Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raggie

őstag

válasz cskamacska #34293 üzenetére

Ha a jövőben érkező normálisan megírt játékok szintjét nézzük, akkor jó alapnak tekinthető a FarCry 5 pl. LINK
    Ebben ha megnézed az erősorrendet, akkor nem is olyan egyértelmű az nVidia ár/teljesítmény arányban való elsőbbsége. Lévén a Vega 56 lenyomja még az 1080-at is. Egy Gtx 1070 mini valószínűleg valamennyi kompromisszumot jelent egy normál 1070-hez képest, tehát az alá várható a teljesítménye némileg.
    Ha a minimum fps-eket nézzük, akkor ez kb 50/65 fps, 1070 mini/Vega 56 viszonylatban.

Így az általad említett 144ezer - 181ezer ár arány kb ki is jön, mert 2880 Ft/fps az nVidia és 2785 Ft/fps az AMD megoldása.
    A két "olcsóbb" Vega56 modell, azaz a Powercolor RedDragon és a Sapphire Pulse pedig olcsóbb áruk ellenére nagyon nem rossz hűtéssel és minőséggel bírnak. Személyes tapasztalatom is van, mert haveromnak én szereltem be egy Pulse-t pl, csendes és hűvös, ajánlott kategória.

Persze ez most egy játék, tehát ha hozzuk a sok UE4-es motoros sorozatban gyártott középszar játékot is, akkor már más a helyzet, de ha kevés ideje van és azt jó játékokkal szeretné tölteni inkább a barátod, akkor szerintem ez eléggé mérvadó. :)

Új hozzászólás Aktív témák