- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
válasz
Lucas Kane #21684 üzenetére
Esetleg néz itt utána, mert egyszer már volt ilyesmiről szó: adott készülék nem kezelte rendesen a bil.tokot, viszont egy másik gyártóéval tökéletesen működött.
-
Chaser
legenda
válasz
afgk2012 #21695 üzenetére
Ha ezt valaki hivatalosan csinálja úgy kb 60-ért kéne adnia hogy legyen rajta 1-2k huf nyeresége, tehát reális 65-70-ért, inkább utóbbi.
Megveszi 40k , rámegy áfa legalább 50-52k, megveszed megint rámegy áfa, 60-62k, haszna még nem is volt rajta. Üzletet is fenn kell tartani, TB-t is fizetni kell, stbstbstb. Lehet inkább 75k lenne a vége vagy több.szerk: De ha itthon árulnák 75-ért üzletből 1 év garral, csak azt kapná mekkora köcsög, kinnről majdnem feleannyi. Na ezért nem lesz itt ilyen ebben a formájában.
-
afgk2012
tag
Sajnos ezt nem leht nálunk kapni, de nem is ez a kérdésem. Lehet, hogy nem is tudjátok megválaszolni, de engem akkor is nagyon érdekelne, hogy kb bruttó mennyibe kerülne ez 1 éves belföldi garanciával idehaza, hogy lenne forgalmazója?
-
Sanzaa
senior tag
MK802 & Skype írás a CC mester pennájából
pdaplus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=7274&Itemid=1 -
válasz
Daniel Alves #21676 üzenetére
Én bizakodok benne, hogy ma este, de sokan úgy vélik egy külön event tárgya lesz...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tapos hubbal megy?
(#21682) Chaser válasza gyuszmó (#21681) üzenetére
+1
Szerintem is keresgelj ilyesmit a hasznalt piacon a megjelolt arban.
Esetleg valami hasznal kinai is jo lehet. Minden keppen probald ki elotte. -
didros
senior tag
válasz
Végső esetben megpróbálnám egy másik firmware-el...
-
Lucas Kane
tag
Nincs ötletetek a billentyűzet problémámra?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Daniel Alves #21676 üzenetére
Amikor az Apple bejelenti
Mivel ma az új iPhone meg iPod lesz terítéken ezért nem hiszem, hogy lesz bármi bejelentés ezzel kapcsolatosan. Úgy gondlom, hogy valamikor vagy a hálaadás vagy a karácsonyi szezon előtt jelentik be már ha idén bejelentik egyáltalán. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Innen ismertek,tudnátok ajánlani Tabot. http://tablet-pc.arukereso.hu/f:ar=1/
Sajna nagyon kevés kp.van és 18-20 alatt kellene néznem de nem akarok nagyon szart .
köszi
-
Chaser
legenda
válasz
Daniel Alves #21674 üzenetére
10-esben a myaudio 1016dc-nél sztem nincs jobb ár/érték arányú gép. 70k-ért elég korrekt dolgot kapsz. Gyerekbetegsége 1-2 van, de atz megvan a 130k-s transformernél is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
spiritex #21638 üzenetére
En nem lattam meg nem kompatibilis billentyuzetet. Nekem, ellentetben a mauszokkal, azok szoknak mukodni.
(#21649) hdman
Hat ez mondjuk igaz lehet.
Munkatarsamnak mutttam az Aurora II-t... azt mondta, klagfa gep, de neki nem hobbija a ROM-olgatas, meg a rootolgatas. De egyebkent tetszik neki.
(Mondjiuknaz is igaz, hogy amikor a kezebem volt eldobta a wifi-t, es nem is vopt hajlando csatlakozni, aig ujra nem inditottam.) Ellenben csoringer foiskolasok ott is vannak. (Meg persze bevandorlok...)(#21671) ronson
Itt (Sved orszag) is marha draga, pedig ezek nem matyi kiralyok... s fogyasztanak is rendesen.(#21675) devast
Minap en is coltam anyammal vasarolni "olcsot". Telerakta vele az Astra csomagtartojat. Kerek szemmel kerdeztem az ocsem, hogy ezt a sok olcso sz@rt (9 forintos zsomle 1-et foizet 2-ot kap akcioban, de vagy 100) mid megeszitek? De megnyugtatott, hogy a felet kidobjak. Igy lehet ez az olcso muszaki cikkekkel is. Es eet nem vasarolok a play-en sem. Meg azert, mert mi van, ha megveszem, es nem megy az en keszulekemen? Az mar aztan az ideg!.. -
Daniel Alves
őstag
iPad mini mikor kerül nyilvánosság elé?
-
devast
addikt
válasz
ronson #21673 üzenetére
Hát az tény, hogy rajtunk nagy haszna nincs.
totál off: faterral pont azon vitatkoztunk pár napja, hogy mikor boltba megyek én pl nem nézem meg mennyibe kerül a zsemle, bevágom zacskóba amennyi kell azt csá. Ő meg néz kidülledt szemekkel, hogy mindig megnézi, hogy drága vagy olcsó... Mondtam, hogy nekem mindegy hogy 9 vagy 19ft darabja, nem leszek büszke magamra ha "olcsóért" veszem, ill nem húzom a számat ha "drágán". Itt tart a mai idősebb generáció... -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Jelenleg mi a best buy tablet ami ár/érték arányban a legjobb?!
Nagyon szemezgetek ezzel a MyAudio Series 10-es tabbal.
Esetleg más alternatíva? -
ronson
őstag
válasz
Crytek #21670 üzenetére
Azt el kell fogadni, hogy a google, csak a tehetősebb országokba adja kedvezményesesen, ahol nagy google play forgalmat realizálhat, illetve az egyéb fizetős szolgáltatásai is elérhetők.
Ne számítsunk rá, hogy a hazai warez matyiknak olcsó lesz.
Az biztos, hogy az itt jelenlévők se nagyon vettek még semmit a playen, max az Asphalt 7-et 1 dodóért.
Tehát ott azért ilyen olcsó, hogy fogyassz vele!
-
csibe1
addikt
válasz
z0d1AK #21663 üzenetére
Ennél a tesztnél volt egy hsz-ben,és a Concorde One hivatalos fórumában is írták valamelyik oldalon,és azt, hogy megoldották,de azt nem hogyan sikerült és melyik alkalmazásokkal volt gond.
-
haris
őstag
válasz
Davebowman #21666 üzenetére
www.amazon.de
Ja nem jó, ott még nem lehet kapni asszem... -
Davebowman
senior tag
Tud valaki megbízható német webshopot, ahol lehet kapni nexus 7-et? Jó lenne 8Gb de jó a 16 is. Nagyon köszönöm!
-
haris
őstag
válasz
gyuszmó #21662 üzenetére
"...szerintetek érdemes Webshopban vásárolni ? Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban ?"
Ezt konkrétan hogy érted? Szerintem akik itt fórumozunk, elég gyakran vásárolunk "webshopban". Persze nem ész nélkül, mindenféle jött-ment, olcsójános webshopban.
Mire vagy kíváncsi? Belföldi vagy külföldi shop? -
hun_gery
aktív tag
válasz
Tussky #21659 üzenetére
Ha kínai táblához kell UK webshop, akkor a futeko-t javaslom, bár ott csak ainol fire, meg elf 2 van
Egyébkén én a részemről inkább n70-et vennék (veszek is hamarosan), mint egy most megjelent ainolt (crystal), amiről még nem tudni, hogy igazából milyen minőségű az lcd, illetve a sokat szidott aurora2. Bár lehet, hogy vannak hibamentes aurora2-k is, bár a wifi gyengesége, a pattogó hangszóró általános gond.
aurora 2 topic -
Tussky
tag
Tudtok olyan webshopot mondani,ami EU-s és normális árakkal/szállítási költséggel dolgozik ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
koncsik #21651 üzenetére
Az amazon.com nem épp a legjobb példa mert hiába adja ki találatként nem kapod meg sehol sem az USA -ban, mindegyik találat valamelyik ázsiai webshop ajánlata.
Az amazon.co.uk már egy más helyzet mert ott akad egy-két találat ami valamelyik angol kereskedőre mutat akinek van raktárkészlete is. -
Lucas Kane
tag
Megérkezett a billentyűzetes tok a 808DCC-hez, kicsit feljebb kellett hajtanom az alsó tartókat, így néz ki:
Viszont, ha a billentyűzetet csatlakoztatom, a tab azonnal lefagy.
Az asztali gépem vígan megy vele, a tab-ra eddig bármilyen usb perifériát csatlakoztattam, működött rendesen. Nem értem.
Ötlet? -
Tussky
tag
válasz
hun_gery #21641 üzenetére
Igen,ez jó kérdés. Ezért is filózok azon,hogy lehet,hogy az Ainol Aurora 2 / Crystal vs Window N70 párosból inkább az Ainolt kéne erőltetni,mert arra jobb a support. Kérdés,hogy a Hyundai-nál mi lesz. A termék maga jó,az ár versenyképes,de kérdéses,hogy milyen támogatás lesz rá. Bár őszintén szólva az xTab70-emet a mai napig nem frissítettem ICS-re.
-
gyuszmó
őstag
Üdv
A Concorde fórumban felmerült egy probléma ami engem is érint nem sokára ezért megkérdezném itt is a kolléga felvetését :
"az alkalmazások gyakorlatilag telefonnak látják a tabot. A képernyőt persze teljes mértékben kihasználják, de inkább szétnyújtják, minthogy a tablet verziót ajánlanák fel."
Találkoztatok ilyen gonddal ?
köszi -
Loituma69
őstag
válasz
padi68 #21642 üzenetére
Jó vétel, ár teljesítmény győztes jelenleg a magyar piacon!
hdman
De gonosz vagy!keszo
A jól képzett kínai szoftveresek miatt van és a magas szinvonalú kínai minőségellenőrzés miatt és természetesen kishazánk csorisága miatt, hogy itt minden xart el lehed adni mert olcsó. Gondolj bele egy német vagy egy angol abban a pillanatban vágná a falhoz a kütyüt ha csak fele ennyi gond lenne vele! Itt meg elforumozgatunk a hibákon ez van, itt élünk!
-
hun_gery
aktív tag
-
Sanzaa
senior tag
Ennek az új Hyundai Hold X-nek egész pofás dizájnja van.
1024*600, 7" IPS, 1,6 Ghz RK3066, 4.1JB, 1GB Ram tőszavakban. -
Magnat
veterán
21617-ben is említettem, h neked 3g modemmel szereltet kell nézni, ha nem wifis helyen is akar külön eszköz nélkül netezni. Kell hozzá egy mobilnet előfizetés, ami lehet csak adatkártya (amit usb-s stickbe is szoktak tenni) vagy rendes hang alapú kártya mobilnettel, utóbbi esetben telefonálni is tud, ha a tabi támogatja (az újabb Androiddal szerelt verziók igen).
Ha jár külföldre és ott is akarja használni, akkor jobb egy független cucc, kint vesz bele egy feltöltős nettel felvértezett sim karcsit és mehet is. -
tjb007
nagyúr
"Az, hogy bárhol tudjon netezni / emailezni, az hogyan oldható meg?"
Mobilinternet előfizetéssel (igen, SIM kártyával), ezért is írtam azt az előbb, hogy a szolgáltatók kínálatában lenne érdemesebb szétnézni.
"Külföldön is tud netezni?"
Igen, tud de ha a hazai előfizetésével teszi akkor az már roaming.
-
Khelben
nagyúr
Nem, mert a tabokba nem ugyanazokat a kamerákat teszik. A Tab 7.7-ben is csak egy alap 3,2 mpixeles valami van, amihez képest még a 3 éves Galaxy S kamerája is egy álom.
(#21622) laszlohu: ez sem igaz, mert autofókuszos és led is van hozzá, ettől függetlenül alkalmatlan képkészítésre.
-
-
TCr
veterán
válasz
Oldman2 #21615 üzenetére
Nem tetszés, vagy nem-tetszés a lényeg, hanem az, hogy a leírt kritériumokat tudja, azzal a főnökömet 100%-ig ki tudja szolgálni.
Nem nézegeti ő a tablet piacot, hogy rövid időn belül rákattanjon másra.
Hogy kinek-milyen igényét mennyire tudom felmérni, azt kérlek bízd rám.Továbbra is várom a segítséget.
-
tjb007
nagyúr
A szolgáltatók kínálatában lenne érdemes szétnézni.
(#21613) agoka07
Ennyit találtam: [link]
Amúgy meg:
(#21616) CHIPman
WayteQ xPAD-70/xTAB-70i -n ilyen probléma nincs (amivel nem azt modnom, hogy nme fordulhat elő csak én még nem futottam bele ilyenbe), például a felsorolt három alkalmazás gond nélkül elérhető/felrakható a Play Áruház alkalmazáson keresztül.
-
Magnat
veterán
válasz
Oldman2 #21615 üzenetére
De akkor ezen az alapon telefont meg notebookot se vegyen senki?
Egyébként mivel másnak lesz a gép, illetve meglehet, h cégként akarja megvenni, a gari és a szla miatt sztem csak az itthoni beszerzés jöhet szóba. Továbbá mivel valszeg laikusnak lesz a gép és ha jól értem akkor 3g modem is kell bele, így már csak az ár meg a méret kérdéses, de én mondjuk vmelyik Galaxy Tabot v Asus csodát ajánlanám neki úgy, h előtte mindenképpen nézze meg/próbálja ki és hozzátenni, h ez egy elég gyorsan változó piac. Esetleg megváratnám vele egy neves gyártó Tegra 3-mal és 3g modemmel szerelt tabiját.
-
Én biztosan nem ajánlanék neki semmit.
Annyira pörög pillanatnyilag a Tablet piac, hogy akármilyen szuper modellt ajánl bárki, a főnöködnek biztosan a 2 héttel később megjelent fog tetszeni, a meglévő "hibáiért" pedig várhatóan Te leszel a "bűnös" mivel Te ajánlottad...
Én ezekre hivatkozva szépen visszadobnám neki a labdát. Ha ő nem ért hozzá, Te meg igen, az ő igényeit akkor sem tudod (jól) felmérni.
Garantált a csalódás.
-
agoka07
senior tag
Sziasztok.
Jobb topic híján ide jöttem. Adott egy Q-Ware Pro2 tablet, amire szeretnék valamiféle ROM-ot telepíteni, vagy egy Androidot frissíteni. Hol találok hozzá egy telepítő leírást vagy egy Rom listát? -
TCr
veterán
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt (többre sajnos nincs időm), de kiindulópontot nem találtam a következő dologra:
Főnöknőm megkért, hogy nézzek neki valami tablet-et.
Fontos kritériumok:- könnyen kezelhető legyen
- wifi
- bárhol lehessen vele netezni, email-ezni email klienssel (ott is, ahogy nincs wifi, de ez pontosan hogyan is működik? mobil sim?)
- a kamerája jó minőségű képeket csináljon- ha lehet, legyen benne GPS, ami közvetlenül a műholdhoz csatlakozik, vagyis ne "ketyegjen" az óra
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a segítséget! -
haris
őstag
válasz
Magnat #21602 üzenetére
Ő nem, csak az importőr
105000Huf, az mai 285Ft-os árral számolva kb 368-369€.
Na eddig hogy köpködtük a beharangozott árat, most meg örülnénk, ha 250€-ért kapható lenne
Amúgy Ausztriából ha megrendelném, akkor (368-250= ) 108€ -ért milyen szállítással hozathatnám ide?
- mindenféle törés, lopás, vízkár, fagykár ellen biztosítva lehetne...
- vagy limuzinnal, külön sofőrrel?
- esetleg arany dobozban? -
tjb007
nagyúr
válasz
zazahoho #21588 üzenetére
Fel kéne ismernie mivel a beépített 3G modemem kívül semmiben sem különbözik a kettő (meg már csak azért is mert a BT egy univerzális dolog).
Töltsd fel és ha úgysem lesz jó akkor hibás lesz.(#21596) JoceeHunt
Gyakorlatilag egy ki dobozba zárt tablet kijelző és akkumulátor nélkül.
Arra jó, hogy felokosítsd vele a tévékészülékedet ezzel megspórolva azt, hogy okostévét kelljen venned amiknek a többsége ennél butább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest