Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _drk

addikt

Szerintem meg jól csinálja az AMD!
    Ha most egyszerűen nincs mit kiadni high end-be, akkor mit adjanak ki. Eddig az elmúlt évekbe elbaszták, azt én úgy tudom, be is ismerték! A maxvel jól odaba**ott nekik. Amire a Fury ami zsákutca és 390x már nagyon kevés volt. Ott annál a generációnál nagyon csúnyán kikaptak.
    Mondjuk az átnevezéseket lehet szidni, de be is jött nekik, mert csak kicsit kellett hegeszteni a kártyákon szóval az alapelv nem volt rossz, és ugyan úgy használható volt a kártya, és előre lépés is volt.

Most azt láttak hogy a polaris működik! kiadták, le is fedték az átlag gamer szinten. 1070-es úgy is már 1440p-re kell. Ha lett volna egy elfogadhatóan szar valami tuti kiadják.

Amit most szarul csinál hogy a 470 4gb-ost az 1050 TI ellen kéne küldeni 50-60k között ami oda verne az Nvidia-nak. 1060-as ellen meg mehetne a 8gb-os de már közel lenne a 480 4gb-os is (mint ahogy most van)

De úgy látszik nem kell nekik a pénz meg a piaci részesedés, bukott helyzetből meg nem tudom minek kell versenyeztetni.

Új hozzászólás Aktív témák