Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  lezso6

üzenetére lezso6

üzenetéreMilyen hülyeségről beszélsz? és belinkelsz egy olyan oldalt ahol a 970 gyorsabb szinte minden felbontásban mint a 290 és 290 X most erre mit mondjak?Kinek az igazát támasztottad alá?ja hogy 8 K ban és 4 K ban 2 % lemaradása van a 290 X től de FHD 1440P ben meg ennyit ráver rly 970 igazi 8 K és 4K kártya... 
 Elfelejted azt hogy a 970 ről volt szó és azt mondtam hogy AMD már ott elbukta az érkező Pascal meccset. a 290-290X- 780-780 TI felső kategóriás árral voltak felső kategóriás kártyák erre jött a 970 ami lazán letette 780 Ti és a 290 (X) kártyát középkategóriába fele fogyasztással olcsóbban.Fogalmam sincs mit nem tudsz ezen megérteni. és továbbra sem értem hogy tudod azt a hülyeséget állítani, hogy nem számít, hogy egy kártya mikor és hova jelenik meg. Mondjuk biztos igazad lehet hisz a piaci helyzet téged igazol és értetlenül kell állni és csodálkozni, én meg hülyeséget mondok. wait... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest