- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
Én megértem, hogy a kolléga felhúzta magát, jogosan és valószínűleg okkal védi meg a véleményét és a tapasztalatait. Amikor valami probléma adódik az NV driverrel akkor egyből az megy a zöld fanok részéről, hogy biztos nem a driver, az hibátlan, az csak user error lehet.. Amikor meg bármi probléma van egy AMD GPU-s gépben akkor mindjárt szar az AMD driver, még akkor is amikor az adott problémának valószínűleg semmi köze nincs a driverhez.
A Tongákkal valóban rengeteg probléma volt, Polaris-szal messze nincs annyi.
(#28451) jacint78
Mutass már egy ilyen összehasonlító videót kérlek. Én is mutattam egyet amivel pont téged cáfoltalak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest