- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Én sem értek hozzá ,hogy egy engine-nél mit is jelent hogy optimalizálni..
De látom ,hogy amikor rossz kezekbe kerül akármelyik engine akkor vagy nem tudnak vele szép dolgokat létrehozni mikor az engine az a "csúcsok csúcs" vagy pedig ha ki is hoznak belőle szépek akkor úgy fut mint egy trágyadomb.
Tudom nem tripla AAA studió de pl most toltom az I.G.S (indie game studio) játékait amikr UE4-esek és megdöbbentő, hogy hogyan kezelik... Olyan szarul fut nem is szép és cserébe olyna sötét a game hogy kb nem is látni semmit. Ez csak azért érdekes mert YT-on néztem walktrough videókat és a gyereknek full világos és egyáltalán nem akad meg fut neki szarul még videorögzítés közben sem..számomra érthetetlen ,ez ,hogy lehetséges ,amikor a steam topikja is a technila mess dolgokkal van tele.
De vannak nagy pénzes projektek is amik szintén moslékok Pubg, Ark survival pl...pedig ők nem 5 ft-ból dolgoznak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest