Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest