- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Vele rengeteget vitáztam erről... Szerintem nála az akkori Dell U2312hm monitora volt a szűk keresztmetszet, pláne csak 60hz-en. Bár az input lagja kicsi, de a panelja közelsem olyan gyors, mint amit mondjuk a P2414H-m tud, amin én próbáltam, ráadásul nálam 72Hz-en. Tudom, mivel 2312-esem volt előtte.
(#3529) players111: Azt miért nem teszed hozzá, hogy csak a Mantle-s 14% tudja teljes egészében a PC-n elérhető legmagasabb tudásszintet? Ja, az nem volt az Nv-s dián, lol.
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k. 
(#3532) players111: Ja, jól befürödtek vele, a Chronos kb. 1:1-ben átvette a nextgen API-jának, a Microsoft fut utána a DX12-vel.... Tiszta kudarc.
Vulcan néven még maga az Nv is támogatni fogja, csak ott is a buta szintet belőle, amit tud. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Le Mans Ultimate
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GTA V
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 79% Nv GPU-k jórésze pedig még Maxwell2 sincs, abban a legkisebb tudásszintben lesznek, mint pl. az Intel IGP-k.