Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hosszú évekig ATI-AMD videókártyáim voltak. Ha valami driveres bug volt, azt kiméletlenül megosztottam és netán ez ellen való megoldást is ajánlottam. GTX 1070 Ti kártyának eddig jó drivereket dobtak ki, de azért megmaradtam a 388.43 WHQL driver mellett. A jó videóminőség és az egyenletes sebessége miatt nem cseréltem le egy frissebb driverre. Viszont most ráakadtam az első driver hibámra Nvidia oldalon, mert a 391.24 WHQL driver képkocka sebessége és a hang szinkron akadozik. Olyan percenként 3-4 alkalommal elnémitja a hangot a gépen és a házimozierősitőn kiesik a hangkódolás (kihagy az optikai hang 1-2 másodpercre). A képkocka sebesség folyamatosnak tünik, de helyenként azért darabos. A hang hiba filmnézés (MPC-BE), zenehallgatás (AIMP) és TV kártyán müsort nézve is jelen van. A képen csak időnként látható apró lassulás vagy darabos mozgás. Tiszta telepitéssel a 388.43 driver vissza került a gépre és megint jó a kép és a hang. Nvidia is ráment az erőssebb fehér és más zavaró szűrők alkalmazására, amihez a driverben nem ad lehetőséget állitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest