Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Én már nem vagyok olyan jó véleményen a Tahitiről, közel 10 év után ez volt az első Ati/Amd kártyám és röpke 2 hónap alatt alaposan összeismerkedtem vele. Hibák tömkelege aminek nagy részük igazából a gyártó sara, de akkor is az ilyen hibák nem igazán jelentkeznek NV oldalon: nem bírja a gyári OC-t, a NYÁK hajlamos meghajlani és a többi... Lehet rosszul gondolom, de szerintem az NV a gyártók felé jóval komolyabb szabályokat fektet le, mint az AMD. Ami pedig már az AMD sara. A DX9-es játékok... valami borzasztó gyengén fut egy két játék és a micro lag is előszeretettel jön elő bennük. Viszont nem csak rossz oldala van a kártyának, a DX11-es játékok eszetlen sebességgel futnak rajta és jelenleg az AMD ráállt a driverek tökéletesítésére, ami már most hozott egy generációs különbséget, hatalmas tuningpotenciál(7950ből 7970GHZ alacsonyabb fogyasztással) és a megkérdőjelezhetetlen előnye az árversenyben.
Ha esetleg újra tudnám élni a vásárlás napját, biztosan újra az AMD mellett tenném le a voksomat, csak most Sapphire kártya lenne a gépben a Gigabyte helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gainwward 3080 Phoenix 10G (Foxpost az árban)
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest