Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Vele rengeteget vitáztam erről... Szerintem nála az akkori Dell U2312hm monitora volt a szűk keresztmetszet, pláne csak 60hz-en. Bár az input lagja kicsi, de a panelja közelsem olyan gyors, mint amit mondjuk a P2414H-m tud, amin én próbáltam, ráadásul nálam 72Hz-en. Tudom, mivel 2312-esem volt előtte.
(#3529) players111: Azt miért nem teszed hozzá, hogy csak a Mantle-s 14% tudja teljes egészében a PC-n elérhető legmagasabb tudásszintet? Ja, az nem volt az Nv-s dián, lol.
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k. 
(#3532) players111: Ja, jól befürödtek vele, a Chronos kb. 1:1-ben átvette a nextgen API-jának, a Microsoft fut utána a DX12-vel.... Tiszta kudarc.
Vulcan néven még maga az Nv is támogatni fogja, csak ott is a buta szintet belőle, amit tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k.