- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, én elég régóta AMD-s vagyok. Ugyan nem csapok le mindig megjelenéskor minden játékra, de a HD4890-em óta (úgy 6 éve) egyetlen alkalommal kellett a szokásos 3-6 havonta megejtett driver frissítésen kívül drivert frissítsek játék miatt, mivel az aktuális Colin Rally epizódban (talán az első Dirt?) borzalmasan akadozott valamiért a menü, és pár nap után jött is rá hotfix.
Nekem ezek a kifejezetten "Game Ready" Nv driverek semmi másnak nem tűnnek, mint marketing hangulatkeltésnek. De majd meglássuk, mit hoz a megjelenés.
Nálam anno a GTX260 is leginkább ezért repült, mivel GTA4 alatt néhány alt+tab után garantáltan elszállt vele a játék (nekem meg ettől az agyvizem), míg AMD-nél egész napokra háttérben hagyhattam, és ment tovább gond nélkül bármikor. Pedig az már nagyon nem megjelenéskor volt.
(#4617) TTomax: Attól, hogy a játék megjelenésekor nem adnak ki hotfix drivert, attól még lehet optimalizálva a játékra réges rég óta. Ahogy már sokszor volt erre példa.
(#4618) TTomax: Nekem se tetszik újabban ez a nagyon kevés AMD driver, azért 1-2 havonta legalább jöhetne valami béta. Ugyanakkor ezt is röhejesnek tartom, hogy Nv-nél meg néha hetente turkálnak benne valamit és adnak ki újat. Az is legalább annyira komolytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest