Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Kb. semennyire.
(#18871) gps76
Nem egészen így van.
Általánosságban el lehet mondani, hogy ez az előre rootoltság az Allwinner A10 -es tabokra/eszközökre érvényes és nem csak az ICS esetében.
Másnál is előfordulhat de nem jellemző, főleg nem azoknál amikben Amlogic SoC van.(#18873) molnarpeter
Gyakorlatilag nagy valószínűséggel nem fogja megoldani
(#18880) SLYM
Egyelőre csak ennyi ami már ezzel érkezik, persze mint írtam más is megkapja csak ki tudja, hogy mikor.
"mikor érkezik a cucc MO-ra?"
Ebben a formában, azaz PIPO néven soha.
[ Módosította: koxx ]
-
KAMELOT
titán
Ettől tartottam! Akkor még ilyenek nincsenek! Hát van most egy 11,3-as laptopja, de tablet ergonómia szempontjából jobb lenne.
Azért köszi szépen a segítséget!
Akkor ezek a tabletok mire vannak?? FB meg net meg fotónézegetésre? Mert ha csak arra akkor nem éri meg a pénzt.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
nightmare13
őstag
Egyrészt CHIPMan elmondta az egyik felét, vannak WIN7 táblák, de Atomosak, nem bírják sokáig, és nehezek alapjában. x86 procival jönnek majd még az alacsony fogyasztású, C-s AMD APU-val ellátott x86-os winfost futtató táblák.
Viszont hiába jön az ARM Win8, mivel azon nem futnak az x86 programok. Ha átfordítja valaki ARM alapúra, akkor lesznek, igen, de addig hiába vesz ARM alapú Win8 táblát...
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
tvamos
nagyúr
Ez nem feltetken van igy. Nekem is van tabletem.
Meg notebookom is.
Asztali meg nincs...
Mindenkinek valo, akinek van ra penze, es vagyik ra!(#19162 ) KAMELOT
Valoban, a leveleim olvasom el, neten logok, pdf-eket olvasok, tanulok, keszulok masnapra, vagy eppen aznapra, a vonaton.
Arra hasznalom, amire a telefon kicsi. Elovehetnem a notebookom... de az bazi nagy![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
hdman
őstag
Várjuk a tesztet
4 után itt fogok csüngeni, mert ez a tab is esélyes nálam
Igazad van, hogy felhivhatott volna a futár, főleg ha szám is volt megadva, viszont Ausztriában tök bevett szokás, hogy a postások a szomszédba, de van hogy más emeletre passzolják be a csomagot
Sőt van olyan lépcsőház, ahol egy öreg nénike az összes napi beérkező csomagot átveszi, és amikor a jóemberek hazaérnek, mindenki beugrik hozzá, váltanak pár szót, és felveszi a csomagot. Én is csak lestem elöször, de aztán megszoktam
Más világ, és ehhez más kultura is kell...
Sopron city :)
-
rocket
nagyúr
Erdekes van Magyar nyelv, a 808DCC-bol meg kihagytak.
MyAudio support feltunt ED-n, remeljuk mostmar tenyleg lesz valami erdemleges.
Erdemes lenne ide is csalogatni oket, van es lesz par tulajdonos."Tisztelt Hozzászólók!
Úgy döntöttünk, hogy mostantól jelen leszünk minden ilyen és ehhez hasonló fórumokon is, hogy a lehető leggyorsabban és legpontosabban válaszolni tudjunk minden kérdésre és megoldást találjunk az esetleges problémákra! Reméljük ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy supportunk még jobb legyen és eloszlassuk az ezzel kapcsolatos kételyeket!
Kérdezzetek tehát bármiről, de küldhettek e-mail-t az info@myaudioworld.hu -ra is!
Sátorhelyi Úrnak külön köszönjük a részletes és hasznos tesztinfo-kat! Az ilyen korrekt hozzáállás nekünk is nagy hasznunkra válik, hiszen akkor tudunk valamin a leghatásosabban és leggyorsabban javítani, ha a rajtunk kívül álló hibák is mihamarabb kiderülnek! A magyar nyelvű frissítés reményeink szerint 1-2 napon belül bárki számára elérhető lesz! "[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tjb007
nagyúr
Úgy látszik mégis van némi igazság abban amit az a kínai illető írt, persze ez még mindig nem bizonyít semmit sem.
(#19788) Cole10
Ezek közül amit érdemes választani az a WayteQ xTAB-100is, a ConCorde Tab 9.7 IPS és még esetleg a MyAudio, a többit meg inkább felejtsd is el.
(#19790) Endless
Telefont lecserélni egy tabletre ? Vagy valamit én értettem félre ?
Sony Tablet S nevezhető akár kuriózumnak egyrészt a formavilága miatt, másrészt meg mivel itthon nem igazán kapható, amúgy meg különösebben nem ajánlott, a mai mezőnyben még drágának is mondható.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szerintem el kell vágni a töltő kábelét. Vagy nem. NEM.
(hiányzott crytek... Én még mindig remélem, hogy pozitívan pofára esik és minden okés lesz)[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hdman
őstag
Pont akartam kérdezni, hogy mi újság a géppel
Egy dologra megkérhetnék mindenkit?
Légyszi, ha tesztek be valami hibát, antutu vagy akár quadrant tesztet, légyszi irjátok oda a gép nevét, hogy kereshető legyen!
Meg hát elég sokan vagyunk, sajna nem tudom fejben tartani, hogy kinek milyen gépe van
delbarta: Ezt nevezem, köszönjük!
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Davebowman
senior tag
Én próbáltam, de az fps-játékokkal nem műxik, mert csak a játék felett huzogatod az egeret, de nem a fejét mozgatod a hősödnek!!! Ehhez más progi is kellhet: Sixaxis Controller, Gamepad IME, Game Controller, USB/BT Joystick Center 6 néven találod a marketen.
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
darky4e
tag
Én nem ezt a felhő szolgáltatást használom konkrétan,de más helyen nekem engedte. Lehetséges,hogy bizonyos szavakat szűr és az alapján törli. Bár ki tudja hol, hogy járnak el. De ha nem engedné a házi videókat feltölteni biztos lenne panasz ellenük .
Live long and prosper
-
Dr.NX
Topikgazda
Elfogadom a sütiket.
-
Beni2360
félisten
Nekem 3.7 éve az ajánlott elődje van: Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus ) nagyon ajánlott készülék. Több mint 3.7 év után is 72% az aksi kapacitása. 20-75% közötti töltéssel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest