Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hosszú évekig ATI-AMD videókártyáim voltak. Ha valami driveres bug volt, azt kiméletlenül megosztottam és netán ez ellen való megoldást is ajánlottam. GTX 1070 Ti kártyának eddig jó drivereket dobtak ki, de azért megmaradtam a 388.43 WHQL driver mellett. A jó videóminőség és az egyenletes sebessége miatt nem cseréltem le egy frissebb driverre. Viszont most ráakadtam az első driver hibámra Nvidia oldalon, mert a 391.24 WHQL driver képkocka sebessége és a hang szinkron akadozik. Olyan percenként 3-4 alkalommal elnémitja a hangot a gépen és a házimozierősitőn kiesik a hangkódolás (kihagy az optikai hang 1-2 másodpercre). A képkocka sebesség folyamatosnak tünik, de helyenként azért darabos. A hang hiba filmnézés (MPC-BE), zenehallgatás (AIMP) és TV kártyán müsort nézve is jelen van. A képen csak időnként látható apró lassulás vagy darabos mozgás. Tiszta telepitéssel a 388.43 driver vissza került a gépre és megint jó a kép és a hang. Nvidia is ráment az erőssebb fehér és más zavaró szűrők alkalmazására, amihez a driverben nem ad lehetőséget állitani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest