gyári böngészővel úgy oldhatod meg, hogy a jobb felső sarokban a menügombra böksz, majd Request desktop site-ot bepipálod(magyarul nem tudom hogy lehet)
-
hdman
őstag
Valami újság a 1016DCC-ről? Hogy viselkedik azóta?
Ja és egy kérdés: Próbáltad már tvre kötni HDMI-vel?
-
Lucas Kane
tag
válasz
rocket #20116 üzenetére
(MA 808DCC)
A Novo-s az eladó szerint nem jó a mienkhez (megadtam a méreteket)
Tomtop-ot is megkérdeztem, ők billentyűzetest ajánlottak (szerintem ua, mint a második ebay-es linked). Ez tetszene is, viszont a billentyűzet sokszor útban lenne. (Nem tudom a bill. milyen minőség, gyanúsan olcsónak tűnik.)- Zenelejátszást kipróbáltam normális mp3 + hd 497 fejhallgatóval, teljesen rendben volt.
- Sötét háttér esetén zavaró a tükröződés (gyári fólia van rajta, ez biztosan javítható más fóliával).
- A pen lehet jól jönne hozzá, ha pl. a ph fórum 'rendes' nézetben ujjal esélytelen (vagy állandóan nagyítgatni kell). -
osztraksajt
őstag
válasz
nightshadow #20157 üzenetére
Igen csak a MyAudio 808DC hasonló árkategóriában van már, ahol a magyar gar és a import áfa rizikója már simán afelé billentheti a mérleget. Kijelző is nagyobb felbontású. SOC ugyanaz, akksi is nagyobb.
-
azozo
senior tag
http://www.pandawill.com/happy-hour
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
Arménia43 #20142 üzenetére
A magyarosítás menete:
Kiteszel háttérképnek egy szürke marhát, hímezel a hátlapra némi Matyó mintát. Szeletelsz a tetején egy kevés kalocsait. Majd mind ezt megkoronázod egy jó erős házi pálinkával!Nem tudom, hova való vagy, de ha Debrecen környéki, akkor SD kártyával kitudlak segíteni.
-
Arménia43
csendes tag
-
vamzi
senior tag
Az enyémen ezért van fólia:
Nem vitrinben tartom, hanem bizony cipelem magammal elég sokat. Hiába van tokja, akkor is kerülhet bele por, ami összekaristolja miközben a cuccok között mozog.
Illetve a matt felülete miatt, mert nem magamat szeretem bámulni a kijelzőben, hanem amit a kijelző ábrázol.Egyébként meg van hozzá stílusom, meg analóg joystick-om is, szóval van bőven mivel karistolni ezt is
-
tibur5555
csendes tag
Ha egy app (esetemben az 576 Kbyte magazin) azt írja ki, hogy nem kompatibilis az eszkozzel (MyAudio 808DCC), akkor lehet valamit tenni, vagy felejtős?
Köszönöm! -
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #20093 üzenetére
808DCC
Na, utolsó jelentkezésem ezzel a tablettel kapcsolatban, ma reggeltől már megkapta a gazdája. Előzőleg azt írtam mennyi idő alatt merül le, most azt mennyi idő alatt töltődik fel kikapcsolódott állapotból fullra: kb. 4 óra.(#20135) CHIPman: Én a gyári képlopó billentyűkombival mentettem ezeket a képeket.
-
rocket
nagyúr
Felraktam az uj rom-ot amiben van Magyar nyelv, 55-rol 40 masodpercre csokkent a boot ido.
Mas kulonbseget egyelore nem tapasztaltam. -
rocket
nagyúr
válasz
Fateys #20126 üzenetére
Ki kell probalni aztan kiderul.
Ezt linkeltek korabban, de kepbol nem igazan latni, hogy ez most melyikhez van,mert van 4:3-as 8-as sorozatuk is.
Majd irok a MyAudio supportnak, es rakerdezek.
#20127: nem vittek tulzasba a kezikonyvet, nagyon alap lett.
-
Fateys
tag
válasz
rocket #20116 üzenetére
Én egyre jobban úgy látom,hogy Wayteq xtab 80 tok jó lesz.
Wayteq xtab 80 mérete:150 x 212 x 10 milliméter
Myaudio 8 DCC mérete: 137x212x12 milliméter. kb én is ezt mértem le.
Hol itt a gond? 1cm szélesség...max teszek mellé vmit,mindkét oldalt 6-6mm-es kis sávba,hogy ne csússzon el,bár a 2mm vastagság miatt meg úgy fog szorulni,hogy szerintem nem csúszna el.
Szerintem jó lenne hozzá. és 3000ft,szóval nem para,kitámasztó,mágneszár,stb. -
zseko
veterán
Nagy nehezen sikerült összehozni egy videót a madaras tesztvideo lejátszáshoz:
[link] -
rocket
nagyúr
válasz
Lucas Kane #20122 üzenetére
Lemertem, igaz meroszalagot nem talaltam, csak egy 20cm-es rotring primus vonalzo volt segitsegemre
-
osztraksajt
őstag
válasz
energy4ever #20119 üzenetére
Épp arról írok most, szerintem most ez a legjobb ár/érték arányú cucc a magyar piacon
De bemész egy MM be valahol és megnézés az a legjobb. A panel betekintési szögei elég kopromisszumosak, egyénfüggő hogy kit mennyire zavar. Viszont az általad keresett árkategóriában max használtban találsz jobb panellal szereltet, viszont kétmagos prociról ne is álmodj max jövőre.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
rocket #20117 üzenetére
A csatolt link szinte az összes megjelent Tab-hoz ad választási lehetőséget, csak keresgélni kell. Az véletlen, hogy pont az enyém szerepel a könyvjelző listámban ahonnan másoltam. Egyszerű vétel, szokásos időben jött, gond nélkül zárult.
A 4.1 fut, egészen remek, gyors, síma lapváltások, új megjelenítési formák, flasht nem akar lejátszani stb. Viszont a Play ebben gyári a szoft-ban is leáll hibaüzenettel, szóval még lesz mit barkácsolni, de legalább alapban rootolt.
-
energy4ever
addikt
A MYAUDIO SERIES 8 808DCC az kétmagos(vagyis 2x 1,5Ghz-s?)? 40ezer Ft jó ár érte?
Lehet hogy hagyom a 25-ezer ft-os árkategóriát, és hogy ha most nem mondtok róla rosszat akkor ilyet fogok venni. -
kosarob8
aktív tag
Hali, segitseg kene, van vmi megoldas a hogyan masoljunk HD (ertsd 4gb-nal nagyobb) filmet memoriakartyara? Eloszor exfat-al probalkoztam de szomoruan vettem tudomasul h az android aztat nem szeresse, sima fat32re meg nem lehet ilyen nagy fajlt masolni. Tudtok erre vmi megoldast? Koszonom, udv
-
rocket
nagyúr
Ez is 4:3-as tok, szelesseget kell figyelni, az 137mm lehet, ez meg 170mm.
Egyelore kisebb problemakba utkoztem csak, NFS Shift jatszhatatlan, mintha kod lenne a palyan, semmit nem latni.
A masik USB-vel valo osszekotetesnel 2x nem valtott at storage modba, es utana kiirta, hogy rakjak be SD kartyat, csak reboot utan javul meg.Boot ido 55 masodperc.
Samsung Galaxy Ace-el konnyeden osszeismerkedtek bluetooth modban. -
rocket
nagyúr
válasz
Fateys #20081 üzenetére
808DCC 212mm hosszu, 137mm szeles, 12mm vastag.
Ez az egyetlen ami talan jo lehet, rakell kerdzeni az eladonal a meretekre.
Billentyuzettel meg ez a termekleiras alapjan.
Jo elore sejtettem tokot kin lesz szerezni az eddigi nem szokvanyos 8 colos meret miatt.
Akinek van ilyen tabletje nezze meg legyen szives a speedtest.net weboldalt, delutan probaltam egy free wifit, weboldalt elkezdni tolteni, aztan valami itunes apple store link jon be, es nem jelenit meg semmit
#20085: Ez biztos nem jo, a kepen jol lathato,hogy 4:3-as keparanyu tablethez valo.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Davebowman #20107 üzenetére
Az nem OTA hanem OTG, mellesleg meg hiába veszel hozzá BT dongle -t nem fog vele működni.
(#20111) f4lcon
Nincsen de talán idővel majd lesz.
-
a kinai gépekhez van olyasmi támasztó/boritás mint ami az ipadhez kapható?
azaz másképpen kérdezve: van ebből univerzális?
-
Vovi1
aktív tag
A smartQ kütyükre ma kiadták a 4.1-es fw-t. Most töltöm le a kínai szerverről a Q8-hoz. Még valami: lejátszotta a 1080p-s videót. MX Player, hardveres lejátszással teljesen egyenletesen símán, szoftveresen kicsit rángatva. Továbbá: kipróbáltam külső USB-vel, egy USB 3-as pendrivot (EMTEC) sokkal gyorsabban felismert és kezelt, mint egy 2-est (SONY). Mintha fel lenne készítve az újabb USB-kre. Nem mért, szubjektív vélemény.
-
mipityu
tag
válasz
Osynho #20065 üzenetére
Tedd fel az aggro0626 B verzióját. Ne lepődj meg, amint belépsz a recoverybe elindul a telepítés és a végén újraindul. Ez visszateszi azt a recovery-t, ami a stock 0626-nak kell és ezután már fel fog települni.
-
Davebowman
senior tag
válasz
nightshadow #20022 üzenetére
Vettem egy ilyen kis gépet 25k-ért, teljesen megérte. DSP DREAM 7, ami hiányzik az a bluetooth, de remélem találok hozzá OTA-s usb-s bt dongle-t, vagy adaptert, bármit. Akkor egy okosteló mellé(DEFY) tökéletesen ajánlható! Apropó valaki tud ilyen OTA-s bt-t?
-
tvamos
nagyúr
-
buek1967
tag
Pár hozzászólással korábban linkelt video sample-t (Sok fehér madár repül) A MM-s 916dcc viszi gyári lejátszóval. Viszont Full HD-s 60 fps-es mp4-t már nem bírta. Lejátszás elindult, de kevés volt az erő. A 808dcc érdekes módon nem látta ugyanazon sd kártya kép- és videófilejait. Fura.
-
Fateys
tag
Wayteq xTAB-80 tokja vajon mennyire lehet gáz myaudio 8 DCC-hez?
Most méregettem:
A wayteq 3mm hosszabb,ami nem gond. Viszont szélesebb 1,5 cm-el. Magyarul fektetett helyzetbe 1,5cm-et lecsúszna a myaudo a tokbaMondjuk a kamera miatt ez amúgy se árt.Vastagságuk kb ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest