Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Az új technológiákat mindíg figyelemmel kell követni. Főleg olyan iparágban mint a PC és főleg akkor ha valaki ennek is a csúcstechnológiáival foglalkozik.
Nem csak akkor ha már rendkívül elterjedt.Az már másik kérdés, hogy milyen mértékben és milyen súllyal kell ezekkel foglalkozni.
Szerintem a HU pont megfelelő súlyt fektet erre. Se többet se kevesebbet. Foglalkoznak RT-vel is és DLSS-sel is. De nem mindíg és nem túlsúlyban.
Amikor játékokat és VGA-kat hasonlítgat össze nagyobb számban, akkor meg van említve, esetleg van is rá slide, de nem kell túlerőltetni, mert aktuális címekben és felhasználó bázisban a reprezentációja még alacsony.
DE akit ez jobban érdekel, annak van dedikált külön ezekkel foglalkozó videó és ott töviről hegyire ki van vesézve. Szerintem ez teljesen jó megközelítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Robotporszívók
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Licencek + laptopok + dokkolók
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest