- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
A videólejátszás számomra mindig fontos prioritást kapott, mert nem kizárólag játékra, hanem multimédiára is használjuk a videókártyát. Szerettem az AMD képminőségét, habár a Crimson szoftver megjelenésével ezt is múltidőnek tekinthettem. Néhol maszatosan erős zajszűrést kapott és az Erőssebb Fehéret beállitani opciók nélkül, hogy egyensúlyban szép és koherens képet kapjak, nem volt egyszerű eset. Itt a régi Catalyst és Omega driverek voltak a csúcson. Most Nvidia driverben van amihez lehet állitani, és van amihez most nem annyira szükséges. Lehetne szebb és jobb mindkét fél képminőségét érintő tudása, de itt megint nem tudom az Nvidia-t hátrányosnak tekinteni. Igen, a Videólejátszás / Dinamikatartomány / Teljes (0-255) beállitása fontos és a szintelitettséget is alacsonyabbra kellett vennem. Egyéb beállitásokat még nem állitgattam szét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest