- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Viszont durva, hogy a Polaris 10 hogy veri még a nagy GM200-as kártyákat is. Holott nagyon nem egy liga lenne a kettő, nem is voltak még nyáron. Más újabb címeknél is előfordul, hogy egál a kettő, vagy gyorsabb a P10. A GP106 nem is ellenfél már, szinte sehol. Nagyon jó lóra tett az AMD azzal, hogy elvitte ezt a konzolgenerációt teljesen. Ők uralják a kódot.
Azt nem tudom, hogy a sávszélesség miatt megy-e még mindig ennyire a Hawaii, szerintem csak azért, mert GCN-re van írva a játék (konzol piac nagysága miatt minden) de lehet neked van igazad és joggal "szívó szálaztad" le az összes tier 2 nV-t. Na majd idővel úgyis kiderül, lehet neked lesz igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest