- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az NGG kizárólag AMD nek kedvez , Nvidiának a második generációs kártyacsaládja van ami Támogatja a Mesh Shadert.
Az RDNA 1 re nézve nem működik teljesen jó hatékonysággal a fordító, lehet az éppen 50 % teljesítményű is, te magad írtad...
AMD-t kellemetlenül érintené mondjuk az RTX 5700 kártyákra levetítve a Turingok Mesh shader tejesíménye, magyarul nekik nagyon is érdekük, hogy ne terjedjen a Mesh shader egyelőre PC-n ,majd ha lesz elég MS. képes radeon akkor szorgalmazni fogják.
Jelen helyzetben MS. átiratban akár egy 2060 is elverné az 5700 XT, míg fordítóval épp megkerülve a meshshadert ez nem fog megtörténni.
Magyarul szerinted AMD kíméli a szegény fejlesztőket és a költségeket ,valójában akadályozza egy olyan új ,számunkra felhasználóknak nagyon előnyös technológia elterjedését PC-n amire jelenleg nincs kártyája . Az RDNA 2 szerintem a gamer szegmensbe még igazából meg sem érkezett az RDNA 1 pedig nem Mesh Shader támogatású.
Mint írtam, ezüst tálcán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elfelejtettem a film címét
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gumi és felni topik
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest