- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Szerintem meg jól csinálja az AMD!
Ha most egyszerűen nincs mit kiadni high end-be, akkor mit adjanak ki. Eddig az elmúlt évekbe elbaszták, azt én úgy tudom, be is ismerték! A maxvel jól odaba**ott nekik. Amire a Fury ami zsákutca és 390x már nagyon kevés volt. Ott annál a generációnál nagyon csúnyán kikaptak.
Mondjuk az átnevezéseket lehet szidni, de be is jött nekik, mert csak kicsit kellett hegeszteni a kártyákon szóval az alapelv nem volt rossz, és ugyan úgy használható volt a kártya, és előre lépés is volt.Most azt láttak hogy a polaris működik! kiadták, le is fedték az átlag gamer szinten. 1070-es úgy is már 1440p-re kell. Ha lett volna egy elfogadhatóan szar valami tuti kiadják.
Amit most szarul csinál hogy a 470 4gb-ost az 1050 TI ellen kéne küldeni 50-60k között ami oda verne az Nvidia-nak. 1060-as ellen meg mehetne a 8gb-os de már közel lenne a 480 4gb-os is (mint ahogy most van)
De úgy látszik nem kell nekik a pénz meg a piaci részesedés, bukott helyzetből meg nem tudom minek kell versenyeztetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest