Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hosszú évekig ATI-AMD videókártyáim voltak. Ha valami driveres bug volt, azt kiméletlenül megosztottam és netán ez ellen való megoldást is ajánlottam. GTX 1070 Ti kártyának eddig jó drivereket dobtak ki, de azért megmaradtam a 388.43 WHQL driver mellett. A jó videóminőség és az egyenletes sebessége miatt nem cseréltem le egy frissebb driverre. Viszont most ráakadtam az első driver hibámra Nvidia oldalon, mert a 391.24 WHQL driver képkocka sebessége és a hang szinkron akadozik. Olyan percenként 3-4 alkalommal elnémitja a hangot a gépen és a házimozierősitőn kiesik a hangkódolás (kihagy az optikai hang 1-2 másodpercre). A képkocka sebesség folyamatosnak tünik, de helyenként azért darabos. A hang hiba filmnézés (MPC-BE), zenehallgatás (AIMP) és TV kártyán müsort nézve is jelen van. A képen csak időnként látható apró lassulás vagy darabos mozgás. Tiszta telepitéssel a 388.43 driver vissza került a gépre és megint jó a kép és a hang. Nvidia is ráment az erőssebb fehér és más zavaró szűrők alkalmazására, amihez a driverben nem ad lehetőséget állitani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mozilla Firefox
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi