- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CsyGaBiKa #37008 üzenetére
Hát, az úgy volt, hogy épp toltuk a haverokkal multiba, egyszer csak látom ám, laggol, mint a k.isten
.. a framerate meg 20 körül stagnál.
Nézek balra ... semmi ... Nézek jobbra ... Hát nem ott rohan a hóna alatt a karimmal
(bocs t72killer)
Amúgy, DHL-el nem szabad küldeni. A Magyar Postával van szerződésük. Tudom, utólag könnyű okosnak lenni.
Én hazafelé iPost Parcel-le küldöm, visszafelé GLS. Mindig, minden flottul megérkezik. (Persze, nem tudom, merre lax)szerk
Amúgy, az uccsó csomag amit küldtem magyarba, az így nézett ki. Egy nagy értékű óra volt benne.Maga a papír doboz egy speckó fekete folpackal volt becsomagolva, és a duck tape is szinezett volt. Lehet mindkettőt kapni különböző színekben.
Tőlem még nem loptak el semmit, de hallottam ezt-azt, így igyekeztem felkészült lenni.
Pontos súlyadatokat adtam a címzettnek, és fotót körbe, minden oldaláról a csomagnak.
Ha ezt megbontják, tuti nem tudják ugyanígy visszacsomagolni.
Mondtam, mielőtt aláírja, nézze körbe a csomagot. Ha sérülés van rajta, ne vegye át!De hálisten, semmi ilyen nem történt. Szerintem, az ilyen módon csomagolt csomagokat békén hagyják, lévén nem tudják észrevétlenül megbontani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest