Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
Sosem értettem miért kell az embereknek 3 grammos modem. A modemnek ha van egy kis súlya az csak azt jelenti, hogy van benne anyag. Különben is ki az aki mindig a telefonkábeleket hajkurássza városszerte, hogy legyen netje?
Troll mode off, tudom mit jelent a 3g, de nem bírtam kihagyni
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
gyuszmó
őstag
Köszi Urak
Tudom,hogy jót akartok,csak konkrétumokat szerettem volna tudni
ConCorde tab ONE gondolkodtam,csak arra még kell gyűjteni,de elfogadom az érveket,én még csak pár napja bújom ezt a fórumot.
És még 1szer
Esetleg? DPS Dream 7 ?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Loituma69
őstag
válasz hamyka #21395 üzenetére
3g modem nincs nem adtak hozzá, media markt-ban vettem 69.900ft ott nem adnak modemet, nincs is rá szükségem soha nem használnám.Virus írtó minek? Ha te akarsz használj! Fülhallgatót adnak! Garancia 1 év. Net kérdés egyértelmű naná, hogy saját wifi lol!
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz gyuszmó #21391 üzenetére
Használtan, nem újonnan de mint írtam 30e forint alatt is kapsz már használható tabletet itthon.
"kifejted,hogy konkrétan miért nem jó,nem ajánlod?"
Először is köze nincs az ebook olvasókhoz azt leszámítva, hogy annak nevezik, másodszor meg ez egy lebutított tablet-korcs korlátolt szoftverrel.
Ha könyvet akarsz olvasni akkor vegyél ebook olvasót, ha tartalmat akarsz fogyasztani akkor meg tabletet de ezeket a zabigyerek megoldásokat került.
Hidd el, csak jót akarok neked.A kínait meg úgy értsd, hogy az ő fejükből pattant ki ez a csodálatos megoldás.
-
hamyka
senior tag
válasz Loituma69 #21392 üzenetére
Köszyke a videót én megnéztem
a hangja is jó szerintem de majd te megmondod
egész jó kis videót csináltál, ám aki ismer engem tudja hogy kukacos vagyok és kicsit szeretek kukacoskodni ( nah nem félre értendő)
amit én hiányolok a videóbol:
-Az ajándék 3 g modem bemutatása/ ill hogyan kell csatlakoztatni hozzá a 3 g modemet
- ill hogy lehet-e rá telenor hipernetet rendelni
- Hogyan és miképpen működik rajta a hipernet
- ill a program bemutatása hogy hogyan is számolja az adatmennyiséget
stb
nem vettél hozzá vezeték nélküli füllhallgatót?
és míg el nem felejtem:
Vírus írtó van-e rajta?
Nah, bocsánat a sok kérdésért de elkapott a hév
vigyázz rá nagyon
a másikra is kíváncsi vagyok ami 80 k+ áfa, amivel összehasonlítottam ezt a készüléket, ha valakinek még is lesz várok ám tesztet
nem lenne rossz ha mondjuk füllhallgatót is adnának hozzá
Ja, és hogy neteztél? van a közeledben wifi?
hány év garanciával vetted?
[ Szerkesztve ]
Comodó új távlatok...........
-
Chaser
legenda
válasz gyuszmó #21391 üzenetére
Én 25-ért adtam el nemrég xtab70-et fél év garral, gyári állapotban. Nézelődj aprókban.
laszlohu: Hát reméljük komolyan gondolják, nekem nem sürgős, ráér 4.1 után is megvenni. Hadd jöjjön minél több gyártó ebbe a szegmensbe is, hátha még árverseny is lesz.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Loituma69
őstag
Akit esetleg érdekel egy kis video Myaudio 1016 DCC tablet : [link]
Sebesség teszt, video,wifi, ebook, játék stb..... -
hun_gery
aktív tag
válasz Loituma69 #21377 üzenetére
itt: firmware szekció / instructions elvileg megvan minden, ami az rk3066 rootolásához kell
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Chaser
legenda
válasz laszlohu #21378 üzenetére
Igen ezt megtaláltam, csak véleményeket róla nem. Valszeg még annyira új Igazából nem lenne ellenfele a myaudionak, ott +8GB flash és usb 3G 5k felárért. Igazából ha minőségre jobb akkor megérheti, meg ott a 2 év gar. Hw-ük kb ugyanaz, akkujuk is egyforma. Majd ha lesznek tapasztalatok elválik mire jó. Wide-ból ott a 1016dc myaudio 75-ért 3 g stickkel. Az biztos, hogy ilyen árkategóriában már csak itthon veszek gépet, és esélyes hogy 7" kicsi lesz, szóval figyelgetem őket.
-
krain
tag
myaudioból ez vagy egy htc flyer?
-
laszlohu
addikt
Ha össze akarjuk hasonlítani a kettőt alapsáv szerint :
Wayteq xtab-50 5" (30000 Ft körül)
Alapsáv verziója : 2.0
Concorde tab one 7" (24000 Ft körül ) :
Alapsáv verziója : 1.5
2 hibáról olvastam, de lehet, hogy kamu :
Skype probléma : amit elvileg a Jelly Bean javít.A wifi bontja a kapcsolatot, ha a képernyő kikapcsol,
a fenti tesztben olvastam,
( ez ugyanúgy igaz volt a ZTE Blade - re is a kezdetekben) -
tjb007
nagyúr
válasz gyuszmó #21381 üzenetére
Igen, nagy hülyeség lenne.
Ennyi erőből már vehetsz tabletet is mert ez gyakorlatilag semmire sem jó. Ez egy kínai korcs amit ebook olvasóként próbálnak rásózni a gyanútlan vásárolókra.
Inkább vegyél egy a ConCorde tab ONE -t újonnan vagy használtan (de még garanciával) egy WayteQ xTAB-70 -et (de még az a most akciós MyAudio 708R is jobb választás lenne), mindegyik százszor jobb választás lenne mint ezt a valami.[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Lenne egy kérdésem nagy hülyeség :MyAudio MediaBook eBook olvasót venni inkább mint tabot?
Nekem annyira a net nem hiányzik,otthon van melóban van ,a közlekedési eszközökön ahol esetleg jó lenne,ott a tabon is macerás a net.
Be jön egy kis lovém amire egy ebook cucc épp beleférne.A wifin kívül,még mit bukok a ebookkal a tabbal szemben?
Esetleg mi az előnye a booknak ha a net. nem játszik?
Hasonló dolgokra,média élvezetre jó ez is nem ? Nekem most ez a 10 rugós különbség is számít.
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
Davebowman
senior tag
Kérdés! Ha a defy telefonomon wifi ap-t állítok be és csatlakozok a tabommal, akkor miért nem látja egymást a 2 rendszer? Az asphalt 7-tel szeretnénk multizni, de csak wifi routerrel megy tetheringel nem. Hogy lehetne megoldani ezt?
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
spiritex
veterán
Akkor íme a wayteq 70w este kikapcsolom, reggel bekapcsolom tesztje:
22%-on volt az akksi amikor tegnap este, pontban 6 órakor kikapcsoltam a gépet, és most az előbb kapcsoltam be reggel 7 órakor, a töltés pedig 21%-on volt, tehát 1%-ot esett az éjszaka folyamán.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
x.pet
tag
Sziasztok!
2 napja jött meg a YuanDao N90 DualCore II tabletem. Pandawill-től 1 hét alatt volt itt Singposttal. A vételáron kívül más költség nem volt. Eddig egyedül a Youtube-os HD lejátszás problémával találkoztam, de ez nem csak ennél a típusnál van.
Egyenlőre jó nekem a 4.0.4,amivel jött, de van rá 4.1 is. Még nem sokat használtam, nincs rootolva sem, de lehet. CVM (még) nincs rá. A legtöbbet a slatedroid fórumon lehet róla olvasni. Ha valakinek van kérdése megpróbálok válaszolni, de még nincs sok tapasztalat. -
tvamos
nagyúr
válasz Crytek #21371 üzenetére
A csutkas nokia meg azt mutatta meg, hogy az emblema mogott mas is van. Jo hardware, piszkos jol optimalizalt OS, es persze a marketing... Lehet ezzel vitazni, csak minek. Minden csak megkozelites kerdese. Van, aki frankosagbol veszi, hogy megmutassa, futja ra, van aki azert, mert gondtalanul akar tartalmakat fogyasztani, vagy tudomisen miert. En meg azert nem, mert egyenlore sajnalok ra annyit. Az jo, ha vannak elveid, ragaszkodj hozzajuk. Varom a kovetkezo torteneted!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Osynho
addikt
válasz Crytek #21371 üzenetére
"Cube megmutatta hogy 53ezerből is egy jó gépet lehetne legyártani csak hát sajnos a full bovli ócska szar cuccok kerültek bele hentes kezek által."
Ha nem full ócska szar cuccok kerülnének bele és nem hentesek lapátolnák össze, akkor talán nem 53 ezer lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz tvamos #21363 üzenetére
Gépen kívül nem költök másra ,tehát sítúra ,nyaralás stb ilyenek nálam nem léteznek!
Elvből nem veszek apple cuccokat én ha veszek valamit nem egy logoért akarok fizetni.
Cube megmutatta hogy 53ezerből is egy jó gépet lehetne legyártani csak hát sajnos a full bovli ócska szar cuccok kerültek bele hentes kezek által.
Olyan emberről nem is halottam (talán Chuck norrisnak van 1 db ) akinek nincs valamilyen hibája a cube-al.
- Gyenge hangszóró (ezt a füles megoldja)
- Wifi vevő oltári gyenge egy pár perces youtube videó nem lehet végignézni mert állandóan megáll és tölt.
- Bevilágítási hibák
- Halott pixelek
- Nálam az otg kábelt csak félig tudtam berakni és néha kiesett
- USB-ről másolás sem teljesen 100%-os mert sokszor megszakad az átvitel.Next PC Upgrade: 2022
-
Heromark17
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos abszolút ismeretlen számomra a tabletek világa, azonban mostanában jött el az idő, hogy elgondolkoztam a vásárláson. Mivel eddig akár laptopról, akár mobilról volt szó, a prohardveren csak jó ötleteket kaptam, gondoltam megkímélem magam a "végeláthatatlan szakirodalom" elolvasásától, és írok ide.
Ami fontos lenne nekem a tabletnál, hogy netezésre, ebook olvasásra, és esetlegesen 720p/1080p videó lejátszására alkalmas legyen. A keret az ami igazából közbe szólhat, nagyon max. 30e Ft-om van rá. Nem tudom, ennyiért lehet-e ilyen készüléket kapni. Ami fontos, hogy bármiből hajlandó vagyok "engedni", a megbízhatóság és az ár javára.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm, és ha bármi butaságot írtam volna (ergo ilyen árért az amit akarok elképzelhetetlenül nagy böszmeség) akkor elnézést kérek
Üdv,
Márk -
Chaser
legenda
válasz kelzsoca #21362 üzenetére
Jobb lenne fordítva, ha az alkatrészt adnák ingyen én meg beszerelném Annyira nem bízok ezekben a csodákban hogy 2 év gar nélkül mernék venni ilyen összegben. Pedig összességében megéri tudását és árát nézve, akkuja is szép nagy. De a 10.1-es nagyobb felbontással is alig drágább, csak adnának rá normál 2 év gart.
-
Tim82
félisten
válasz JoceeHunt #21361 üzenetére
Szerintem azért szinte bármelyik 3G-s Android-os tablet alkalmas arra, amire neked kellene. Az iPad 3 kicsit overkillnek tűnik nekem - persze nem tudom, mire használnád még a munka mellett.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Crytek #21358 üzenetére
Es ugye jon telen a teleles... situra... ilyesmi...
Miert nem veszel mar inkabb egy iPad 3 -at?(#21357) z0d1AK
Mar azt hittem, nem arulod el!..(#21361) JoceeHunt
Ez egy abszolut jo dontes szerintem.
Ezt olvastad mar?
logout.hu/tema/re_ipad-et_vagy_android-os_tablagepet/friss.html[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
JoceeHunt
őstag
Köszi, pont terveztem cserélni a HP M1212mfp cserét egy M1217 nfw-re. Azt hiszem csere lesz.
(#21346) keszo:
Köszi, utánanézek, azt hiszem beruházok akkor ebbe az Ipad 3-ba, más alternatívákat nem mondott senki[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Chaser
legenda
válasz z0d1AK #21357 üzenetére
De a myaudioban 16GB flash van ha jól rémlik + ugye a 3G stick, szóval ezt nézve nem drágább. Azt jó lenne még tudni ténylegesen hogy van a 2 év gar. 1 év alap + 1 év szerviz lenne myaudionál? Kerestem a modecom tabról infokat de nem sokat találtam, eddigi cuccaiktól nem voltam elájulva.
-
energy4ever
addikt
Mivel 20.000ftra le volt árazva, így vásároltam egy MyAudio Tablet Series 7 708R-t.
Kérdéseim:
Cm-t, lehet rárakni? Rootolni lehet? Usb-s bill jó hozzá?(egérrel működött) -
engine88
aktív tag
Mit adnak Tab 2-höz gyárilag?
Töltőt csak?
-
csibe1
addikt
Ezt linkelte valaki itt a topikban.
Újabb Concorde Tab One teszt-bemutató
Más:
Nézegetem a tableteket,és valami hasonló megfelelne amire nekem kell:
ebook - email - Ph olvasás.
A MyAudio708-at inkább kihagyom,mert nem sok jót olvastam róla,ez elég korrektnek tűnik ennyiért,és van rendes támogatása.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Shoo
senior tag
-
tjb007
nagyúr
Én speciel az OfficeSuite -ot szoktam használni (telefonon és tableten is) meg néha napján a Google Docs -ot de kinek a pap........
Próbálj ki többet, így azért könnyebb egynél megállapodni.[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Atyaég.
Sopron city :)
-
hamyka
senior tag
válasz csibor #21047 üzenetére
Ha tényleg Myaudió temékről van szó akkor az csak jó lehet, a többiek azt mondták rá hogy okés a cucc
Jó lenne ha jól lenyomnák az árát (mivel szegénység van) és ha esetleg ki tudnám probálni a mobilnetet az nagyon jó lenne és ha műkődik (mértne működne a 3g itt) a mobilnet akkor vennék 1 ilyen kütyüt.....
Erre a kérdésemre nem kaptam választ:
Ha valami megdöglik a tabletban akkor dobhatom ki az egész készüléket? mennyi az esélye hogy elromlik??
Ill valaki írjon már a mobilnetről bővebben, ill hogy mennyire ingadozó a sebessége? a fórumon olvastam róla és háát nem igazán ajánjátok a mobilnetet,
vagy a mobilnet meg a tablet 1 nagy baromság és felejtsem el, és maradjak az asztali pc-nél és a jó öreg vezetékes netnél? várom a szavazatokat
-
weinmaker
őstag
válasz z0d1AK #21327 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk. Nálam is max 50-ig ér, mer ennél drágábban már itthon is lehet venni normális gépet, izgalmak nélkül. Bár lehet, hogy egyesek pont az izgalom miatt veszik
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
-
Chaser
legenda
válasz hamyka #21321 üzenetére
IPS vs TN. Van még kérdés ezzel kapcsolatban?
-
hamyka
senior tag
válasz Crytek #21319 üzenetére
Szió!!
Kicsit probáltam utánna kutakodni a neten ezután a SmartQ T30-as tablet után,
egyik oldalon azt írják hogy 2 gb rammal ez ha jól tudom a memoría, még nem rendelhető csak előrendelhető, és amennyiért írod Crytek arra bizony még rámegy az áfa is, az lesz 100 ezer ft is
Ips minőségü kijelzővel ha jól olvastam, ez állítólag jobb minőségű mint a TN (Bár a TN-t se tudom hogy miből van és hogy miért rossz minőségű nem értem, ill nem olyan élénkek rajtak a színek a Tn-n, gondolom én hogy ezért tartsák rosszabbnak mint az Ips vagy a MVA)
Ezt írják róla:
A SmartQ igazi csúcsragadozó a kínai modellek között ezekkel a specifikációkkal. A kijelzője 10,1″-os, IPS paneles és HD felbontású, 1280×800 képponttal. A készülék 7500 mAh-s akkumulátort kapott, kamera elől (2 Mpixel) és hátul (5 Mpixes) is van, került bele Bluetooth, a 3G viszont kimaradt, ezt külső 3G adapterrel lehet esetleg pótolni.
A készülék külsőre előről és oldalról talán a Galaxy Tab 10.1-re hasonlít legjobban, bár azért némi módosítás a fizikai paramétereken nem ártott volna, hiszen 11,5 mm vastagságával elég tömzsi a csúcskategória kínálatában és a 730 grammos súly is óriásinak számít még ekkora tabletek között is.
A SmartQ T30 már gyárilag Android 4.1 Jelly Beannel érkezik, jelenleg még nem elérhető, csak előrendelhető egyes kínai oldalakon, a szállítást augusztus 20.-tól ígérik. Az ára 370 dollár, azaz nagyjából 83 ezer forint, persze erre rájön még az ÁFA is, így már nem annyira olcsó, figyelembe véve, hogy a garancia is csak a világ túloldalán érvényesíthető. Mindenesetre jó látni, hogy már a kicsit is törnek fel, mint a talajvíz és egyre korábban, egyre komolyabb hardvert kínálnak a nagy gyártók árainál jóval olcsóbban.
Technikai specifikációk - A Tablet PC Series10 1016DCC
Processzor:
Rockchip RK3066 2x 1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Rendszermemória:
1GB DDR3
Operációs rendszer:
Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek:
Kártya bővítő hely:
MicroSD
Audio formátum:
MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum:
MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264, MKV
Firmware:
Frissíthető
Áram ellátás:
Akkumulátor (7200 mAh)
Kijelző:
10” IPS Wide Kapacitív Multitouch
Kijelző felbontás:
1280x768
Audio kimenet:
3.5mm earphone Jack
Funkciók:
Wifi, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület:
USB 2.0, HDMINah így már össze lehet hasonlítani
Remélem segítettem
Az én véleményem:
Nem tűnik rossznak, de egyenlőre a garancia csak a világ másik részén érvényesíthető és ez nekem mondjuk probléma
Én ezzel hasonlítotam az össze: ( az álltalatok is jónak mondott):
MyAudio Tablet Series10 1016DCCIgaz ebben csak 1 giga ram van,
-
Crytek
nagyúr
Van valakinek vagy esetleg ismerősnek SmartQ T30-as tabletje?
Arra lennék kíváncsi hogy a gép megéri-e a 80ezer ft-ot?
Next PC Upgrade: 2022
-
krain
tag
sziasztok, szemezek egy wayteq xtab-70-essel. érdemes-e, és ha igen, milyen irodai alkalmazást lehetne rá tenni? szerkeszthetős kéne, köszi
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Nem felejtettem el a wayteq 70w akksi tesztjét, csak egyszerűen most jutottam el 37%-ig, úgyhogy estére, amikorra remélhetőleg elérem a 20%-ot ki fogom kapcsolni, reggel meg be, és megírom mi a fejlemény.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
tjb007
nagyúr
Attól függ, hogy mire lenne leginkább használva de én ebben az árkategóriában a WayteQ xTAB-70w -t ajánlanám a nagyobb kijelzőfelbontás miatt.
Maxell -t meg semmiképp se vegyél, többen is megszívatták már magukat vele.
(#21308) hbala
Ennyit megér, azokra amiket írtál elég is.
"Valami office van hozzá ingyen?"
[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
Tescoba láttam maxell tabokat azok milyenek minőségre?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
Bass
addikt
Sziasztok
Asszonynt szeretném meglepni egy tablettel kb 40eft-ot szánnék rá,melyik gyártó a megbízhatóbb? Olvasgattam de igazán egyértelmű választ nem kaptam."The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Most már valaki adjon valamilyen tanácsot ha lehet. Tegnap este 20-órakkor kapcsoltam ki teljesen a tabot úgy hogy 100%-ra lett feltöltve az aksi. Most kapcsoltam be 14.30-kor és 84%-ra merült le. Ismétlem teljesen ki volt kapcsolva ! Hogy tudott 18,5-óra alatt 16%-ot merülni ? Szerviz vagy nem szerviz ? " Huawei MediaPad S7 " és nincs két hónapos a készülék ! Garancia 2-év. Gyári visszaállítás megvolt ! Tegyem újra az ICS.-t ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-book olvasók
- SSD kibeszélő
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest