- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
A Gigabyte elég nevetségesen regált arra a kérdésre, hogy miért nem kapta meg az RX 580 Gaming Box az Aorus jelzést.
ComputerBase asked Gigabyte why the model with Radeon RX 580 is the only in the series which does not come with the "Aorus" gaming branding. The manufacturer states that the product is not gamer focused. This however is inconsistent with the product page, whose headings are "Turn Your Ultrabook to Gaming Platform" and "Upgrade the Game Experience".
forrásNem gaming fókuszú, mikor a nevében is szerepel, hogy Gaming Box. Erre csak annyit mondok, hogy lol.

Innentől kezdve én ha tudom kerülöm a GPP tagjainak termékeit minden fronton az NV-val együtt, nem vagyok hajlandó olyan cégeket támogatni, akik a vásárlóik ellen vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest