Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értek hozzá nem vagyok autószerelő, kb amit nekem átadtaka szerelők öltönyösnek ott lent, azt mondtam itt el.
Biztosíték és vezeték összekötésről/ széthúzásról volt szó típustól függően. ( Vectra / Corsa / Astra. van amelyiknél csak vezetéket kellett átkötni beforrasztani van amelyiknél biztosítékot is kellett buherálni, de alapból az összes H típus tudta már és a G-s verzióknál opciós volt.
Feladatunk akkor értékesítőként annyi volt hogy eladjuk a vevőnek az említett modult, a gyári szőnyeggarnitúrát, a Recaro gyerekülést, mert erre plusz pénzt kaptunk.
A komfort modul gondolom házon belül a szerelőké lett mert nem kellett hozzá semmi, csak pár perc barkács.Aztán attól hogy így lekezelően kérdezed ,mint mindent velem kapcsolatban, ez igaz történet, Dunaföldváron voltam az Opel Gemencnél értékesítő.
De csak a kedvedért [link] [link] tévedtem, komfort modul ,nem kényelmi. Régen volt már. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Ubuntu Linux
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest