Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
[link]
Fantasztikus... megtanulhattam volna, hogy első szériából sosem rendelünk
Mindegy, vállalkozó kedvű vagyok. De azért nem próbálom ki, hogy megdöglik-e, inkább várok a következő firmware-re, addig nem is használom. Egyébként sem ért még be az országba. -
tvamos
nagyúr
válasz gyuszmó #20995 üzenetére
Legyen kapacitiv multi-touch. Szerintem a kijelzo is legyen legalabb 1024x600. kell egy rendesebb min. 1GHz prpceszor + 1GRAM, ha mem akarsz szivni.
Pl. az uj Concorde masina mar majdnem jo. Meg szoktak itt sok olcso tabot ajanlgatni...
Kinabl ott van az Ainol Elf II, ami szerintem jo vetel lehet. (Nekem nem volt gondoma Pandawillel.)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
gyuszmó
őstag
AKkor min. mennyi amit már meg lehet venni?
Milyen paramétert nézzek,ami a lényeg?
Miért lenne nyűg? Meg indoklod? Teljesen amatőr vagyok tab kérdésben .
köszi[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Érdemes ilyet venni :http://tablet-pc.arukereso.hu/manta/multimedia-easytab-mid04-p93755225/termek-leiras.html#properties
Sajna kevés a kp.m vagy jobb használtan ,márkát venni?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
kovaripeti
aktív tag
válasz kovaripeti #20990 üzenetére
Köszönöm, írtam neki. Nagyon bosszantó, hogy nem tud felmenni.
-
laszlohu
addikt
válasz ghostl #20978 üzenetére
Ez Eken - es kütyü a valóságban Mid fantázianévvel,
Sajnos csak a hivatalost találtam meg :
Elvileg a tied :
M009S , de abból is két féle van:
ami több érintést is tud(multitouch), meg ami csak egyérintéses(singletouch)A pontos típusszám nélkül tehetetlen vagyok.
Az 1.5.5 - ös verziószám nem az Android, hanem a Firmware verziószáma.
Sd kártyát valószínű, hogy Fat32 - re kell formázni :
Ki kell tömöríteni, sd kártyára rámásolni,
tablet kikapcsol
majd keszülékbe be az sd kártyát, majd készülék bekapcsol,
majd végrehajtja a frissítést,
kb. ennyi.[ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
válasz spiritex #20988 üzenetére
Hát sajnos nem jó. Google play eltelepül. Elindítom, felmegy az oldalra. Kikeresem a letölteni kivánt akármit, katt letöltés, akkor kijön az elfogadás, arra katt, és befagy, kiírja, hogy az alkalmazás leáll. Ezután már a google playba sem enged be. Passz. Elég bosszantó.
-
spiritex
veterán
válasz kovaripeti #20986 üzenetére
Próbáld meg akkor nem csak a Play adatait törölni, hanem utána a Letöltésvezérlő/kezelő (Download manager) adatait is.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Nara19
aktív tag
válasz kovaripeti #20986 üzenetére
Törlés után a gép újraindítása?
-
spiritex
veterán
válasz kovaripeti #20984 üzenetére
Az Alkalmazásoknál próbáld meg törölni a Play applikációba belépve az Adatokat.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz kovaripeti #20981 üzenetére
Talán az, hogy most már két Play van a gépen..
Mert vannak tabletek, ilyen a Navoné is, amin gyárilag fenn van a Play, és sok más gyári app, amik el vannak valamiért rejtve. Nem tudom ennél is ez-e a helyzet, de a Navon-nál pl. be kell lépni a Beállítások-ba, majd a Fejlesztői lehetőségekbe, és azon belül a Service Functions mellé pipát kell tenni, utána a gyári app-ok már meg fognak jelenni az applikációk között, ahonnan egyszerűen ki lehet őket húzni a kezdőképernyőre.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tjb007
nagyúr
válasz kovaripeti #20977 üzenetére
Parancsolj: [link]
-
Magnat
veterán
Sztem ez a felbontás elég nyűglődős tud lenni, mert sokat kell oldalra görgetni és a 2400-as akksi sem lesz gari a világbajnok üzemidőre, de ha a kintről rendelés nem játszik, akkor árban sztem eléggé ütős. Egyébként ami még elég közel áll hozzá árban (ha nem bukik meg a vámon), az ez, de ha dualcore cpu kell meg ips kijelző, akkor sajna még feljebb kell menni árban. Utóbbiakat azért mondom, mert ez már sokaknak elvárás, bár te nem említetted és végül is arra amire írtad h kell, nem is létszükség.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kovaripeti
aktív tag
Üdv. Vettem egy Maxell tabletet, android fut rajt, de a menüben nincs google play, csak valami SlideME market,ami elég gagyi. Honnét lehetne letölteni a playt? Sehol nem találom.
-
dota1
aktív tag
Sziasztok!
Villámkérdés: MyAudio Series 7 708R MediaMarkt-ban 19.990Ft
Megéri a kis gép? Vagy van jobb választás 30K alatt ár-érték arányban?
Páromnak kellene, PDF anyagokat nézni, e-mail és netezésre (facebook stb.)Ho jó vétel akkor szaladok is megvenni.
-
keszo
őstag
válasz Davebowman #20912 üzenetére
ezt a videót úgy próbáljam hogy simán a YT-ról indítsam?
Ha igen akkor az AT100 röccenés nélkül lejátsza full képernyőn, mind kettőt
[link]
[link]Attila
-
ghostl
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok.Van egy MID tablet 8650 tabletem amivel az a gond, hogy nem bootol be. A zöld robot a képernyőn és semmi további reakció.
Tud valaki nekem segíteni, hogy mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm és elnézést ha nem jó témában írok.
-
Kulinger
tag
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Szerintetek várható a következő hetekben valami új tablet a ~ 150 dolláros kategóriában amire érdemes várni? Vagy valami ami lenyomná a jelenleg kb. 150 dolláros tabletek árait? (N70, Ainol fire, stb.)
Túl régóta várakozok már a vásárlással és egyre türelmetlenebb vagyok, a forint meg csak gyengül folyamatosan...[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz hevizms #20956 üzenetére
A te eseted alapján talán nálam is lesz változás 1-2 napon belül
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tjb007
nagyúr
válasz Zsolaf #20955 üzenetére
Azért nem találsz hozzá semmit mert nincs is hozzá semmi.
Eredeti gyártmányát tekintve YeahPad (aztán lehet, hogy ezt is valaki más gyártja), pontos típusát meg nem mondom neked.
A root talán még megoldható a SuperOneClick -kel de a CWM recovery -t már most felejtsd is el.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz kissj83 #20952 üzenetére
En is ockodom az ilyen olcso cuccoktol. Netezesre a 800 x 480 nem tul jo, oda jo lenne az 1024 x valami. De valoban olcso...
(Nem tudom, hogy egyetlen kommunikacios eszkoznek a csaladommal bevallalnek-e egy ilyen keszuleket... de nekm van androidos telefonom, notebookom...)"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hevizms
addikt
Nekem 4 látszólag ugyanolyan beirás van.Én nyertem
2012.08.22 14:36 362028(CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.25 10:38 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 19:55 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.25 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.26 22:48 CNBJSA(CHINA) Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.03 02:23 Budapest 1005 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.09.03 02:25 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.09.03 12:53 Budapest 1005 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Amint látod nálam pld volt 1 hét mire az országba ért 08.26--09.03
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok! Vettem a pici lányomnak egy DPS Dream 7-et, de semmit nem találok hozzá se romot se leírást semmit, azt sem tudom hogy kell recovery-t előhozni, 2 éve androidozom, de ez kifogott rajtam, kellene clockwork legalább meg root, ha valaki segítene megköszönném. különben nem rossz a kis gép...
De látom kelzsoca itt is feltünsz, ennek örülök
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz devast #20949 üzenetére
Köszönöm a posta nyomkövető tippet, erre nem is gondoltam
Amúgy érdekes, mert ezt dobta keresés eredményként:
Mintha 3x küldték volna el
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Külföldön dolgozó ismerősöm akar tabletet, vagy kisebb notebookot venni. Elsődleges szempont az ár lenne, ezért kacsingat a tabletek felé. Felhasználási terület: MSN, Skyp, kapcsolattartás a családjával, netezés és filmet is tudjon rajta nézni.
Tőlem kértek segítséget, de én semmit nem értek ezekehez a táblagépekhez.
Tudnátok ajánlani valami olcsó készüléket ami megfelel ezeknek a kritéiumokna? Van valami „bestbuy” készülék mostanság, amit ajánlotok?Itt egy amit néztek:
[link]
Én óckodom az ilyen olcsó cuccoktól, de érdekelne, ti mit mondotok erre. Menniyt érdemes költeni rá, ilyen célú felhasználás mellett?[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz tjb007 #20947 üzenetére
Raadasul, amiota itt van a Tegra 3, azota ne, is olyan nagy frankosag a SGT 7.7, hogy megerje a rengeteg penzt!
Apropo... Nexus 7. Magyar orszagon hogyan lesz elerheto? (Nem szeptember 1-re igertek?)(#20948) rizso
En 2 nappal a rendeles utan lattam a nyomonkovetest. (Masnapnadtak fel, szerintwm peldas gyorsan.) A magyar posta nyomonkovetese is meg volt 4-5 nap utan. Ket het utan erkezett meg. Hetfon adtak fel, kovetkezo penteken megkaptam.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Srácok!
Akik rendeltek már pandawillről ingyen postával, azoknak mennyi idő kellett, mire kézhez kapta a rendelését?
16-án adtam le a rendelést, 17-én kaptam egy tracking numberes mailt, amivel először 20-án dobott eredményt a "nyomkövető", és 08.27 óta "departure from outward office of exchange" az állapota. Innen még mennyi idő, illetve milyen állapotváltozások lesznek?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tjb007
nagyúr
válasz titanium011 #20941 üzenetére
Léteznek ilyen jegyzetelős alkalmazások (pl. Everrnote), csak körül kell nézni a Play Store -ban.
-
titanium011
tag
válasz titanium011 #20938 üzenetére
Jah és még egy kérdés.
Lehet kapni neten különböző érintőképernyőkhöz használható cerkát, nos a kérdés az lenne hogy van e olyan applikáció a a samsung tabhoz amit megnyitva kézírással a cerkát használva lehet jegyzetelni, uram bocsá (luxus fel is ismeri a kézírást és digitalizálja)
Tudom a note 10,1 ezt megcsinálja, de dupla ennyibe kerül is .
köszi a választ előre is
Üdvözlettel: Titanium
-
tjb007
nagyúr
Előbbi hardveresen erősebb utóbbi viszont frissebb, így esélyesebb, hogy megkapja a Jelly Bean -t (míg előbbi nem valószínű).
7 colos új modellek nem igazán lesznek már idén, az IFA -n sem volt nagyon 7 colos tábla meg most inkább a Windows 8 -on lesz a hangsúly. Amire még érdemes lenne várni az az Acer A110 de, hogy mikor jön vagy, hogy jön e egyáltalán idén (na meg mennyiért) azt még nem lehet tudni.
iPad mini kérdést passzolom, egyelőre még csak a pletyka terjed de ez általában így szokott lenni. Talán az iPhone 5 bemutatásakor (ami jövő héten lesz) elhint valami morzsát az Apple róla.(#20938) titanium011
Ugyanazt tudom írni neked is mint Tbor -nak.
El kell döntened, hogy mi a fontosabb, az erősebb hardver vagy a jövőbeni frissítés lehetősége.(#20939) atike
Én csak a Slatedroid -on lévő tablet keresőt ismerem de az elég szegényes: [link]
-
atike
nagyúr
válasz tjb007 #20936 üzenetére
Azért címzem hozzád a kérdést, mert úgy látom, hogy te tudod a legvalószínűbben meg is válaszolni... Szóval létezik olyan weboldal tableteknek, mint amilyen a telefonoknak a gsmarena.com? Én korábban keresgetve nem nagyon találtam.... Nagyon sokrétű szűrés, keresés van benne, naprakész és van benne készülék-összehasonlítás is.... Szóval van valami hasonló...?
-
titanium011
tag
Sziasztok!
Van egy olyan dilemmám, hogy nem tudok igazából két készülék közül választani bár elolvastam teszteket véleményeket stb... (egy árban is van mind2)
1.Samsung P3110 Galaxy Tab 2 7.0 WiFi 8GB tablet, Titanium Silver (Android) ez az újabb
2.Samsung P6210 Galaxy Tab 7.0 Plus WiFi 16GB tablet, fekete (Android) régebbiAz 1-esnek elvileg kisebb a tárhely de szinte minimális difivel ua mint az elődje a 2-es.
(A tesztben mintha az aksija lenne jobb mint a plus-nak)A 2-es hardverben erősebb ha jól emlékszem de gyengébb a szoftver, nagyobb a tárhely,viszont gyengébb az aksi.
Mind 2 nél vannak olyan dolgok ami kompromisszumot igényelnek,de kiváncsi lennék nektek mi a véleményetek melyik éri meg jobban.
köszi a választ
Üdvözlettel: Titanium
-
Tbor
tag
válasz tjb007 #20936 üzenetére
Köszönöm !
Szerinted melyik éri meg jobban ? Mintha a 7 plus erősebb lenne, a GT 2 visszalépés ? Érdemes lenne várnom 1-2 hónapot esetleg új modellek miatt ? Tudom, nem iPad topik, de abból szerinted reális a 7" októberben ?
Tudom, nem láthatsz a jövőbe, csak a véleményed érdekelne.
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Létezik jó minőségű 7-8"-os tablet, amelyiken van BT, GPS, HDMI kimenet, a kijelzője jó minőségű és a hardver a mai szinten fejlett játékokkal is elbír ? Vagy várható valami a közeljövőben ezeknek megfelelően ?
Magyarországi beszerzéssel érdekelne.Köszönöm:
Tbor -
Magnat
veterán
válasz szabi__memo #20932 üzenetére
Széltében és hosszában is a duplája, sztem ez zavarta meg... Összeségében pontosan a négyszerese.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Davebowman #20926 üzenetére
Hogy jön ki a kb dupla? A 4k az 4 x 1080p
-
twine
veterán
A honlaprol letoltottem a "4k 2560p" trailert(552mb)...az próbának jó? Tegra3-al szalad vigan...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Az Aurora II siman viszi. De ez piskota a multkor tjb altal belinkelthez kepest.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Davebowman #20917 üzenetére
Ezzel át lehet mozgatni, de így is marad valamennyi. Remélhetőleg jön valaki profi, aki elmondja, hogy lehet teljesen.
Tesztelés céljából nézd meg ezt a felvételt. 1080p50.
spiritex köszi, nagyon jó ez a ES File Explorer.
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Milyen felbontás az eredeti?
A DU meter szerint teljesen lezabálja a kábeles netemet
jó tudom nem csak a neten múlik hanem a procin is
teljes képernyő módban akad, hang van kép nincs lol, nem veszem teljes képernyőre akor viszi de látszódik hogy akad a kép hang is akad, mikor hogy jön össze
Mínőségi hang is van?
kicsit off:
Anno nagyon szerettem a cd-da extractort, hogy ez micsoda? 1 olyan program amivel az audio cd-t lehet mp3-ba fel konvertálni és rámásolni a számítógépre, nagy mániám volt a 320 bitsűrűségű zene mert elég jó minőségű viszont elég sok helyet foglal el......
Emlékszem Anno vettem is fel netes rádióbol zenét, az asztali gépem le is játszotta, ám a kis mp3 lejátszom (fekete színű) nem szerette a kis bit sűrűségű zenét, aszem az alap a 128-as, még ennél is kisebb volt annak a zenének a bitsűrűsége
Sajnos ez a kis mp3 lejátszó tönkre ment kár érte béke poraira,) valahol még megvan de aszem már nem jó
Comodó új távlatok...........
-
tm5
tag
válasz Bagira01 #20911 üzenetére
Mi egy bő hete nyúzunk egy 908A-t a családdal. Még 45k-ért vettük.
Nem tudom hogy hány kiló az Ipad, de nekem elég ennek is a súlya
Eddig minden rendben van vele sokat interneteztünk, meg játszunk rajta néhány egyszerűbb játékot. A Wattpad-dal letöltöttem egy csomó könyvet, tök jól olvasható. IPS rulez, nagyon jó képe van. Ha itthon vagyunk valaki mindig nyúzza, de eddig nem volt vele gond. Nem mértem pontosan de elég sokat bír az akksija, tán 2x volt töltve amióta megvan. -
hun_gery
aktív tag
i7, 8gb ram viszi szépen
Vanka: köszönöm, egyre inkább húzok felé
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
delbarta
senior tag
válasz Davebowman #20914 üzenetére
Gondoltam kipróbálom a P5110-esemen. Letöltöttem, felraktam a tabra és röccenés nélkül lejátssza a gép.
Szerk.: Hopp most nézem az 1080p-t szedtem le. Mindjárt megnézem a másikat is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Davebowman
senior tag
-
Vanka
tag
-
rizso
addikt
válasz Davebowman #20914 üzenetére
Várható volt...Talán még a laptopom sem vinné normálisan a 4k videót
-
Davebowman
senior tag
Na az MxPlayer kilép a BsPlayer elindította, de 1kép/sec... na jólvan megtartom
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
hun_gery
aktív tag
akkor kérdeznék:
rk3066-os n70, vagy a régi?
összeszerelés minőség? nyiszogás? recsegés?
hangja hangszórón? kevés/ok/jó/üvölt
képernyő színei, betekintési szögek?
érzékelés minősége?
rendszer sebessége?
-------
tőszavakban elég ám válaszolni, nem koptatnám el az ujjaidatitt vannak hozzá romok, ICS, JB egyaránt
(CM9=ICS, CM10=JB mármint az alapja persze)[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Davebowman
senior tag
válasz Sanzaa #20906 üzenetére
Igen A13! a és nem felhúzva 1200-ra viszi, hanem simán 1000-ren. Igaz kipucoltam a sok felesleges app-ot, így több memória maradt. Hoppá! Én a youtube-ról letöltött filmekre alapoztam, lehet egy MKV-t is illene tesztelni. 4k-s film na adok neki Ő lesz az áldozatom
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Ma voltam a Dunakeszi és a Budakalászi Auchanba egyikbe 59900Ft másikba 69900Ft
Más:
A Myaudio 908A milyen minőséget képvisel pld egy wayteq xtab 100is-hez képest? Mert ma fogdostam egyet és elég kis gyengének tűnt súlyban és olyan volt mint ha üres lenne(előtte ipad-et fogdostam) A kijelző és a rendszer viszont nagyon rendben volt[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Vanka
tag
Sziasztok !Tegnap megkaptam a Pandawillről az N70-emet .Kellemes szerkezet.Volt rajta Magyar nyelv is ,megy a Google Play, kb 7 órát ment 1 feltöltéssel.Ha valakinek van kérdése szívesen válaszolok.
-
ronson
őstag
válasz Davebowman #20905 üzenetére
Ezen mit csodálkozol?
Azért remélem egy másodpercig sem élsz abban a hitben, hogy a procija ilyen bika, hogy csak lazán kiszámolja.
Szerintem most már talán az összes aktuális soc-ban van hardveres videó dekódoló egység.
-
hdman
őstag
-
Sanzaa
senior tag
-
Davebowman
senior tag
Megint sztárolnám a DPS Dream 7-esemet. Szépen viszi a 1080p filmeket Kipróbálnám nagyobb felbontásúakkal is, van valahol 50-200Mb körüli rövid vagy demo film?
-
spiritex
veterán
válasz derrik #20903 üzenetére
Semmi különösre nincs szükség. Az ES File Explorer erre is jó. Az androidos készüléken az ES Lan Shares részében a +New/manual gomb megnyomásával fel kell venni a netbook IP címét, azonosítóját, jelszavát, vagy a +New/Scan-nel rákeresni, ha nem tudod fejből, belépni a netbook-on előzőleg megosztott könyvtár(ak)ba, és indítani a filmet. Rákérdez melyik programmal szeretnéd lejátszani, itt kiválasztod amit akarsz (pl. MX Player vagy esetleg gyári video lejátszó), és már indul is a film.
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
Tanácsot szeretnék kérni!
Van két androidos cucc, és egy netbook amit nem használok csak filmeket töltök le vele. Hogyan tudnám elegánsan hálózati tárolóként használni a netbookot, és az azon található filmeket az androidos készülékeken nézni?
Milyen app, illetve beállítások kellenek hozzá? -
kelzsoca
félisten
Egy másik topicba volt linkelve, de itt azért gyakrabban előfordul a kínából való rendelgetés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest